• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus bitti, cinsel isteksizlik var! napcaz :((

sevgili gul_gul , maalesef ki bizler vajinismus sorunuyla uğraşan kişileriz...uzun uğraşlar sonucu bende yendim bu sorunu..normal bir ilşki yaşamaya başlayalı ise kısa bir zaman oldu...bizler henüz sex i yeni yeni öğrenmeye başlıyoruz...bende zevk almıyorum..ve hiç dert etmiyorum..3 sene boyunca bu aşamaya geleceğimi dahi tahmin etmiyordum..değil ilişki yaşamak, içime bir şey girmesi düşüncesine bile katlanamıyordum.o nedenle şu halime şükrediyorum...biliyorum ki cinsel ilişkiden ne zaman korkmayı bırakırsak o zaman zevk almaya başlıcaz...bence kafaya bu kadar takma...emin ol buda yoluna girecek:34:
nasıl yendin vajinusmusu?

canm smdi aynen benm durumumdasın :) bnde istyrum ama ayda 3 5 anck ilşki oluyr nasıl olcak ki :) ama jel kullanma spermleri ölduruyrmus cnm bnde bıraktm kullanmayı... kendimzi biraz daha zorlarsak daqha guzel olcak aslında gerckten pskolojk ama yapmk zor oluyr işte :)

Canim ya valla bende islanma oluyo aslinda ama yine de girmiyo kayganlastiricisiz. Su bazli gleitgelen kullanıyorum. O da mi zarar veriyo acaba spermlere ya :( bu ay ilk defa cok düzgün iliski oldu. Beklemedeyiz bakalim olacak mi bu ay.

Bu durumu en iyi yenmenin yolu sabır ve anlayışlı bir eş ile olur...kayganlaştırıcı çok güzel bir yöntemdir bu yöntemle vajinusmusu yenen biçok kişi vardır..inşallah enkısa zamanda bu sıkıntınız çözülür...

Buarada gleitgelen spermlere zarar vermiyor hatta bazı doktorlar gebe kalmayı kolaylaştırdıgını bile söylüyor..fazla kuruluk olunca spermler fazla ilerliyemiyor ama bu kayganlaştırıcı sayesinde spermler kayarak yumurtalıga rahime ulaşabiliyor..Her kayganlaştırıcı için aynı şey gecerlimi bilmiyorum ama benim arkadasıma hem kuruluk hemde hamile kalma istegiyle gittiği doktor ona bunları söyleyip bu kayganlaştırıcıyı önermişti inşallah faydam dokunmuştur...

Canim ya valla bende islanma oluyo aslinda ama yine de girmiyo kayganlastiricisiz. Su bazli gleitgelen kullanıyorum. O da mi zarar veriyo acaba spermlere ya :( bu ay ilk defa cok düzgün iliski oldu. Beklemedeyiz bakalim olacak mi bu ay.

naptın canım var mı bişey :) kaç ay snra gördüm ama inş. düzene girmişsinzdir :)

tamam zevki düşünmycem inş...önce alışayım snra zevk alamazsam ona sonra bakarz napim :) hangi kaygnlaştrıcıyı kullanyrsun? ben kullanyrum bazn ama fayda olmuyr gbi geliyr hemn kuruyr... brde en kolay pozsyon ne sence yada pozsyonu kolylaştrmk için ne lazım cnm :)

ben joyglide medikal kayganlaştırıcı kullanıyorum, tavsiye ederim kuruma yok, kaydırıcılık etkisi uzun sürüyor.

Kizlarr ya okudum sayfalarca yazdiklarinizi ama toparlyamadim bende vajinismustum yendik allaha sukur 4 ay once..alismak icin odev gibi yaptim..alismaya yaradi titreme vs kalmadi..ama isteksizimm cokk..hic ama hic aramiyorum boyle olmaz...ne kadar dayancak adam...dalga geciyo bazen sisme bebek diye..ne yapmaliyim..doktora gidemem bu konuyla ilgili...yenmem lazim bu isteksizligii;(( destek olun ne olur..ne oldu ne yaltinizda gecti? Gecicek dimi? 32.yasimdayim zevkli seks hayatim olmucak mi benim yaa...islaniyorum epey..hatta cok bu konuda sikinti yok..istekli olunca fazla istekli oluyorum hatta...anliyo isteksiz oldugumuda ..yardim edin yaa

Kizlarr ya okudum sayfalarca yazdiklarinizi ama toparlyamadim bende vajinismustum yendik allaha sukur 4 ay once..alismak icin odev gibi yaptim..alismaya yaradi titreme vs kalmadi..ama isteksizimm cokk..hic ama hic aramiyorum boyle olmaz...ne kadar dayancak adam...dalga geciyo bazen sisme bebek diye..ne yapmaliyim..doktora gidemem bu konuyla ilgili...yenmem lazim bu isteksizligii;(( destek olun ne olur..ne oldu ne yaltinizda gecti? Gecicek dimi? 32.yasimdayim zevkli seks hayatim olmucak mi benim yaa...islaniyorum epey..hatta cok bu konuda sikinti yok..istekli olunca fazla istekli oluyorum hatta...anliyo isteksiz oldugumuda ..yardim edin yaa
Neden doktora gitmiyorsun ki?

yaa sevsme uzun olsa bile normal seklde ilişkiye gremiyrum zaten.. brde zarım yeni yırtldı onun acısıyla dahada zorlaşıyor alışmak.. guzel bir pozsyon bulamadım zaten her pozsyon zorluyor beni.. zevk alamıyorum byle oluncada.. zevk almanın yolları neler?
Benim bildiğim bikaç pozisyon var ama burada anlatsam ne kadar doğru olur bilmiyorum ama emin ol çok zevk alırsın ucarsin resmen

yaa sevsme uzun olsa bile normal seklde ilişkiye gremiyrum zaten.. brde zarım yeni yırtldı onun acısıyla dahada zorlaşıyor alışmak.. guzel bir pozsyon bulamadım zaten her pozsyon zorluyor beni.. zevk alamıyorum byle oluncada.. zevk almanın yolları neler?
konsantre olablmek için ne yapmam lazım neler dusunmem gerek yada eşimn tutumu ne olmalı biraz daha acık yazarmısın? ne kadar istemesemdde acıyı kafamdan silemiyorum ki cnku vaji acıyr hala :KK43: ne gbi damla kullandnz mı siz tavsiye edecegnz bişey var mı?
Sana anlatacağım birsürü yöntem var

selam kızlar yenı uye oldum.Konu başlığı görünce yorum yazmak istedim.Ben de aylardır bu konu uzerıne ınternette arastırmalar yapmıs hatta burdakı yazılan yorumlarla kendıme careler arayıp ıyı hıssetmeye calısıyordum.Ben de evlenelı 7 ay oldu ve bu hastalıgı yenelı 3 ay oldu.Tedavı gormustum.Zannettım kı bır kere yenınce bır dahakıler cok rahat olacak hıc sorunum kalmayacak.Bırlıkte oldugumuzdan bu yana ne mantar enfeksıyonu ne ıdrar yolu yasamadıgım kalmadı derken bır ay once Hsv genıtal ucuk oldum.Hep ara vere vere cınsel ılıskıye gırebılıyorum tam ıkı uc gunde bır oluyor dıyordum smdı bu vırus cıktı haftada bır kere fln yapabılıyoruz esımle yarın kontrole gıdıcem tekrarladı sanırım hep cınsellık sonrası orada bı ıgne batması kasıntı yanma ıle bırlıkte kızarıklık oluyor..Gel gelelım hala ve hala cat dıye gırmıyor o gırsı kısmında ugrasıyoruz bıraz gırdıgınde yıne bır acı oluyor sonra gel gıtlerle orası acı kesılıyor ama ben konsantre olamıyorum zevk alıyorum snra kopukluk oluyor deneyımlerımı paylasmak ıstedım onerılerınızı beklıyorum bende..

Çok uzun süredir başlığa birşey yazılmamış ama umarım cevap veren olur:(
Ben vajinusmusu yeneli 1 ay oldu, tam yenmek denir mi emin değilim çünkü herseferinde zorlanıyoruz çoo ağrı ve yanma oluyor:(( yenen arkadaşlarım denedikçe bu ağrılar azalacak mı? Ayrıca tabi hiç zevk falan alamıyorum. Bunlar normalmi yardımlarınızı bekliyorum...

Çok uzun süredir başlığa birşey yazılmamış ama umarım cevap veren olur:KK43:
Ben vajinusmusu yeneli 1 ay oldu, tam yenmek denir mi emin değilim çünkü herseferinde zorlanıyoruz çoo ağrı ve yanma oluyor:KK43:( yenen arkadaşlarım denedikçe bu ağrılar azalacak mı? Ayrıca tabi hiç zevk falan alamıyorum. Bunlar normalmi yardımlarınızı bekliyorum...

Bende 1 buçuk senelik evliyim 8 ay hiç ilişkiye giremedim yeni yeni alışmaya başladım tabi bu süreç de çok zorlandım bende eşim de. Eşim de ne yapacağını şaşırır oldu tam ilişki olacakken kendimi çekiyorum geri kaçıyorum istemeden oluyor tabi o yüzden seni anlıyorum doktora da çok gittim ama kendi kendime yendim
On sevişmeni mutlaka uzun tut yanma ve acıma hissi kuruluktan bir de bacaklarını sikmaktan oluyor kendini serbest bırakmak için burnundan nefes alıp ağzından nefes ver gevşemış olursun ilişkiden önce ben kas gevşetici içiyorum iyi geliyor.
Kayganlastirici jeller almıştık kozmetikcilerde satilanlardan ama bende çok yanma yaptığı için onları da kullanamadim. Bebe yağı kullandım biraz iyi geldi ama tam değildi sonra araştıra araştıra eczane de satılan "Gleitgelen" adında bi jel keşfettim 30 lira falan ne yanma ne acıma hissi süper bi jel kendini alıştırana kadar bu jeli içine doğru sık rahat edersin alışmak zor tabi ama umarim sende faydasını görürsün.

Bende 1 buçuk senelik evliyim 8 ay hiç ilişkiye giremedim yeni yeni alışmaya başladım tabi bu süreç de çok zorlandım bende eşim de. Eşim de ne yapacağını şaşırır oldu tam ilişki olacakken kendimi çekiyorum geri kaçıyorum istemeden oluyor tabi o yüzden seni anlıyorum doktora da çok gittim ama kendi kendime yendim
On sevişmeni mutlaka uzun tut yanma ve acıma hissi kuruluktan bir de bacaklarını sikmaktan oluyor kendini serbest bırakmak için burnundan nefes alıp ağzından nefes ver gevşemış olursun ilişkiden önce ben kas gevşetici içiyorum iyi geliyor.
Kayganlastirici jeller almıştık kozmetikcilerde satilanlardan ama bende çok yanma yaptığı için onları da kullanamadim. Bebe yağı kullandım biraz iyi geldi ama tam değildi sonra araştıra araştıra eczane de satılan "Gleitgelen" adında bi jel keşfettim 30 lira falan ne yanma ne acıma hissi süper bi jel kendini alıştırana kadar bu jeli içine doğru sık rahat edersin alışmak zor tabi ama umarim sende faydasını görürsün.

Çok teşekkür ederim cevapladığınız için
Ben bebe yağı ile deniyorum... daha 4. Demememizi yaptık evet oluyot ama çok acı yanma hissediyorum:( önceleri düşünce buna da çok şükür tabi ama böyle de olmaz diye düşünüyorum:( denedikçe azalır değil mi?
Sizin dediğiniz kayganlaştıcıya bakayım umarım işe yarar :(

Cok anlıyorum seni, evet yanıyo gibi hissedersin. çünkü istemeden kasiliyoruz, sende fiziksel hicbi sorun yok, zamanla geçecegini bil söylediğim kayganlastiriciyi eczaneden al çok daha rahat edersin zamanla ona da ihtiyacin kalmaz merak etme :)
Sevgiler ♡

İnternetten kayganlaştırıcıya baktım da bi 5 li küçük tüpler var bir de büyük tek, hangisinden alayım??

Diğer sorum ise denedikçe oram bu duruma alışacak ve acımayacak mı? Deneye deneye mi azalma olur?

Okadar çaresizimki 4 yıldır yoruldum artık:(

İnternetten kayganlaştırıcıya baktım da bi 5 li küçük tüpler var bir de büyük tek, hangisinden alayım??

Diğer sorum ise denedikçe oram bu duruma alışacak ve acımayacak mı? Deneye deneye mi azalma olur?

Okadar çaresizimki 4 yıldır yoruldum artık:KK43:

O kadar oldu mu:( üzüldüm.deneyerek gecicek tabi hic merak etme.birde oranın asla kuru olmaması lazım normal insanlarinki bile o şekilde acır. Ben 5li küçük tüpleri kullanıyorum pembe kutusu.
İsteksizlik var mı, istemeyerek mi yapiyorsun, bebeğin falan var mı ?

Malesef bebeğim yok ve artık olsun istiyorum:(
Eşimi çok seviyorum çok aşığım ama isteksizlik mi korku mu bilmiyorum o moda giremiyorum belki de.. zaten direk ilk girişte çok acıyor hatta ben alttayken olmuyor çünkğ ben korkudan acıdan izin bermiyorum anca ben üstteyken yenebildik.. ki yenmek denirse buna...
Bu şekilde ise beraber olmak nasıl çoçuk sahibi olacağız bilmiyorum çünkü ileri geri gittikçe ( kusura bakmayın ayıp şeyler ama durumumu anlayın diye yazıyorum:( ) ileri geri hareket ettikçe ben deçok acı oluyor ağrı oluyor ve zor dayanıyorum eşimi çıkartıyorum...
Off nasıl normale döneceğim ben :(

Back