• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus bitti, cinsel isteksizlik var! napcaz :((

cık cnm sorun değil :) off yaa benm sorunum bunları denesem cözulebilir belki ama asıl sorunum sadfece ilişki değil aslında :( ben hayattan cok sıkıldım hiçbrseyden zevk almıyorum ki ilişkiden alsam :14: surekli ağlayasım geliyor yada yatıp hiç kalkmayasım :43: o yuzden ben hiçbişey yapamam yada yapmk istemyrum ki alışsam :((((((((((((((((((((((((((

biliyor musun birara başlarda gözümden yaş geliyordu afedersin hızlı gelgit yapmaya çalıştığında resmen ağlıyordum ya ama ona belli etmeden, acıyor desem bırakacak diye dişimi sıkıyodum, öylede yap demiyorum ama bana işknce gibi geldiği zamanlar hep eşimi düşündüm o sabretti bende dişimi sıkmam lazım dedim, sende sadece sabret bazen oluyor.
kalkasım gelmiyor dedin ya demir falan eksikliği mi var valla bir dr a git , belki sadece zevk almamanı sorun ediyorsundur bilmiyorum eğer öyleyse lütfen azıcık sabret tatlım, genelde hepimizde başlarda oluyor, eşlerde nasıl uzun süre başarısız olmaktan dolayı ereksiyon sorunu oluyor, bizde de aşsakta birazcık daha korkularımız var tam anlamıyla hani şu baskılar falan geçerse o zaman herşey daha güzel olacak, lütfen düzenli ilişkiye dikkat et ve biran önce inşallah kurtulursun, sen en önemlisini aştın gülüm kaç arkadaşımız var şuan yeter ki zevk almayımda eşime görevimi yapayım diyen senin yerinde olak isteyen, biliyorum aşınca insan herşey normale dönsün istiyor bende he neden zevk alamıyorum sorun mu var bende dedim, demek ki herşeyin zamanı varmış, tam olarak odaklandığın zaman zevk alabiliyosun ve o zaman da istek peşinden geliyor tabi.

Son düzenleme:
canım kayganlaştırıcı önermiştim sana daha önce hala almadınmı ya ne kadar tembelsin bak kızıyorum artık haa Tj&Ja alabilirsin ama bulamazsan durex al bunlar dr ların önerileri bende kullanıyorum her defasında.jelsiz olmuyor henüz benimde kullanmazsam acı oluyor ama jelle çok rahatım.senin hayattan bezmiş halinin tek sebebi bu.bundan zevk almadığın için beyninin bir köşesinde hep bu konu olduğu için hiçbişeyden zevk almıyorsun.neden böyle üşengeçsin ya kendine al artık hadi bakıyım herşey çok güzel olacak emiin ol ama bekleyerek olmaz biraz çaba göster ve sabret.
almadım yaa valla cok tembelim galiba kızma nolurrrrrrrrr :P :))) :9: caba göstercem ama işknce geliyor suan bana deneme yapmk :14: nyse su jeli aliymde hemen basliym denemeye.. zaten ennde sonunda olcak bunu biliyrum ama baslamk zor yaa...zaten cok vaktmde yok eşimn özellkle... cok ara veriyruz o arada soğuyrum... inş. bu sorun cözulunce mutszlugumda cozulur keske sadece buna baglı olsa...

biliyor musun birara başlarda gözümden yaş geliyordu afedersin hızlı gelgit yapmaya çalıştığında resmen ağlıyordum ya ama ona belli etmeden, acıyor desem bırakacak diye dişimi sıkıyodum, öylede yap demiyorum ama bana işknce gibi geldiği zamanlar hep eşimi düşündüm o sabretti bende dişimi sıkmam lazım dedim, sende sadece sabret bazen oluyor. kalkasım gelmiyor dedin ya demir falan eksikliği mi var valla bir dr a git , belki sadece zevk almamanı sorun ediyorsundur bilmiyorum eğer öyleyse lütfen azıcık sabret tatlım, genelde hepimizde başlarda oluyor, eşlerde nasıl uzun süre başarısız olmaktan dolayı ereksiyon sorunu oluyor, bizde de aşsakta birazcık daha korkularımız var tam anlamıyla hani şu baskılar falan geçerse o zaman herşey daha güzel olacak, lütfen düzenli ilişkiye dikkat et ve biran önce inşallah kurtulursun, sen en önemlisini aştın gülüm kaç arkadaşımız var şuan yeter ki zevk almayımda eşime görevimi yapayım diyen senin yerinde olak isteyen, biliyorum aşınca insan herşey normale dönsün istiyor bende he neden zevk alamıyorum sorun mu var bende dedim, demek ki herşeyin zamanı varmış, tam olarak odaklandığın zaman zevk alabiliyosun ve o zaman da istek peşinden geliyor tabi.
yaaa bu zevk almak işi kaç ay kaç gun snra olcak ki nasıl alışabilirm... bnde kendimi eşim için cok zorluyrum zaten ve herşeyide onun için yapıyrum inan yksa dediğim gbi benm hçbr istegm yok ki niye yapmk için ugrasym... cok dusunmeden denemeyi cok yapmam lazım biliyrum ve basliym ben en iyisi biran önce inş. daha kolay olur herşey :(

Canım, isteksizlik olması normal. İlk başlarda ben hep jel kullanırdım. 9 ay oldu yeneli, ama daha 1 buçuk aydır jelsiz ilişki yaşamaya başladım.
Islanma sorunu vardı bende. O da zevkle ve istekle alakalıydı işte. Ben bol bol adaçayı içtim. Östrojen seviyesini artırıyormuş, tavsiye ederim.
Tam olarak orgazm olamasam da aldığım zevk arttı ilişkiden. Orgazm sorununu da zamanla aşacağıma inanıyorum. Kendine zaman ver yani :34:

Canım, isteksizlik olması normal. İlk başlarda ben hep jel kullanırdım. 9 ay oldu yeneli, ama daha 1 buçuk aydır jelsiz ilişki yaşamaya başladım.Islanma sorunu vardı bende. O da zevkle ve istekle alakalıydı işte. Ben bol bol adaçayı içtim. Östrojen seviyesini artırıyormuş, tavsiye ederim. Tam olarak orgazm olamasam da aldığım zevk arttı ilişkiden. Orgazm sorununu da zamanla aşacağıma inanıyorum. Kendine zaman ver yani :34:
bnde içeyim bari su adacayını :) evet zamana ihtiyacm var bunu biliyrum ama beklmk istemiyrum galiba artık... yaa dun eşimle konustm zaten bunu yine ve eşim bana kızdı takılıyrum diye artk takmycam olmazsa olmasın napiym nasıl olsa bigun olcak :) kendime benden izin :P :)

almadım yaa valla cok tembelim galiba kızma nolurrrrrrrrr :P :))) :9: caba göstercem ama işknce geliyor suan bana deneme yapmk :14: nyse su jeli aliymde hemen basliym denemeye.. zaten ennde sonunda olcak bunu biliyrum ama baslamk zor yaa...zaten cok vaktmde yok eşimn özellkle... cok ara veriyruz o arada soğuyrum... inş. bu sorun cözulunce mutszlugumda cozulur keske sadece buna baglı olsa...

msjlardan anladığım kadarıyla hala tık yok olmaz böyle :19: valla eşinde maaşallah iyi sabırlıymış gerçi benimkide kızıyodu bana takıyorum diye ama olomadıkçada kendinide yetersiz hissediyordu baktımki iş çığırından çıkıyor hemen silkelendim şöyle bir sende silkelen artık.hadi haber bekliyom senden.güzel bir gece geçirdim çok zevkliydi falan yaz olurmu

Hayatım, daha önce de yazdığım gibi, Durex'in su bazlı kayganlaştırıcıları bim'de bile satılıyor. Bununla herşey inan çok daha kolay olur. Bir gece eşinin hoşuna gidecek şeyleri yap, kendini yalnızca ona ada. zevk alamama problemini biliyorum ama birleşmeniz bitince eşinden kadınlığına övgüler, onu nasıl mutlu ettiğine dair tatlı sözler duydukça nasıl da hoşuna gidecek; korkuların gün be gün azalacak bana güven.

Şurada "falanca gün kendimi hazırlayıp eşimin koynuna girdim, herşey çok iyiydi çok güzeldi" yazısını artık bizlere göster bizi de mutlu et :)

msjlardan anladığım kadarıyla hala tık yok olmaz böyle :19: valla eşinde maaşallah iyi sabırlıymış gerçi benimkide kızıyodu bana takıyorum diye ama olomadıkçada kendinide yetersiz hissediyordu baktımki iş çığırından çıkıyor hemen silkelendim şöyle bir sende silkelen artık.hadi haber bekliyom senden.güzel bir gece geçirdim çok zevkliydi falan yaz olurmu
yine konustm eşimle dusunme artk dedi ve artk karar aldım dusunmycem oldugu zaman olur inş. :) öyle bir haber veririm inş. ama beklemen lazım :)

Hayatım, daha önce de yazdığım gibi, Durex'in su bazlı kayganlaştırıcıları bim'de bile satılıyor. Bununla herşey inan çok daha kolay olur. Bir gece eşinin hoşuna gidecek şeyleri yap, kendini yalnızca ona ada. zevk alamama problemini biliyorum ama birleşmeniz bitince eşinden kadınlığına övgüler, onu nasıl mutlu ettiğine dair tatlı sözler duydukça nasıl da hoşuna gidecek; korkuların gün be gün azalacak bana güven.Şurada "falanca gün kendimi hazırlayıp eşimin koynuna girdim, herşey çok iyiydi çok güzeldi" yazısını artık bizlere göster bizi de mutlu et :)
inş. o gun gelir canım :) bnde istyrum öyle olsun ama hazır değilim daha cok... biraz alışmam lazm snra duycaksınz inş. :)

Konu başlığından beri tüm yazdıklarınızı okudum bende vajinismus problemi hiç olmadı ama evlendiğimizden beri bir isteksizlik var.(evleneli 4 ay oldu) biz evlenmeden önce de birlikte oluyorduk ve ben hiç böyle bir problem yaşamıyordum..3 ay kadar doğum kontrol ilacı kullandım onun yan etkisi olduğunu düşündüm,ilacı bıraktım ilk hafta bir istek geldi hıh dedim tamam düzene giriyoruz,şimdi yine tık yok..40 yıl birlikte olmasak canım istemiyor sanki..eşim de beni kırmamak için sabırlı olmaya çalışıyor ama git gide aramız bozuluyor bu konu yüzünden ne yapacağımı şaşırdım psikoloğa falan mı gitsem acaba bilemedim

Konu başlığından beri tüm yazdıklarınızı okudum bende vajinismus problemi hiç olmadı ama evlendiğimizden beri bir isteksizlik var.(evleneli 4 ay oldu) biz evlenmeden önce de birlikte oluyorduk ve ben hiç böyle bir problem yaşamıyordum..3 ay kadar doğum kontrol ilacı kullandım onun yan etkisi olduğunu düşündüm,ilacı bıraktım ilk hafta bir istek geldi hıh dedim tamam düzene giriyoruz,şimdi yine tık yok..40 yıl birlikte olmasak canım istemiyor sanki..eşim de beni kırmamak için sabırlı olmaya çalışıyor ama git gide aramız bozuluyor bu konu yüzünden ne yapacağımı şaşırdım psikoloğa falan mı gitsem acaba bilemedim

doğum kontrol hapı hormonları baskılıyor canım bırakınca etkilerinin gitmesi hemen olmuyor,psikologdan önce hormon seviyesine bir baktır derim, eskiden olup şimdi olmayan şey ne hayatında, heyecanını niye yitirdin bunu araştır bence.

Evet öncelikle hormonlara baktırıp biraz daha zaman geçmesini beklemem gerekiyor sanırım..eşimi çok seviyorum bu isteksizlik dışında hiçbir sorun yaşamıyoruz ben isteksiz olunca onun da morali bozuluyor

Şu vajiyi bi yensem... Yemin ederim her gün pekmez tahin keçi boynuzu yiyip herifin üstüne atlıcam! :52::14:

Evet öncelikle hormonlara baktırıp biraz daha zaman geçmesini beklemem gerekiyor sanırım..eşimi çok seviyorum bu isteksizlik dışında hiçbir sorun yaşamıyoruz ben isteksiz olunca onun da morali bozuluyor
sen neden isteksizsin bunu ndusundun mu cnm? hersey seni etkiliyr olabilr eşinin yaklaşma sekli yada istediğin seylern olmaması v.s? ben istemyrum cnku acı cekiyrum sen neden istemyn onu dusun :)

Ya aslında psikolojik olduğunu düşünüyorum ben, bu sene mezun oldum üniversiteden ve istanbulda okudum.evlendikten sonra alanya ya geldik eşimin işi dolayısıyla alanyanın bir köyünde lojmanda oturuyoruz.burada hiç arkadaşım yok sürekli evdeyim,bahçeye bile çıkmıyorum kimse olmadığı için,haftada bir gün merkeze gidiyoruz hem market için hem başka aktiviteler yapıyoruz(sinema,tiyatro,bar vs..) ben çok bunalıyorum evde ve sebebini bu psikolojide olmama bağlıyorum,olabilir mi acaba ?

ya illa ki sukrediyorum ama korkmaktan nasıl vazgcerm bilmyrum. cnku zarım yeni yırtldı ve suan her denememde kanamam oluyor.. buda beni soğutuyr ister istemez.. :( szin kanamanz olmadı mı hiç yada benm kanamam normal mi acaba?

her seferinde kanaman olmanı anlayamadım... ben hiç duymamıştım bence normal değil canım..

Ya aslında psikolojik olduğunu düşünüyorum ben, bu sene mezun oldum üniversiteden ve istanbulda okudum.evlendikten sonra alanya ya geldik eşimin işi dolayısıyla alanyanın bir köyünde lojmanda oturuyoruz.burada hiç arkadaşım yok sürekli evdeyim,bahçeye bile çıkmıyorum kimse olmadığı için,haftada bir gün merkeze gidiyoruz hem market için hem başka aktiviteler yapıyoruz(sinema,tiyatro,bar vs..) ben çok bunalıyorum evde ve sebebini bu psikolojide olmama bağlıyorum,olabilir mi acaba ?
olabilir tabii... cnku bu tur hastalık ve istekszlklerin tum kaynagı stres... suan b nde öyleym ama yeneblmk için kendmzi zorlamamz gerekyr braz cnm... sahtede olsa isteklymiş gbi surekli ilişkiye grmek yavas yavas alıştırır galiba bizi zevke..:1:

Şimdi de özel günüm başladı bir hafta daha kilit :)) hayırlısı bakalım zamanla olacak inşallah

Back