- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
cık cnm sorun değil :) off yaa benm sorunum bunları denesem cözulebilir belki ama asıl sorunum sadfece ilişki değil aslındaben hayattan cok sıkıldım hiçbrseyden zevk almıyorum ki ilişkiden alsam
surekli ağlayasım geliyor yada yatıp hiç kalkmayasım
o yuzden ben hiçbişey yapamam yada yapmk istemyrum ki alışsam
(((((((((((((((((((((((((
biliyor musun birara başlarda gözümden yaş geliyordu afedersin hızlı gelgit yapmaya çalıştığında resmen ağlıyordum ya ama ona belli etmeden, acıyor desem bırakacak diye dişimi sıkıyodum, öylede yap demiyorum ama bana işknce gibi geldiği zamanlar hep eşimi düşündüm o sabretti bende dişimi sıkmam lazım dedim, sende sadece sabret bazen oluyor.
kalkasım gelmiyor dedin ya demir falan eksikliği mi var valla bir dr a git , belki sadece zevk almamanı sorun ediyorsundur bilmiyorum eğer öyleyse lütfen azıcık sabret tatlım, genelde hepimizde başlarda oluyor, eşlerde nasıl uzun süre başarısız olmaktan dolayı ereksiyon sorunu oluyor, bizde de aşsakta birazcık daha korkularımız var tam anlamıyla hani şu baskılar falan geçerse o zaman herşey daha güzel olacak, lütfen düzenli ilişkiye dikkat et ve biran önce inşallah kurtulursun, sen en önemlisini aştın gülüm kaç arkadaşımız var şuan yeter ki zevk almayımda eşime görevimi yapayım diyen senin yerinde olak isteyen, biliyorum aşınca insan herşey normale dönsün istiyor bende he neden zevk alamıyorum sorun mu var bende dedim, demek ki herşeyin zamanı varmış, tam olarak odaklandığın zaman zevk alabiliyosun ve o zaman da istek peşinden geliyor tabi.
Son düzenleme: