vajinismus bitti, cinsel isteksizlik var! napcaz :((

yaa ben doktrdan korkmuyrum gidermde gerek duymadm smdilk :) valla uzun zamandr denemedm arayada mazeretm grdi smdi nolur bilmyrum cnm... inş. deneye deneye ögrencm artık yaa napiym tam bi çözumu yok bunun galiba :)

yaa ben doktrdan korkmuyrum gidermde gerek duymadm smdilk :) valla uzun zamandr denemedm arayada mazeretm grdi smdi nolur bilmyrum cnm... inş. deneye deneye ögrencm artık yaa napiym tam bi çözumu yok bunun galiba :)

ama kanama devam ederse gitmelisin çünkü başka nedeni de olabilir ihmal etme bence. o kadar uzun aralarda vermeyin bence eşin ne diyor bu duruma şikayetçimi anlayışlımı. gerçekten deneye deneye öğrenilecek bişey bu canım bir anda olmuyo. hiç düşünmemiştim bende böyle olacağını. bende çok zorlanıyorum son noktaya ulaşmakta çok uzun sürüyo. ama en azından o süreçtede zevk alabilyorum eger olmazsa sonra eşim hallediyor başka yöntemlerle. en azından klitoral orgazm olabiliyosundur degilmi.eger olamıyosan o kremlerden alabilirsin zaten bildiğim kadarıyla klitoral orgazm için onlar.

tamam cnm kanamam olursa giderm.. uzun aradan eşim şikayetci değil soğolsun o hiç bişey demiyr bana ama benm içim rahat etmiyr.... cok acı cekncede dayanamıyrum ara veriyorum mecbur napiym... zevk hiç almadım ben ilişkide...klitoral olarak öncesnde alıyorum ama sonrasnda bitiyr yani...benm önce acıya alışmam lazım oda zamanla demekki...

bende vajınısmusu atlatalı 3 ay oluyor ama her seferınde acı var... acıdan cok yanma ozellıkle sag tarafta... ılıskıden sonrada 1 saat kadar suruyor bu yanma.
doktor bakteri demişti fitil verdi antibiyotik ama geçmedi.

eger hiçbir problem yoksa senin acın tamamen psikolojik canım. ben bunu dr dan duyana kadar hep canım yandı sızladı sonrasında da günlerce acıyodu aynı senin gibi taki dr um hiçbir sorun yok diyene kadar. sen sorun yoktur zmnla geçer diyorsun ama bilinçaltını buna inandıramamışsın demekki. o hep bi sorun var diye başlıyor ve buda canını acıtıyor. dr a git ve rahatla bak keşke daha önce gitseymişim dedim ben boşuna zmn kaybetmişim diyorum şimdi.belki zmnla kendiliğinden geçecek ama en güzel günleriniz neden böyle geçsinki.ayrıca daha ne kadar sürecegide meçhul.geçmişi geri getiremiyor insan ben keşke balayından döner dönmez gitseydim diyorum şimdi çok zmn kaybetmediğim halde iki ayıma bile acıyorum.bi denede sonucu bildir sende yahu ammada ara verdiniz

geçmiş olsun canım ne kadar zmn geçti canım tedavinin üzerinden bakteri kolay geçmez. orası çok hassas biliyorsun çok nazik davranmak gerekiyor. bende evlenmeden önce çok sorun yaşadım iki yıl çektim. herkes bişey dedi dr larada güvenimi kaybettim daha evlenmeden bin kere oturdum o çatal koltuğa.ama seninki normal sanırım yeni evlilerde daha sık oluyor. eşinde sende dikkat etmelisiniz.vajinanı hep kuru tut duştan sonra bile ıslak kalmasın fön makinası ile kurut demişti dr um. birde pantolon giymem ben hiç.kadın doğum uzmanlarının çoğu bunu savunuyor zaten kadınlara pantolon yasaklanmalı diyorlar.ben zaten çok nadir giyerim.evde mümkünse çamaşır bile giymemek gerekiyormuş hava alması için.terledigin zaman mutlaka çamaşırın değiş pamuklu çamaşır giy naylon pen kullanma bunları zaten biliyosundur.

sağol canım... yeneli 3 ay oluyor...yendikten hemen sonra daha ilk haftası idrar yollarımdan iltihaplandım. balayı sistitiymis normalmiş ilk cinsel temasta olabılıyormus... 2 hafta antibiyotik kullandım o sırada cinsel munasebet olmadı... kullandıktan sonra normal vajınal muayeneye gittim... smear testi ve akıntım için örnek alındı. smear testte bisey yoktu... akınt da ise bakteri olduğunu söyledi ( ki ben 15 yasımdan berı akıntıyla ugrasıyorum ve heralde bakterı yıllardır benle beraber anlamadım) fitil kullandım 2 hafta ve antibiyotik hoppa 1 ay daha ilişki yok :) oyle boyle 2 ay geçti... akıtnım hala devam ediyor ve ilişki esnasinda yanma var...bazı pozissyonlarda yanma hafıflıyor ama sonrasında da devam edıyor... ılıskıden sonra hemen wc gidiyorum yıkanıyorum falan ama gecmedı bı turlu...bisey olsa doktor o kadar baktı ha bu arada ultrasonlada baktı vajınal ultrason hıcbısey yok dedı hatta bana sen vajınsmus falan olmus olamazsın coktan kasman gerekırdı kendını dedı

tekrar doktora gitseydin baska birine belki farklı bişey vardır... benm tarafı yok sızlama var sadece ama benm ki zardan :)

ayyy guldurdun beni vaalla :))))) kıs mazeretim bitmedi napiyim yarın bir gun denerim inş. piskolojk oldugunu bnde biliyrum cnm ben rahatlayamadım işte cnku guzel bir pozsyon bulamadım... brde zarım yırtıldı ve tam yırtlmadı galiba ve şimdi tekrar kapanmıştr uzun aradan snra yine nolcak bilmyrum yani biraz daha kendm alışmaya calışırm baktım acım bitmiyor giderm artık napiym ben drdan cok sıkıldım o yuzden gidesm gelmiyor

Cnm bende vajinismus gibi bir problem hiç olmadı, ama sana şöyle bir bakış açısı sunayım:

eşini "senin kadınlığın sayesinde yatakta mutlu etmek" seni heyecanlandırmıyor m?

bu nası mazeretmiş arkadaş bak ben senin üstüne mazeretimi oldum bitiriyorum daha sen mazerette mazeret diyosun sen sanki kaçıyon bu işten gibi geliyor bana :97: pozisyon olayı tamamen sen rahat bırakmadığın için kendini öyle hissediyosun bence. zar tekrar kapanmaz merak etme sen devam et denemelere kayganlaştırıcını sür yat aşa

benm ki uzun suruyr...ama gercek su ki evet kacıyorum sorunda bu zaten...bende hiç istek yok yaa arada sevsme istegim geliyr sadece ama onua eşime söylemiyrum snrasındada bişey olmuyr zaten...mazertm bitti dun ama hiç ilişkiye grmek istemyrum korkuyrum yaa hala benm için asagı yatmk kjolay olmuyo kiiiiiii :)

Cnm bende vajinismus gibi bir problem hiç olmadı, ama sana şöyle bir bakış açısı sunayım:eşini "senin kadınlığın sayesinde yatakta mutlu etmek" seni heyecanlandırmıyor m?
hayır bende ne istek ne heyecan var nasıl bir bayanım bilmyruum cok moralim bozuluyor yaaa

hayır bende ne istek ne heyecan var nasıl bir bayanım bilmyruum cok moralim bozuluyor yaaa

demek ki sendeki sadece cinsel isteksizlik. Ama bunu aşmak inan ki zor değil. Şimdi şunu deneyelim: Islanma problemin de olduğuna göre, kayganlaştırıcı da lazım. Durex'in su bazlı kayganlaştırıcısı var. Bim'de bile satılıyor. Eşine ondan aldır, bir gece biraz birbirinizle haşır neşir olun, onun hoşuna gidecek şeyleri biliyorsundur zaten. Kayganlaştırıcıyı da sen sür hatta. senin canın istemese bile eşine kendini sun. Ne kadar anlayışlı biri olduğu sen kendin söylüyorsun zaten. gir koynuna, kendini geri çekme.
Kadınlık içgüdüsü gereği o senden zevk aldıkça sen de zamanla ona zevk vermekten zevk alacaksındır. Bana güven Buradaki diğer evli hanımlar bu duyguyu iyi bilirler zaten.

canım kayganlık problemim yok yani zevk almak istedgmde alabilyrum ama isteyemiyoruum.. dedklerini yapıyrum ben zaten ama bunu zevk alarak isteyerek yapmadktan snra eşin ne kadar zevk alır ki.. eşim zevk alıyor ama guzel ve her zaman istenen bir ilişki olmuyor bence o yuzden de uzuluyorum... ben ona cok istekli olmadıgım için oda uzuluyor... eşimi cok seviyrum ama keske su ilişki denen sey olmasaydı dıyrum bazen..

peki evlenmeden öncede böylemiydin cinsellik konusunda. heralde evlilik öncesi bişeyler yaşanmıştır eşinle aranızda.o zamanda isteksizmiydin yoksa sonradanmı oldu. sonradan olduysa eger .ok normal bu halin. sonuçta vajinismus gibi ciddi bir sonunun vardı bunu yendin üstüne ağrıların devam ediyo. insan acı veren bişeyi neden yapmak işteşinki elbette kaçar ama bunun sonu yok canım. eşinde biyere kadar sabreder. nasıl olsa bişey demiyor diye sende ertelersen sürekli aranızda zamanla soğukluk olur bak sana deyim.sen derhal bi dr a git hiçbir sorun olmasa bile git konuş rahatla eşinde gelsin beraber konuşun.zaten dr çagırıyo eşinide. sen çalışıyomusun peki.

yok evlenmeden önce bişeym yoktu zevk ve istek konusunda... evlennce ilişkiye giremedkten ssnra oldu hersey dediğin gibi... haklısın ertelemek dogru değil aslındaa off cok strese giriyrum dusundkce yaa... guzel bir kaygnlaswtrıcı alıp tekrar alışmaya çalışaym barı...gleitgelen var bnde cabuk kuruyor gbi geliyor tavsiyen var mı?

canım heryerden çıkıyorum biliyorum ama şuan biraz daha acı yada baskı hissettiğin için isteksilik var zamanla o sıkıntılar bitecek inşallah , 2 günde 1 dene mutlaka düzene girdiğinde ve sen zevk almaya başladıkça eşin istemediği zaman gıcık olacaksın ona bugün neden istemiyor diye

cık cnm sorun değil :) off yaa benm sorunum bunları denesem cözulebilir belki ama asıl sorunum sadfece ilişki değil aslında ben hayattan cok sıkıldım hiçbrseyden zevk almıyorum ki ilişkiden alsam surekli ağlayasım geliyor yada yatıp hiç kalkmayasım o yuzden ben hiçbişey yapamam yada yapmk istemyrum ki alışsam (((((((((((((((((((((((((

canım kayganlaştırıcı önermiştim sana daha önce hala almadınmı ya ne kadar tembelsin bak kızıyorum artık haa Tj&Ja alabilirsin ama bulamazsan durex al bunlar dr ların önerileri bende kullanıyorum her defasında.jelsiz olmuyor henüz benimde kullanmazsam acı oluyor ama jelle çok rahatım.senin hayattan bezmiş halinin tek sebebi bu.bundan zevk almadığın için beyninin bir köşesinde hep bu konu olduğu için hiçbişeyden zevk almıyorsun.neden böyle üşengeçsin ya kendine al artık hadi bakıyım herşey çok güzel olacak emiin ol ama bekleyerek olmaz biraz çaba göster ve sabret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…