Denenmez olur mu? Ailem de sürekli benim yüzümden olmuyormuş gibi imalarda bulunuyor artık tahammül edemiyorumHiç duymadım ama 3,5 yıl baya uzun bir süre değil mi başka çareler yollar denendi mi
Tedavileri neden yarim biraktiniz? Psikologa gitmeyi denediniz mi?Denenmez olur mu? Ailem de sürekli benim yüzümden olmuyormuş gibi imalarda bulunuyor artık tahammül edemiyorum
Tedavileri zaten psikolog yapıyordu birinde ben başka bir şehire taşındığım için kaldı diğerinde eşim 12 saat çalşıyordu ve sadece 15 günde pazar izin yapıyordu malum eşli terapi olması lazım ve o zamanlar özel tedavi için maddi gücümüz yoktuTedavileri neden yarim biraktiniz? Psikologa gitmeyi denediniz mi?
Alkol kullanmıyorumKiz bise yok bee 3 bucuk yila yazik etmisim diceksin kurtulunca cek bi duble kafa iyiyken bir de dene
Psikolog korkularinizin yersizligi konusunda destek olacaktir diye dusundum o nedenle. Kadin dogum uzmani ya da cinsellik uzmani da fiziksel kisimla ilgili.Alkol kullanmıyorum
İlaç niyetine be kuşumAlkol kullanmıyorum
Vajinismus görünce yazmak istedim. Ben 6 ay boyunca eşimle ilişkiye giremedim. Ama 4.ayda tedaviye başladım herkesin bikac seansta basardigini ben 2 ayda anca yapabildim. O kadar agir vakaydim yani. Ama sizin sure baya uzamis. Iliskiye girerken ikinmayi denediniz miMerhaba, biliyorum konu dışı ama diğer tarafta kimse cevap yazmıyor. artık iyice tükendim içimi dökmek ve fikir almak istiyorum. 3.5 yıllık evliyim ve maalesef cinsel birliktelik yaşamadık. Başladığım tedavileri yarım bırakmak zorunda kaldım. Hera klinik diye biyer duydum şuan bize en yakın olan ankara şubesi. Malum özel ve pahalı. Acaba duyan bilen var mı o kadar para verip yine hüsrana uğramak istemiyorum.
Fiziksel muayene oldum bir sıkıntı yokPsikolog korkularinizin yersizligi konusunda destek olacaktir diye dusundum o nedenle. Kadin dogum uzmani ya da cinsellik uzmani da fiziksel kisimla ilgili.
Kastettigim muayene degil. Parmak egzersizleri vs idi.Fiziksel muayene oldum bir sıkıntı yok
Neler neler denedim.Vajinismus görünce yazmak istedim. Ben 6 ay boyunca eşimle ilişkiye giremedim. Ama 4.ayda tedaviye başladım herkesin bikac seansta basardigini ben 2 ayda anca yapabildim. O kadar agir vakaydim yani. Ama sizin sure baya uzamis. Iliskiye girerken ikinmayi denediniz mi
Ben İstanbul Hera da tedavi oldum 2017 kasımda. Çok şükür atlattım. Gittiğimde yaklaşık 3 yıllık evliyim. Ihmal etmeyin derim. Şuan da bebek tedavisine başladımMerhaba, biliyorum konu dışı ama diğer tarafta kimse cevap yazmıyor. artık iyice tükendim içimi dökmek ve fikir almak istiyorum. 3.5 yıllık evliyim ve maalesef cinsel birliktelik yaşamadık. Başladığım tedavileri yarım bırakmak zorunda kaldım. Hera klinik diye biyer duydum şuan bize en yakın olan ankara şubesi. Malum özel ve pahalı. Acaba duyan bilen var mı o kadar para verip yine hüsrana uğramak istemiyorum.
Ben bu konuda uzmanlaşmış bi doktordan tedavi aldım. Yenene kadar sinir krizleri aglamalar ama bitti. Siz de yapabilirsiniz. Gittiğim doktoru özelden yazabilirim istersenizNeler neler denedim.
Sanki orda duvar var eşim diyorki neden kesıyorsun kendini halbuki ben hiç kasmıyorum gibi geliyor banaNe derecede vajinismussunuz acaba? Yani hiç mi yaklaştırmıyorsunuz bacaklarınız falan mı kasılıyor yoksa biraz ilerleme oluyor acı mı hissediyorsunuz?
Hangi şehirdeBen bu konuda uzmanlaşmış bi doktordan tedavi aldım. Yenene kadar sinir krizleri aglamalar ama bitti. Siz de yapabilirsiniz. Gittiğim doktoru özelden yazabilirim isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?