- 11 Aralık 2018
- 40.750
- 253.292
- 598
Sizin tedavi olasınız yok dediğim gibi. Böyle işinize gelmiş. Normal bi insan bu kadar sene katlanmaz bu duruma, eşiniz yine iyi dayanmış. Cinsel hayat evliliğin temelidir, cinsellik yoksa evlilik de yok. Sizinki de böyle patlak vermiş işte.Aslında tedavi için pskoljik destek aldım 2 seans gittim adanada ünlü bir psikolog 3-4 seansta ama bana hiç iyi gelmedi kendimi küçğmsenmiş hissettim. Bunuda sekreterini arayıp söyledim. Hiç bir dönüş yapmadı. Seansa gelin konuşalım dedi.
Çözülmeyecek bir mevzu değil ama ben sizin çözmek istediğinizi düşünmüyorum. Çözmek isteseniz alır eşinizi karşınıza konuşursunuz. Gider tedaviye başlarsınız. Eşinizden bir daha kumara bulaşmayacağına dair söz alır maddi yönetimi elinize alırsınız. Girer bir işe çalışır karı koca beraber borcu harcı kapatırsınız. Siz de çalışınca evinize minimum 10 bin lira girse 5’ini borca ayırır geri kalanıyla kıt kanaat de olsa geçinir 3-4 senede düze çıkarsınız en kötü. Ama siz isteyeceksiniz, eşiniz isteyecek, uğraşmaya didinmeye hevesiniz olacak. Aksi halde zor.