- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- 498
- Konu Sahibi hayattguzell
-
Çok sevindim canim ya bayan dedigin ayaklar üzerinde durmali güçlü olmaliAyaklarimi saglam yere basiyorum cok sukur.yarim kalan okul hayatimi tamamlamayi dusunuyorum univ. Okuyup daha iyi seyler yapabilmek.calisiyorum ekmegimi kazaniyorum geziyorum tozuyorum kafama gore.Kendimi her anlamda daha guclu ve olgun goruyorum.Kimseden hicbir beklentim yok,sadece kendi mutlulugumu dusunuyorum ve hayati anlik yasiyorum.
Cok sukur bunu anladim ve hayatimda uygulamaya gecirdim.bu forumda bana cok destek oldu ama sonucta beni gormeyen tanimayan onlarca kisi tarafsizca beni hakli buldu hemde hepsi.Allah yardim etti banaÇok sevindim canim ya bayan dedigin ayaklar üzerinde durmali güçlü olmali
peki sen kimsinEminim kötüdür.
Siz o arkadaşın yardım amaçlı yazdığını düşünüyorsunuz ama ben de direk o klinikten birinin reklam amaçlı yazdığını düşünüyorum.
Bakın o profili açan kişinin mesajlarına hepsi aynı şey.
Bu da o kliniğin sahte profille kendi kurumlarının reklamını yaptığını düşünüyorum.
Ve bu şekilde yapılan reklamı da etik bulmuyorum anlatamadım sanırım ben size bunu..
Yani açık açık biz bu sorunu çözdük demiyorlar.
Sahte bir profil, hayali, kurgu ya da gerçekten birinin yaşadığı bir hikaye bilemem heryere bu şekilde yazılması beni irite etti.
Hepsi bu..
Klinik başarılıdır değildir ben bunu konuşmuyorum..
peki sen kimsin
herayı kötüleyen bir rakip mi :)
bırakta kim ne yazarsa yazsın...
bende herada tedavi oldum..5,5 ay oldu tedavi olalı çok şükür
iyi ki gitmişim
siz tedavi olupta yazan kişilere reklam dersenizÜslubunuz ne kadar kötü..
Rakip falan değilim ben de..
Siz neden bu kadar celalleniyorsunuz anlamadım..
Ben sadece düşündüğümüzü yazarım..
Ne düşünüyorsam o..
Nedense rahatsız olanlar çok çirkin şekilde saldırıyorlar.
Tedavi olun. Cinsellik evlilikte kesinlikle çok önemli bir konu. Yoksa ev arkadaşından ne farkiniz kalır?
iyi günde kötü günde diyerek bir yemin ettiniz, sevdiğiniz adamla evlendiniz. En özelinizi onunla yaşamak istediniz ama olmadı. Bu kötü zamanda size anlayış göstermeyen sizin yanınızda olmayan adamdan hayır gelmez. Heleki bunu bir de bütün ailenin diline düşürecek kadar alçalmışsa.. Şunu sorun kendinize aynı şey onun başına gelseydi yani onun cinsellikle ilgili bir sorunu olsaydı siz böyle mi yapardınız yoksa onun bunu aşması için anlayışlı olup yardım mı ederdiniz? Daha iyi bir muameleyi hak ediyorsunuz hiç düşünmeden ayrılın diyorum.
Merhabalar minik bebişiniz hayırlı olsun bu takvime bende tahmini tarih yazdım yalnız formata uygun yazın deyip duruyor o nasıl ekrana geliyor .Hayırlı olsun yükünüzden kurtulmuşsunuz.
Açıkçası ben sizin vajinismus olduğunuzu bile sanmıyorum çünkü bunu anlayacak kadar deneme bile yapmamışsınız.
Bende 21 ay vajinismusla uğraştım. Yaşamayan insanlar için konuşmak kolay eşini sevse yapardı demek. Ben eşimle 10 yıl flört ettim. Severek evlendik. Benim vajinismus olmamın altında başka nedenler varmış terapi de öğrendik. Eşim herzaman destek oldu. Biz bu sorunu çözdüğümüzde bile eşim kimseye anlatmadı. Ben çaresizilk den ağladım eşim benimle ağladı. Her hafta beni Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ne terapiye götürdü. Tedavi için eve yatılı misafir kabul etmedi. Mücadele etmekden ben yoruldum eşim destek oldu. Özel Klinikleri araştırdı 5 bin TL yi gözden çıkardı yeter ki ben mutlu olayım diye. HayatımızIn sonuna kadar bu durumu kabullenmişti. Eşim için olması şart değildi artık. Allah ın izniyle biz bu sınavımızı geçtik 1 ay sonra bebek haberini aldım simdi 10 aylık çok tatlı bir kızım var 2. Kızım yolda.
İyi ki öyle bir adamla en özel anınızı yaşamadınız. Gerçekten sizi seven değer veren biriyle birlikte olursunuz inşallah ve küçük tatlı minikleriniz olur
Bende bu hastaliktan ceken biri olarak niye aileleri bu kadar dahil ettiniz yatak.odaniza. zaten sen yapamiyorum diye psikolojik olarak dert ederken dışarının baskisiyla ugrasiyorsunuz. Once bi doktora gidin. Esinizle konuşun guzelce. Ikiniz disindakileri evinizden uzak tutun ve doktora gidin mutlakaKimse mutsuz olacagini hic aklina bile getirmiyor evlenirken.benmde hikayem mutluluk umuduyla baslamisti.uc yil sevgili olduk severek evlndk.hic hesaba katmadgm vajnsms hastasi cktm.4 ay oldu evleneli.normal zamanlrda iyi olsada deneme esnasnda cok sinirleniyodu esim.zamanla sinirini kontrol edemz hale gldi bardaklari duvara vurmalar babann evine gt demeler.kendi ailesi hergun arayp sorack kadr ona hakrt edckleri kdr baskici davrandlar bi yandan benide aradlr surekli baski altnda kaldk.artik o sevdgm adam dgldi bambaska bi insan olmstu.uzerime cok yuklenyo aglamdgm gece yok 4 aydr hic dusunmedn konusuyo.cevresi ilskiye grrmdgm icin kiz olmadgm iftrsnida attlr.smdi ortada bosanma mevzusu geziyor.hic ozel haytmz olmdi aile buyukleri cok fzla dahil oldular.bosanicksnz dio ailesi esimde ya olck ya bosancz dio.vajnsmstan bosanan birileri var mi.suana kdr zaten kaldiramdm evlilk bitince nasil katlanicm bu acilra ben.fikirlernzi alablr mym.
Aile devreye girdi deyince okumadim bile devamını uzulmeeeee Silkelen kendine gel BOSA O KOCAYİ ondan sana değil kimseye bi cacık olmaz insanin bi özeli Mahremi vardır b.kunu çıkarmanın alemi yok bu saygısızlık değil hadsizlik terbiyesiz lık boşan hayatına bak kurtulduguna sevin...Kimse mutsuz olacagini hic aklina bile getirmiyor evlenirken.benmde hikayem mutluluk umuduyla baslamisti.uc yil sevgili olduk severek evlndk.hic hesaba katmadgm vajnsms hastasi cktm.4 ay oldu evleneli.normal zamanlrda iyi olsada deneme esnasnda cok sinirleniyodu esim.zamanla sinirini kontrol edemz hale gldi bardaklari duvara vurmalar babann evine gt demeler.kendi ailesi hergun arayp sorack kadr ona hakrt edckleri kdr baskici davrandlar bi yandan benide aradlr surekli baski altnda kaldk.artik o sevdgm adam dgldi bambaska bi insan olmstu.uzerime cok yuklenyo aglamdgm gece yok 4 aydr hic dusunmedn konusuyo.cevresi ilskiye grrmdgm icin kiz olmadgm iftrsnida attlr.smdi ortada bosanma mevzusu geziyor.hic ozel haytmz olmdi aile buyukleri cok fzla dahil oldular.bosanicksnz dio ailesi esimde ya olck ya bosancz dio.vajnsmstan bosanan birileri var mi.suana kdr zaten kaldiramdm evlilk bitince nasil katlanicm bu acilra ben.fikirlernzi alablr mym.
Teşekkür ederimMerhabalar minik bebişiniz hayırlı olsun bu takvime bende tahmini tarih yazdım yalnız formata uygun yazın deyip duruyor o nasıl ekrana geliyor .
denedimn ama portal çıkıyor önümeTeşekkür ederim. Hamilelik takvimi olan birinin altında hamilelik imza takvimi ekle butonu var oradan ekleyebilirsiniz.
Uzun zaman oldu foruma girmeyeli.Hayatımı rayına çok şükür ki soktum.Çalışıyorum ayakalrım üzerinde duruyorum ailem ile birlikte yaşıyorum.Bana destekleriyle toaprlandım kısa sürede.şuan 6 aylık bi ilişkim var ve benimle ilgili herşeyi biliyor.anlayışlı ve bana çok destekçi herşeyin üstesinden birlikte geleceğimizi söylüyor.zaman ne gösterir bilemiyorum.Konunuzu baştan sona okudum nekadar doğru karar vermişsiniz kurtulmuşsunuz Allah kurtarmış şimdi neler yapıyorsunuz Meram ediyorum ?
Ay yazdiklarin deli etti beni.ne anlayissizlik ne bicim insanlarmis.esiniz nasil soyler daha ilk gunlerden nasil ailesine yansitir ya.ailesi cahilin anlayissizin onde gideni.size ne be dr a gotureceklermis bilmem ne.gururunuz kirilmis sizi kucuk dusurmusler cok kizdim cokCok konstum ben bakireym senin icin doktorada gidebilirim dedim.esimin bole bi suphesi yok.daha ilk gece ble yapamdk die bendn ayri yatmsti ikinci gece annesini uyandrp olmadi yine ben gidiyorm dedi.guzellikle cok anlattm ama nasi baski gorduyse oan geldgnde ofeklnio 10 sn. Bile deneyemiyoruz.ailesi ayirmak icin geldler ben babamn evine gttm bi hafta kdar benm evmde kaldi onlar esimi cok zor ikna ettm dedm yalan atalm yaptk dirlm baskilardn kurtulalm kafamz rht yolmza bakalm yalandn bez ayarlrz inanrlar.inanmak ne kelime beni doktora gotrmeye kalktilar yaptik mi yapmadk mi die.kaynpedrm kaynanam bide halasi.esm snra tekrr yalan attgni soledi islrr basa dndu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?