Doğuma Hazırlık vajinismus atlatıp normal doğum yapan var mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tabiki muayene etmeleri gerekirse ederler zaten.ya ben allaha çok güveniyorum ve sıgınıyorum yapacak bişi yok benim açımdan doktorumuza da güvenmemiz gerek ...klava:
bence bu korkuların geçici çok takma kafana bence canım a.s.a.s.

selam kızlar... on ay önce normal doğum yaptım... 42. haftaya kadar normal doğum yapıyım diye bekledim en son doktorum tarih verdi artık riske atamam önce suni sancı olmadı sezeryan dedi... ve benim o gece nişanım geldi.. epidural falan da almadım her şeyin doğal olmasını istedim..

çatı muayenesi de öyle zor bi şey değil eğer kendinizi kasarsanız zor olur... kasmazsanız kolay...

hepinize hayırlı doğumlar diliyorum...

bende aynen yazdığını yapmaya karar verdim canım.darısı hepimizin başına.

kızlar bu arada çatı muayenesi dedikleri şey öyle sandığım kadar korkunç değildi.ki ben çok kasılan biriyim.yani kastığım için biraz acıdı tabii,bi de utanıyor insan,nasıl rahat olayım ama öyle öldüm bittim denecek bişey değil.vajinal ultrasonla bakılmasından çok ta farkı yok.gevşemeyi becerebilene ağrı vermez diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…