vajinismus anadolu yakası doktorrrrr

lütfen kelimelerinize dikkat edin..benim face olduğumu nasıl düşünebilirsinizki ozaman sizde facesiniz!!!!
neyse konuma yazma ben burada bilgilendirici yazıyorum.
herkesin doktora gidip tedavi görecek parası olmaya bilir
hele saygın bey 4000 nasıl versin herkes bu parayı..
paylaşıp yardım edeceksen et etmeyeceksen öyle gizemli gizemli yazma..
rapor ettim zaten seni

siz sanırım insanları koruma alanına girdiniz herkesin ücretini sanırım siz gönüllü vereceksiniz;keşke benim ücretimide siz verseydiniz..beni heryere şikayet edin sorun değil ben gizemli değil ben bir vajinismus hastasıydım bu hastalığı yaşayanao insanlara kucak açıp aynı süreçten geçen arkadaşlarıma ışık tutmak ve yol göstermek ve destek olmak istedim siz kötü niyetli bir insansız ücretimi saygın Hocaya verirken siz yanımızdaymıdınız merak ettim..BU ÜCRETLER VARMIDAA

iyide senden öğrenmedim ki zaten
Kliniği ara direk fiyat veriyorlar .
o kadar mantık dışı ki yazdıklarınız cevap veremiycem daha fazla engeli bastım sana by:)

Merhabalar, ben de vajinismus hastasiyim ve esimle beraber Guldane Kavgaciya gidiyoruz. 3 aylik evliyim ve pek fazla arastirmadan internetten ismini gordum hemen aradim ve randevu aldim cunku artik bekleyecek ve arastiracak hic vaktim yoktu neredeyse bunalima girmek uzereydim. ilk gittigimde ofis ortami pek hosuma gitmemisti aklima onlarca tereddut yerlesti ancak ilk seanstan sonra Guldane hanimin bu vakanin %100 cozulecegini inanarak soyledikten sonra ofis ortami falan hic umrumda olmadi. suanda 4 seansa gittim ve verdigi ev odevleri harika gidiyor, kesinlikle bu sorunumun cozulecegine inaniyorum. cozuldugunde tekrar yazarim insallah :) vajinismus hastalari icin Guldane hanim sadece bu problemi cozmeye odeklanmiyor, ayni zamanda ciftin iliskiye girerken haz alabilmelerini ve erkekler icin ileride olusabilecek erken bosalma riski icin de ayrica egzersizler vermektedir. Seanslarda kisiyi cok guzel motive ediyor, ayrica cok samimi. insallah guzel bir sekilde sonuclanir.

yanlışınız var hanımefendi ,Bende hastasıyım 2.seansı dün bitirdim kesinlikle iğne yada orada deneme filan yok ev ödevi veiyor evde çalışıyorsunuz ,kendisi çok bilgili çok iyi bir doktor bilmeden insanların ismini lekelemeyin lütfen

Saygın Bey'in sayesinde bu illetten geçen hafta kurtuldum ,Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun.. Rabbim Sizlerinde yardımcısı olsun arkadaşlar dualarım Sizinle..

merhaba vajinismus tedavisinde Güldane Hanımdan memnun kaldınız mı?? cevap bekliyorum lütfenn

merhaba vajinismus tedavisinde Güldane Hanımdan memnun kaldınız mı?? cevap bekliyorum lütfenn
merhaba ben ona sadece bir seyans gittim :)
ve bana çok pahalı geldiği için başka bir doktora gittim

Insan yazarak fayda sağlamak istiyor, bence tedavi şart, ben kendim bile denemeye kalkınmadım, belki hayırlısı böyleydi hiç kabus kötü anım yok. En azından araştırılmalı, bir görüşme randevusu alınmalı, çok çok da irdelemeden bir merkez secimi yapılmalı, vazgecmeden ve sürmeyi çok uzatmadan devam etmeli.
Evliliğimizin 7 yılı aşan sürecinde hiç gündeme bile almadığım ama bizi son 1 senedir tam bir uçurumun kenarında kapanda gibi hissettiren vajinusmus sorunum, 3 haftalık bir tedavi ile sona erdi. Doktorumun telkini, yönlendirmesi, benim vazgeçmemem , eşimin desteği gibi şeyler çok önemli idi. Bu benim hikayem, yüzlerce hikaye var, 5-10 tanesine bizzat tanık oldum. AĞlayan yüzler, gülen Gözler gördüm, kimi 1 gün kimi 1 hafta ara ile! Hepsi gerçekti! Umarım kimse bunu ötelenmez ve doğru doktor ile karşılaşır. Ben ilk ve tek seçimimde çok şükür ki doğru bir seçim yaptım Saygın Bey ile tedavi sürecimi tamamladım. SAYGIN MicozkadıoĞLu muayehanesi Kayra BEra da gördüm ki; 1 hafta da çözen 1 ayda da çözen var, sizin isteğiniz ve adet günü gibi durumlar süreyi değiştirebilir. Varsın 1 haftada geçmesin, sorun etmeyin ama aylarca da siz Uzatmayın. TedaviBir gün bile durmayın; Tedaviyi ötelenmeyin, randevularımıza düzenli gidin, yıllarınızı bu sorun ile geçirmeyin , çözün.

merhaba ben 5 aylık evliyim ve malesef vajinusmusum eşim doktorları pahalı buluyo ve tedavi göremiyorum üzerimde de çok büyük baskı var hayat sevincim bitti artık bunalıma girdim her gün ağlıyorum uygun fiyatta ve kesin sonuç veren bir doktor tavsiye eder misiniz lütfen sizden cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…