- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
- 398
TAMAMEN FAKE SİN!!!!!sana Saygın Bey anlatıyor sen kendin bi bakmışın yapmaya başlıyorsun..kendine inanamıyorsun.
yazık bunca insanı kandırma ayıp ya..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TAMAMEN FAKE SİN!!!!!sana Saygın Bey anlatıyor sen kendin bi bakmışın yapmaya başlıyorsun..kendine inanamıyorsun.
lütfen kelimelerinize dikkat edin..benim face olduğumu nasıl düşünebilirsinizki ozaman sizde facesiniz!!!!TAMAMEN FAKE SİN!!!!!
yazık bunca insanı kandırma ayıp ya..
neyse konuma yazma ben burada bilgilendirici yazıyorum.lütfen kelimelerinize dikkat edin..benim face olduğumu nasıl düşünebilirsinizki ozaman sizde facesiniz!!!!
iyide senden öğrenmedim ki zatensiz sanırım insanları koruma alanına girdiniz herkesin ücretini sanırım siz gönüllü vereceksiniz;keşke benim ücretimide siz verseydiniz..beni heryere şikayet edin sorun değil ben gizemli değil ben bir vajinismus hastasıydım bu hastalığı yaşayanao insanlara kucak açıp aynı süreçten geçen arkadaşlarıma ışık tutmak ve yol göstermek ve destek olmak istedim siz kötü niyetli bir insansız ücretimi saygın Hocaya verirken siz yanımızdaymıdınız merak ettim..BU ÜCRETLER VARMIDAA
kime acaba?
Merhabalar, ben de vajinismus hastasiyim ve esimle beraber Guldane Kavgaciya gidiyoruz. 3 aylik evliyim ve pek fazla arastirmadan internetten ismini gordum hemen aradim ve randevu aldim cunku artik bekleyecek ve arastiracak hic vaktim yoktu neredeyse bunalima girmek uzereydim. ilk gittigimde ofis ortami pek hosuma gitmemisti aklima onlarca tereddut yerlesti ancak ilk seanstan sonra Guldane hanimin bu vakanin %100 cozulecegini inanarak soyledikten sonra ofis ortami falan hic umrumda olmadi. suanda 4 seansa gittim ve verdigi ev odevleri harika gidiyor, kesinlikle bu sorunumun cozulecegine inaniyorum. cozuldugunde tekrar yazarim insallah :) vajinismus hastalari icin Guldane hanim sadece bu problemi cozmeye odeklanmiyor, ayni zamanda ciftin iliskiye girerken haz alabilmelerini ve erkekler icin ileride olusabilecek erken bosalma riski icin de ayrica egzersizler vermektedir. Seanslarda kisiyi cok guzel motive ediyor, ayrica cok samimi. insallah guzel bir sekilde sonuclanir.
merhaba ben ona sadece bir seyans gittim :)merhaba vajinismus tedavisinde Güldane Hanımdan memnun kaldınız mı?? cevap bekliyorum lütfenn![]()