Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki 2 günde nasıl çözüyor söylermisin?Bakın Siz çok yanlış şeyler konuşuyorsunuz ben hastasıydım;kesinlikle iğne ve klinikte beraber olma durumu kesinlikleeeeeeeeeeeeeee olmuyorrrrrrrrrrrrr..şize diyorumki hastasıydım ;öyle bişey olsaydı ben gitmezdimmm..siz kulaktan duyma bilgileri gerçekmiş gibi söyliyorsunuz beni ailemden kuzenimde burda tedavi oldu onun tavsiyesiyle geldim;böyle olsaydı kuzenim söylerdi siz Haydar Dümenle karıştırıyorsunuzzz;Kuzenimde odaa evinde eşiyle beraber olduuuu yazıkkkk yanlış söylüyorsunuz
2 gündemi çözülüyorr;böyle bişey yok ben 4 seans tedavi gördüm kliniğe gelen herkes genelde 4 seans tedavi görüyor ;ben egzersiz ve ev ödevlerimi yaptım haftada 1 kere gidebildim işle ilgili sıkıntılarım vardı ;ders saatlerim pek uymuyordu;aşagi yukarı ben 1,5 ayda çözdümpeki 2 günde nasıl çözüyor söylermisin?
e benimde o kadar oldu ve bende çözmek üzereyim 6.seanstayım..2 gündemi çözülüyorr;böyle bişey yok ben 4 seans tedavi gördüm kliniğe gelen herkes genelde 4 seans tedavi görüyor ;ben egzersiz ve ev ödevlerimi yaptım haftada 1 kere gidebildim işle ilgili sıkıntılarım vardı ;ders saatlerim pek uymuyordu;aşagi yukarı ben 1,5 ayda çözdüm
siz kime gidiyorsunuz psikolog mu?e benimde o kadar oldu ve bende çözmek üzereyim 6.seanstayım..
İlk defa böyle bişey duydum kusura bakma.
evet aslı dalana gidiyorum ben..siz kime gidiyorsunuz psikolog mu?
nasıl gidiyor ?parmak egzersini yapabiliyormusunuz? merak ettimmevet aslı dalana gidiyorum ben..
bitti onlar çoktan ben penis denemesindeyim sınırlı olanıda bitirdim ama tam giriş denemesine cesaret edemiyorumnasıl gidiyor ?parmak egzersini yapabiliyormusunuz? merak ettimm
geçen hafta çözdümmmbitti onlar çoktan ben penis denemesindeyim sınırlı olanıda bitirdim ama tam giriş denemesine cesaret edemiyorum
sen ne zaman yendin
Sende parmak egzersizi yaptın dimigeçen hafta çözdümmm
ben parmak egzersizini kesinlikle yapamazdımmmmmm;sizi tebrik ediyorumgeçen hafta çözdümmm
hayır bizde parmak egzersizi yoktuu;hocanın gösterdiği egzersizleri yaptımSende parmak egzersizi yaptın dimi
nasıl bir egzersiz?hayır bizde parmak egzersizi yoktuu;hocanın gösterdiği egzersizleri yaptım
Saygın Micozkadıoğlu Hoca bu konuda çook başarılı olduğunu gelen hastalardan anlıyorsunuz ben seanslara gittiğimde teşk gelen 2 hastasıyla tanıştımhocanın belirlediği egzersizlerle yaptırdıı
iyide nasıl egzersizler bunlar anlatırmısın birazhocanın belirlediği egzersizlerle yaptırdıı
Saygın hoca müthiş anlayışlı kibar sanki doktor değilde aileden biriymiş gibi sana yaklaşıyor hiç nezaketsiz davranmıyor;hastasına çoook anlayışlı müthiş doktor hamile kaldığımda onunla takipini yapmasını ve benim doğumuma girmesini istedim oda kabul etti;şimdi sırada hamile kalmaya geldii....Saygın Micozkadıoğlu Hoca bu konuda çook başarılı olduğunu gelen hastalardan anlıyorsunuz ben seanslara gittiğimde teşk gelen 2 hastasıyla tanıştım
a bu egzersiz çalışmalarını Saygın Beyle yapılması gerek kendi başına kimse başaramz ki ben yappamazdım;zaten tedavi olmadan vajinismus kendiliğinden geçen bir hastalık değilll..mutlaka kişiler vajinismus hastalığını yaşıyorsa doğru doktor ve doğru zamanda zaman kaybetmeden gitmeli keşke ben evlendiğimin ilk ayı gelseydim diye çok söyledim kendime..iyide nasıl egzersizler bunlar anlatırmısın biraz
bak burda durumu olmayıp doktora gidemeyn bayanlar var..
bende aynen söylendimam
a bu egzersiz çalışmalarını Saygın Beyle yapılması gerek kendi başına kimse başaramz ki ben yappamazdım;zaten tedavi olmadan vajinismus kendiliğinden geçen bir hastalık değilll..mutlaka kişiler vajinismus hastalığını yaşıyorsa doğru doktor ve doğru zamanda zaman kaybetmeden gitmeli keşke ben evlendiğimin ilk ayı gelseydim diye çok söyledim kendime..