vajinismus anadolu yakası doktorrrrr

Bakın Siz çok yanlış şeyler konuşuyorsunuz ben hastasıydım;kesinlikle iğne ve klinikte beraber olma durumu kesinlikleeeeeeeeeeeeeee olmuyorrrrrrrrrrrrr..şize diyorumki hastasıydım ;öyle bişey olsaydı ben gitmezdimmm..siz kulaktan duyma bilgileri gerçekmiş gibi söyliyorsunuz beni ailemden kuzenimde burda tedavi oldu onun tavsiyesiyle geldim;böyle olsaydı kuzenim söylerdi siz Haydar Dümenle karıştırıyorsunuzzz;Kuzenimde odaa evinde eşiyle beraber olduuuu yazıkkkk yanlış söylüyorsunuz
peki 2 günde nasıl çözüyor söylermisin?

peki 2 günde nasıl çözüyor söylermisin?
2 gündemi çözülüyorr;böyle bişey yok ben 4 seans tedavi gördüm kliniğe gelen herkes genelde 4 seans tedavi görüyor ;ben egzersiz ve ev ödevlerimi yaptım haftada 1 kere gidebildim işle ilgili sıkıntılarım vardı ;ders saatlerim pek uymuyordu;aşagi yukarı ben 1,5 ayda çözdüm

2 gündemi çözülüyorr;böyle bişey yok ben 4 seans tedavi gördüm kliniğe gelen herkes genelde 4 seans tedavi görüyor ;ben egzersiz ve ev ödevlerimi yaptım haftada 1 kere gidebildim işle ilgili sıkıntılarım vardı ;ders saatlerim pek uymuyordu;aşagi yukarı ben 1,5 ayda çözdüm
e benimde o kadar oldu ve bende çözmek üzereyim 6.seanstayım..
İlk defa böyle bişey duydum kusura bakma.

Saygın Micozkadıoğlu Hoca bu konuda çook başarılı olduğunu gelen hastalardan anlıyorsunuz ben seanslara gittiğimde teşk gelen 2 hastasıyla tanıştım
Saygın hoca müthiş anlayışlı kibar sanki doktor değilde aileden biriymiş gibi sana yaklaşıyor hiç nezaketsiz davranmıyor;hastasına çoook anlayışlı müthiş doktor hamile kaldığımda onunla takipini yapmasını ve benim doğumuma girmesini istedim oda kabul etti;şimdi sırada hamile kalmaya geldii....

am
iyide nasıl egzersizler bunlar anlatırmısın biraz
bak burda durumu olmayıp doktora gidemeyn bayanlar var..
a bu egzersiz çalışmalarını Saygın Beyle yapılması gerek kendi başına kimse başaramz ki ben yappamazdım;zaten tedavi olmadan vajinismus kendiliğinden geçen bir hastalık değilll..mutlaka kişiler vajinismus hastalığını yaşıyorsa doğru doktor ve doğru zamanda zaman kaybetmeden gitmeli keşke ben evlendiğimin ilk ayı gelseydim diye çok söyledim kendime..

am

a bu egzersiz çalışmalarını Saygın Beyle yapılması gerek kendi başına kimse başaramz ki ben yappamazdım;zaten tedavi olmadan vajinismus kendiliğinden geçen bir hastalık değilll..mutlaka kişiler vajinismus hastalığını yaşıyorsa doğru doktor ve doğru zamanda zaman kaybetmeden gitmeli keşke ben evlendiğimin ilk ayı gelseydim diye çok söyledim kendime..
bende aynen söylendim
Ama o zaman iş az önce bahsettiğim konuya geliyor
çok açık ve net soruyorum size saygın bey sizi tedavi ederken vajinanıza o mu aparatı yerleştirip çıkartıyor?
Yani o mu müdahele ediyor

sana Saygın Bey anlatıyor sen kendin bi bakmışın yapmaya başlıyorsun..kendine inanamıyorsun.

Back