Ben gittim canım 7 yada 8 seans kadararkadaşlar kadıköyde güldane kavgacı ismini duyanınız bileniniz yada gideniniz varmı
hem kendime hemde en yakın arkadaşıma vajinismus için doktor bulamıyorum
lütfen yardım edermisiniz
kime acaba?Ben gittim canım 7 yada 8 seans kadar
Güldane hanıma onu sormuşsunuz ya :) birde bulgurluda ayşe dumana gitmiştim hayatımın hatasıydıkime acaba?
mesaj attım bakarmısınızzzzGüldane hanıma onu sormuşsunuz ya :) birde bulgurluda ayşe dumana gitmiştim hayatımın hatasıydı
evet canım buldum.. çokta memnunum yenmek üzereyim..Merhaba buldunuz mu dokto bana da yardımcı olur musunuz?
sakın gitmeyin sonuç alamazsınızarkadaşlar kadıköyde güldane kavgacı ismini duyanınız bileniniz yada gideniniz varmı
hem kendime hemde en yakın arkadaşıma vajinismus için doktor bulamıyorum
lütfen yardım edermisiniz
mrhb ;bende vajinismus hastasıydım çözdüm;çok mutluyummMerhaba buldunuz mu dokto bana da yardımcı olur musunuz?
sizdemi gittiniz acaba?sakın gitmeyin sonuç alamazsınız
ben Dr. saygın Micozkadıoğlundan tedavi oldumsizdemi gittiniz acaba?
ben ona kesinlikle gitmem klinik ortamda eşinle cinsel ilişkiye sokuyor ...ben Dr. saygın Micozkadıoğlundan tedavi oldum
aaa siz yanlış birisiyle karıştırdınız o kişi haydar dümendi klinik ortamında birlikte olmasını sağlayan kişi .Dr.saygın Beyde bir durum kesinlikle yalan ve yanlış ...siz yanlış biliyorsunuzben ona kesinlikle gitmem klinik ortamda eşinle cinsel ilişkiye sokuyor ...
HAYIR BEN Eminim.aaa siz yanlış birisiyle karıştırdınız o kişi haydar dümendi klinik ortamında birlikte olmasını sağlayan kişi .Dr.saygın Beyde bir durum kesinlikle yalan ve yanlış ...siz yanlış biliyorsunuz
DR.Saygın bey ev ödevlerini evde yapmanızı istiyor;ev ödevlerinizi yapıp diğer seanslara geçiyorsunuz tedavi bittiğinde de eşinizle kendi evinizde beraber oluyorsunuz...Çok yanlış bilginiz var.SAYGIN hocaya iftira atıyorlaraaa siz yanlış birisiyle karıştırdınız o kişi haydar dümendi klinik ortamında birlikte olmasını sağlayan kişi .Dr.saygın Beyde bir durum kesinlikle yalan ve yanlış ...siz yanlış biliyorsunuz
Bakın Siz çok yanlış şeyler konuşuyorsunuz ben hastasıydım;kesinlikle iğne ve klinikte beraber olma durumu kesinlikleeeeeeeeeeeeeee olmuyorrrrrrrrrrrrr..şize diyorumki hastasıydım ;öyle bişey olsaydı ben gitmezdimmm..siz kulaktan duyma bilgileri gerçekmiş gibi söyliyorsunuz beni ailemden kuzenimde burda tedavi oldu onun tavsiyesiyle geldim;böyle olsaydı kuzenim söylerdi siz Haydar Dümenle karıştırıyorsunuzzz;Kuzenimde odaa evinde eşiyle beraber olduuuu yazıkkkk yanlış söylüyorsunuzHAYIR BEN Eminim.
bakın eğer deneyimleriniz gerçekse sorun yok fakat bana reklam amaçlı gibi geldi.
Ayrıca saygın beyde hipnoz ve iğne de kullanıyor kabul edin
Bir arkadaşımdan duymustum klinikte beraber olduklarını fakat daha sonra kesinlikle bir şey yaşayamadıklarını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?