vajinismus anadolu yakası doktorrrrr

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.254
398
arkadaşlar kadıköyde güldane kavgacı ismini duyanınız bileniniz yada gideniniz varmı
hem kendime hemde en yakın arkadaşıma vajinismus için doktor bulamıyorum
lütfen yardım edermisiniz

çok sevindim senin adına_bilgi verir misin özellikle de fiyat bilgisi ücretler çok yüksek olduğu için tedavi olamıyorum mecburen :/

kızlarr Mrhb ;bende vajinismus hastasıydım;çok şükür bu derten kurtuldum.Dr.Saygın beye gittimm

ben ona kesinlikle gitmem klinik ortamda eşinle cinsel ilişkiye sokuyor ...
aaa siz yanlış birisiyle karıştırdınız o kişi haydar dümendi klinik ortamında birlikte olmasını sağlayan kişi .Dr.saygın Beyde bir durum kesinlikle yalan ve yanlış ...siz yanlış biliyorsunuz

aaa siz yanlış birisiyle karıştırdınız o kişi haydar dümendi klinik ortamında birlikte olmasını sağlayan kişi .Dr.saygın Beyde bir durum kesinlikle yalan ve yanlış ...siz yanlış biliyorsunuz
HAYIR BEN Eminim.
bakın eğer deneyimleriniz gerçekse sorun yok fakat bana reklam amaçlı gibi geldi.
Ayrıca saygın beyde hipnoz ve iğne de kullanıyor kabul edin
Bir arkadaşımdan duymustum klinikte beraber olduklarını fakat daha sonra kesinlikle bir şey yaşayamadıklarını..

DR.Saygın bey ev ödevlerini evde yapmanızı istiyor;ev ödevlerinizi yapıp diğer seanslara geçiyorsunuz tedavi bittiğinde de eşinizle kendi evinizde beraber oluyorsunuz...Çok yanlış bilginiz var.SAYGIN hocaya iftira atıyorlar

Bakın Siz çok yanlış şeyler konuşuyorsunuz ben hastasıydım;kesinlikle iğne ve klinikte beraber olma durumu kesinlikleeeeeeeeeeeeeee olmuyorrrrrrrrrrrrr..şize diyorumki hastasıydım ;öyle bişey olsaydı ben gitmezdimmm..siz kulaktan duyma bilgileri gerçekmiş gibi söyliyorsunuz beni ailemden kuzenimde burda tedavi oldu onun tavsiyesiyle geldim;böyle olsaydı kuzenim söylerdi siz Haydar Dümenle karıştırıyorsunuzzz;Kuzenimde odaa evinde eşiyle beraber olduuuu yazıkkkk yanlış söylüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…