- Konu Sahibi melikelerce
Öncelikle tebrik ederim darısı başıma lütfen banada mesaj atın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende vajinusum yenemiyorum bir türlü bana da yardımcı olurmusunBuraya bunu yazmak için ne çok bekledim bir bilseniz. Her seferinde ağlayarak okudum başarı mesajlarını. Bana nasip olacak mı diye umutsuzca geceler boyu bekledim. 2 sene oldu dile kolay, ne çileydi ama ! Ne kadar çok abartmış ne kadar çok saçmalamışım ve ne kadar çok tembellik yapıp ertelemişim. Evliliğim bitme noktasına geldiği an aslında başta yapmam gerekeni son noktaya geldiğimde en kısa sürede çözebilmek için sosyal medyada yine umutsuzca vajinismus tedavisi ararken Dr. Saygın micozkadıoğlu’nu buldum. Başaran insanların mesajlarını okudum. 3 günde 4 günde çözenleri gördüm hadi canım dedim ama iyi ki aramışım. Bütün işimi gücümü bıraktım 3 gün boyunca her gün kliniğe gittim. Daha ilk seansımda ben bu işi çözerim diye çıktım. Öyle bi özgüven yükledi. Sonra her seansta basamakları tırmandım. Benim kızlık zarımda biraz fazlalık varmış üstelik. Oraya denk gelince kendimi kasıp kapatıyormuşum. Duvar hissi oluşturuyormuş bu da bende. Meğer ne kadar esnek bir yermiş ben şok :)
Arkadaşlar çeken bilir bu çileyi. Eğer yardımcı olabileceğim kimse varsa lütfen mesaj atsın. Sormak istedikleriniz varsa sorun çekinmeyin. Ertelemeyin yalvarırım. Bu muymuş kafamda büyüttüğüm bu muydu bu kadar imkansız gelen gerçekten hala inanamıyorum. Neler vardı kafamda. Orada bir duvar var asla geçilemez diyordum. Çok acıyacak diyordum. Aklınıza gelebilecek bütün kötü senaryoları kurdum kafamda.
Şu an hissettiğim ve düşündüğüm ise çok büyük saçmalamışım ben :) Hem zihnimde yanlış kurguladıklarımla hem de erteleme yanlışına kapılarak. Acı hissettin mi derseniz zerre kadar bile hissetmedim
Ben yaptıysam herkes yapar :))
Adınıza çok sevindim tebrik ederim bnde aynı sorunu yaşıyorum nasıl aşacağım aşabilcek miyim o kadar zor bi süreç ki kabusa çeviriyor evliliği Siz nasıl yendiniz neler yapmamız gerekir bilgi verirseniz çok mutlu olurumBuraya bunu yazmak için ne çok bekledim bir bilseniz. Her seferinde ağlayarak okudum başarı mesajlarını. Bana nasip olacak mı diye umutsuzca geceler boyu bekledim. 2 sene oldu dile kolay, ne çileydi ama ! Ne kadar çok abartmış ne kadar çok saçmalamışım ve ne kadar çok tembellik yapıp ertelemişim. Evliliğim bitme noktasına geldiği an aslında başta yapmam gerekeni son noktaya geldiğimde en kısa sürede çözebilmek için sosyal medyada yine umutsuzca vajinismus tedavisi ararken Dr. Saygın micozkadıoğlu’nu buldum. Başaran insanların mesajlarını okudum. 3 günde 4 günde çözenleri gördüm hadi canım dedim ama iyi ki aramışım. Bütün işimi gücümü bıraktım 3 gün boyunca her gün kliniğe gittim. Daha ilk seansımda ben bu işi çözerim diye çıktım. Öyle bi özgüven yükledi. Sonra her seansta basamakları tırmandım. Benim kızlık zarımda biraz fazlalık varmış üstelik. Oraya denk gelince kendimi kasıp kapatıyormuşum. Duvar hissi oluşturuyormuş bu da bende. Meğer ne kadar esnek bir yermiş ben şok :)
Arkadaşlar çeken bilir bu çileyi. Eğer yardımcı olabileceğim kimse varsa lütfen mesaj atsın. Sormak istedikleriniz varsa sorun çekinmeyin. Ertelemeyin yalvarırım. Bu muymuş kafamda büyüttüğüm bu muydu bu kadar imkansız gelen gerçekten hala inanamıyorum. Neler vardı kafamda. Orada bir duvar var asla geçilemez diyordum. Çok acıyacak diyordum. Aklınıza gelebilecek bütün kötü senaryoları kurdum kafamda.
Şu an hissettiğim ve düşündüğüm ise çok büyük saçmalamışım ben :) Hem zihnimde yanlış kurguladıklarımla hem de erteleme yanlışına kapılarak. Acı hissettin mi derseniz zerre kadar bile hissetmedim
Canım benim Vajinismus bir travmadır zaten. Babayla kavga etmek, doğum videoları izleyip korkma, gerdek gecesi korkusu vs sebeplerden ötürü çıkan birşey. Sen bunu atlamışsın ne mutlu sana tebrik ederimBuraya bunu yazmak için ne çok bekledim bir bilseniz. Her seferinde ağlayarak okudum başarı mesajlarını. Bana nasip olacak mı diye umutsuzca geceler boyu bekledim. 2 sene oldu dile kolay, ne çileydi ama ! Ne kadar çok abartmış ne kadar çok saçmalamışım ve ne kadar çok tembellik yapıp ertelemişim. Evliliğim bitme noktasına geldiği an aslında başta yapmam gerekeni son noktaya geldiğimde en kısa sürede çözebilmek için sosyal medyada yine umutsuzca vajinismus tedavisi ararken Dr. Saygın micozkadıoğlu’nu buldum. Başaran insanların mesajlarını okudum. 3 günde 4 günde çözenleri gördüm hadi canım dedim ama iyi ki aramışım. Bütün işimi gücümü bıraktım 3 gün boyunca her gün kliniğe gittim. Daha ilk seansımda ben bu işi çözerim diye çıktım. Öyle bi özgüven yükledi. Sonra her seansta basamakları tırmandım. Benim kızlık zarımda biraz fazlalık varmış üstelik. Oraya denk gelince kendimi kasıp kapatıyormuşum. Duvar hissi oluşturuyormuş bu da bende. Meğer ne kadar esnek bir yermiş ben şok :)
Banada ywrdim edermisinizDarısı başınıza inşallah Dilerseniz mesaj atabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım
Doktor seanslarında neler anlatıldı banada yrafimci olur musunuz 1 yıllık evliyim hala aşmaadimBuraya bunu yazmak için ne çok bekledim bir bilseniz. Her seferinde ağlayarak okudum başarı mesajlarını. Bana nasip olacak mı diye umutsuzca geceler boyu bekledim. 2 sene oldu dile kolay, ne çileydi ama ! Ne kadar çok abartmış ne kadar çok saçmalamışım ve ne kadar çok tembellik yapıp ertelemişim. Evliliğim bitme noktasına geldiği an aslında başta yapmam gerekeni son noktaya geldiğimde en kısa sürede çözebilmek için sosyal medyada yine umutsuzca vajinismus tedavisi ararken Dr. Saygın micozkadıoğlu’nu buldum. Başaran insanların mesajlarını okudum. 3 günde 4 günde çözenleri gördüm hadi canım dedim ama iyi ki aramışım. Bütün işimi gücümü bıraktım 3 gün boyunca her gün kliniğe gittim. Daha ilk seansımda ben bu işi çözerim diye çıktım. Öyle bi özgüven yükledi. Sonra her seansta basamakları tırmandım. Benim kızlık zarımda biraz fazlalık varmış üstelik. Oraya denk gelince kendimi kasıp kapatıyormuşum. Duvar hissi oluşturuyormuş bu da bende. Meğer ne kadar esnek bir yermiş ben şok :)
Banada 3 günde nasil basardiginizi yazarmisinizBuraya bunu yazmak için ne çok bekledim bir bilseniz. Her seferinde ağlayarak okudum başarı mesajlarını. Bana nasip olacak mı diye umutsuzca geceler boyu bekledim. 2 sene oldu dile kolay, ne çileydi ama ! Ne kadar çok abartmış ne kadar çok saçmalamışım ve ne kadar çok tembellik yapıp ertelemişim. Evliliğim bitme noktasına geldiği an aslında başta yapmam gerekeni son noktaya geldiğimde en kısa sürede çözebilmek için sosyal medyada yine umutsuzca vajinismus tedavisi ararken Dr. Saygın micozkadıoğlu’nu buldum. Başaran insanların mesajlarını okudum. 3 günde 4 günde çözenleri gördüm hadi canım dedim ama iyi ki aramışım. Bütün işimi gücümü bıraktım 3 gün boyunca her gün kliniğe gittim. Daha ilk seansımda ben bu işi çözerim diye çıktım. Öyle bi özgüven yükledi. Sonra her seansta basamakları tırmandım. Benim kızlık zarımda biraz fazlalık varmış üstelik. Oraya denk gelince kendimi kasıp kapatıyormuşum. Duvar hissi oluşturuyormuş bu da bende. Meğer ne kadar esnek bir yermiş ben şok :)
merhabalar sevgiler dm den ulaştım size rica etsem yardımcı olabilirmisinizMesaj atıyorum
Bana da yardım eder misinizBuraya bunu yazmak için ne çok bekledim bir bilseniz. Her seferinde ağlayarak okudum başarı mesajlarını. Bana nasip olacak mı diye umutsuzca geceler boyu bekledim. 2 sene oldu dile kolay, ne çileydi ama ! Ne kadar çok abartmış ne kadar çok saçmalamışım ve ne kadar çok tembellik yapıp ertelemişim. Evliliğim bitme noktasına geldiği an aslında başta yapmam gerekeni son noktaya geldiğimde en kısa sürede çözebilmek için sosyal medyada yine umutsuzca vajinismus tedavisi ararken Dr. Saygın micozkadıoğlu’nu buldum. Başaran insanların mesajlarını okudum. 3 günde 4 günde çözenleri gördüm hadi canım dedim ama iyi ki aramışım. Bütün işimi gücümü bıraktım 3 gün boyunca her gün kliniğe gittim. Daha ilk seansımda ben bu işi çözerim diye çıktım. Öyle bi özgüven yükledi. Sonra her seansta basamakları tırmandım. Benim kızlık zarımda biraz fazlalık varmış üstelik. Oraya denk gelince kendimi kasıp kapatıyormuşum. Duvar hissi oluşturuyormuş bu da bende. Meğer ne kadar esnek bir yermiş ben şok :)
Benimde öyle yoksa kasıp korkuyorum nefesim kesiliyor gibi oluyorBu arada benim problemim oranın kapalı olduğu düşüncesi değil bacaklarımı aşırı kasıyorum ve gevsetemiyorum