- 27 Şubat 2021
- 33
- 2
- Konu Sahibi denzylmz2222
Ya ben bugün duşta vajinama yıkarken çok baskı yaptım sanırım iç kısmının üstü morarmış kendi kendine geçermi yoksa zararmı verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya yıkarken oldu işteNasıl bir baskı morartacak kadar
Duş başlığıyla vurdunuz herhalde.Ya ben bugün duşta vajinama yıkarken çok baskı yaptım sanırım iç kısmının üstü morarmış kendi kendine geçermi yoksa zararmı verdim
Yıkarken olmuş işte. Çok karıştırma orasını.Nasıl bir baskı morartacak kadar
Yıkarken olmuş işte. Çok karıştırma orasını.
Hayır pembeydi öncedenNasıl bir yıkama o oyle bence vardı siz yeni gördünüz.
Çok komikDuş başlığıyla vurdunuz herhalde.
Sen yıkamıyormusunVajina yıkanmaz
Baskıyla yıkanmaz araba fırcasiyla deneyin birdeYa ben bugün duşta vajinama yıkarken çok baskı yaptım sanırım iç kısmının üstü morarmış kendi kendine geçermi yoksa zararmı verdim
Off ciddiyim ben korktumBaskıyla yıkanmaz araba fırcasiyla deneyin birde
Yıkadığınız kısım vulvadır. Vajinayı yıkayamazsınız, yani hortum falan gerekir onun için. Onu kast ediyorlar sanırım.Sen yıkamıyormusun
Ya bacaklarımı açınca o pembe yer varya hemen üstü morarmış veya damara benziyor anlamadım korktum geçermi hala pembe ama deriyi gerince beyaz kabarcıklar görüyorum ve damar gibi mor anlamadım normalmiYıkadığınız kısım vulvadır. Vajinayı yıkayamazsınız, yani hortum falan gerekir onun için. Onu kast ediyorlar sanırım.
Fake değilim? Seni inandırmak zorundada değilim . Ve ciddiyim de kuran çarpsın korktum yazdım ne bu önyargı?Yardım etsen ölürmüsün?Seni minik fake
Bende başlığa bakıp Allahallah nasıl bi morluk acaba diye konuya girdim. Hadi ergencan burdan sana ekmek çıkmaz. Yallah köyüne.
resmini çek at buraya istersen.Nasıl bir yardım bekliyorsun bize olmuyor yıkarken öyle şeyler ne bilelimFake değilim? Seni inandırmak zorundada değilim . Ve ciddiyim de kuran çarpsın korktum yazdım ne bu önyargı?Yardım etsen ölürmüsün?
Oldu başkaresmini çek at buraya istersen.Nasıl bir yardım bekliyorsun bize olmuyor yıkarken öyle şeyler ne bilelim