Vajinimusu yenip hemen hamile kalan varmi ???

Anladım. Dedginz gbi biraz zaman vereyim o zaman

Ben illk ilişkiyi emla ile yaptım diğerlerinde kullanmadım hiçbirşey insanlar artik bizi cok daralttı ve bunalttı birazda bundan kaynaklanıyor sanirim dedgnz gbi biraz zaman

Tabiki bunun kararını eşinle verirsin ama gerçekten şuan cicim aylarındasınız tadını çıkartın yeni evlisin resmen şuan
Evet şaka gbi gelsede 3 yıl nasil gecti anlamadım insanların baskısı cocuk yokmu deyişi kayinvalidemle diolarmis olmuyormu tedavi görsünler madem gbi gbi bunlar artik beynimi maf ettti

Evet şaka gbi gelsede 3 yıl nasil gecti anlamadım insanların baskısı cocuk yokmu deyişi kayinvalidemle diolarmis olmuyormu tedavi görsünler madem gbi gbi bunlar artik beynimi maf ettti
Valla cnm Allah affetsin ben yalan söyledim tedavi görüyoruz diye aileme ve eşimin ailesine.. Her ortamda sorarlar bebek diye gerçekten çok zor

Valla cnm Allah affetsin ben yalan söyledim tedavi görüyoruz diye aileme ve eşimin ailesine.. Her ortamda sorarlar bebek diye gerçekten çok zor
Aynen dışarı.cikmak.isdemiyorum biyere oturmaya gitmek.isdemiyorum sorucaklar dieee artik bunaldim her arkadaşımın çocuğu var kimisi hamile.kimisi 2 hamile siz nekdrlik evlisinz yasinz kaç

Aynen dışarı.cikmak.isdemiyorum biyere oturmaya gitmek.isdemiyorum sorucaklar dieee artik bunaldim her arkadaşımın çocuğu var kimisi hamile.kimisi 2 hamile siz nekdrlik evlisinz yasinz kaç
4 yıl bitti bizim de. Eşim 31 ben 30 yaşındayım acele etmmeizin Bi sebebi de ailede erken menapoz var bizim sıkıntılı biraz durumlar valla her ortamda soruyorlar malesef. Eşimin arkadaşının çocuğunun doğum gününe gittik geçen sene Bi kadın çocuğunuzu niye getirmediniz dedi yok dedim yeni mi evlendiniz dedi hemen.

Ya bu vajinismus ve yendikten sonranın psikolojisi çok başka bir şey.Ne hissettiğini neden acele ettiğini çok iyi anlıyorum şurada 3 gün öncesine kadar ben de aynı düşünüyordum millet artık susacak falan.Ne zamanki boş gebelik denildi o zaman anladım bazı şeyleri yavaş yavaş taşlar oturuyor.Rabbim kimseye yaşatmasın insanın sevinci kursağında kalıyor kimse yaşasın istemem bunu hele ki vajinismusu yeni atlatmış bir kadın için daha zor oluyor

Evlenir evlenmezde hemen cocuk yap derler yapana da ne acelen vardi 1. Doğur 2. ne zaman 2 yaparsin acelen neydi diğeri buyuseydii insanları susturmak epey bi zor

Evet gerçekten çok zor bi durum ama neleri var dusunursekde rabbim cümlesineee de bizede hayirlisini versin herzaman boyle dua et

Evlenir evlenmezde hemen cocuk yap derler yapana da ne acelen vardi 1. Doğur 2. ne zaman 2 yaparsin acelen neydi diğeri buyuseydii insanları susturmak epey bi zor
Aynen öyle millet susmuyor. Bneim arkadaşıma da 2.yi yap diyolsr kızın kilosu var diyetisyene gidiyo istemiyo eminim olmuyo sanıyolardır

Aynen öyle millet susmuyor. Bneim arkadaşıma da 2.yi yap diyolsr kızın kilosu var diyetisyene gidiyo istemiyo eminim olmuyo sanıyolardır
Millet can sıkmaya bire bir gerçekten sinir ediolar insanı belki olmuyor hayır ne söylüyorsun yarayya tuz basıyoooosun

Millet can sıkmaya bire bir gerçekten sinir ediolar insanı belki olmuyor hayır ne söylüyorsun yarayya tuz basıyoooosun
Bide insanın en yakınları yapınca daha kötü. Görümcem bizden 1 yıl önce evlendi 2. Çocuğuna hamile nispet yapa yapa hamile olduğunu söyledi ilk oğlunun doğum gününde tüm akrabaların içinde. Öyle canım yandı ki..

Önce bi alışsaydınız, asıl evliliği yaşasaydınız keşke. Yaşınız da gençmiş.

Boswer canım.etme bulma.dunyasi insalllah alma.mazlumun ahını cikar ayeste ayeste demisler rabbim yüzünü güldürür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…