Vajinimusu yenip hemen hamile kalan varmi ???

seniseviyorum-

sεηι вεкℓιүσяυz αηηεcιм 🤰👼🤱
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
4.948
3.972
Selam kizlar 3 yillik evliym 2 ay once vajinimusu yenmeden doktora gitmistim anlattim doktora derdimi. Kan verdim.herseyime bakildi ulturoson ile benim herseyim normal.oldugunu esinede bakmamis gerektigini soyledi bi zaman verdi esimede bakildi esiminde herseyi normal . Neyse sonra ben vajinimus icin tedaviye basladim ve basardim 2 gun oldu yeneli ilk denememizde korunmadik ama emla uyusdurucu krem ile ilk birlesme.oldu ben gbi yapip hamile kalan varmi acaba rabbim.kimsenin kucagini bos birakmasin herkeeese hayirli evlatlar nasip etsin rabbim

Ben de şubat ayında vajinusmus tedavisi olup ağustos ayında hamile kaldım. Biz de korunmadık ilk denemelerden beri . tabi hamilelik için sadece ilişkiye girmek yeterli değil. Ovulasyonunuzun gerçekleştiği zamana denk gelmeli. Ama şu an düşünüyorum da iyi ki hemen hamile kalmamışım. Çünkü kremsiz kayganlaştırıcı olmadan zevk alarak sağlıklı bir cinsellik zaman içinde oluyor. Bunu tam yaşamadan hamile kalmak istemezdim çünkü hamilelikde cinsellik yasak oluyor bir süre doğuma kadar acaba gerçekten bitti mi vajinusmuş geriye döner miyim soruları yaşamak istemezdim. Bebek tabii kısmet işi ama bunları göz ardı etmeyin

Subat tan beri hic korunmadinz dimi rabbim.nasip eder insalllaaah

Temmuzda tedavi oldum eylülde hamile kaldım.Ama boş gebelikmiş düşük ya da kürtaj olacağım.Aslında bi enkazın üstüne bi enkaz daha bırakmak çok yanlışmış düşündükçe farkında vardım.O illetle aylarca belki yıllarca yaşıyorsun düzelince bulutların üstüne çıkıyorsun çocukla taçlandırmak istiyorsun haklı olarak...Ama her hamilelikte belli bi riskler var bunları düşünmüyorsun bi terslik çıktığında da o kötü günlere geri dönmüşçesine üzülüyorsun.Ben keşke bekleseydim vajinismus psikolojisinden çıkıp eşimle ilişkiye alışsaydım sonra olsaydı diyorum.Karar sizin ama kötü tarafını yaşayan biri olarak uyarmak istedim sizi

Rabbim herşeyin hayirlisini versin nerden bilebilirsinki sende böyle olacağını kmse bilemez vardir bundada bi hayir

Cnm bende 4 yıla yakın yaşadım vajinismus Nisan sonu yendim 3 aydır istiyoruz. Yaşım 30 ve çikolata kistim var zaman geçtikçe sıkıntımız artıcwk diye hemen istedik. Eğer yaş sorunun yoksa birqz tadını çıkart evliliğinin en azından 6 ay falan

Bende 3 yıl çektim malesef 3 yıldır çokluk.isdiyoruz rabbim artmadan herkese nasip etsin yaşım 24 ama vajinimus tamamen bitti korkularım yok 1 denemede kremle denedydim 2 denemede.krem.bile.surmedim uyuşturmadım Insalllaaah her isteyene bizede nasip etsin rabbim

Daha çok gençsin korkuyla alakası yok korksan da korkmasan da düzenli Bi sex hayatı olmadan bence korunmalısınız. Tadını çıkartın evliliğinizin. Hamileyken sex normaldeki gibi olmuyo

Ocakta yendim temmuz-ağustos gibi hamile kaldım. Bu arada merak ediliyor bazen o yüzden söyleyeyim, ultrason jeli kullanırken hamile kaldım, engel değil. Ocaktan temmuza kadar olan süreçte bazı zamanlar korunduk benim enfeksiyon tedavim olduğu için..

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Insalllaaah darısı her isteyenin başına

Valla bebim söylediklerimde hayırlısı diyeceğim bişey yok eğer korunursan hamile kalma ihtimalin az olur korunmazsan hamile kalırsın
Hayirlisi dedim ne varki bunda.korunup hamile.kalanda var korunmayip hamile kalamayanda var hayırlısı herşeyin rabbim aratmasin kmseye herkese nasip etsin bizede 3 yllk evlik 3 yıldır cokkk isdedim çevremden olsun heryerden artik baskı var psikolojim.alt üst oldu insanlara denmiyor vajinismusum die onu yendim ve inşallah rabbim artmadan nasip eder

Yanlış anladın beni ben 4 yıl yaşadım bunu herkes acıyan gözlerle bakıyo olmuyo sanıyo ama sen daha ilişkiye bile girmmeişsin eşinle de aran bozulur bazen.. Deli gibi de bebek istersin herşeyi dibine kadar yaşadım bende. Benim demek istediğim milletin lafına bakma korkularım yok artık deyip hemen bebek isteme biraz keyfini çıkart Bi engelin yoksa

Ha bir de şu konuda uyarayım bende oldu diye herkeste olacak bir şey yok ama emla krem kullandığından bahsetmişsin.Ben de tedavim sırasında kremler ve vemcaine uyuşturucu sprey kullandım ilk 10 ilişki onunla oldu kremlerim kortizonluydu hatta kremi bıraktığımız ay hamile kaldım ama bence bozuyor yumurta kalitesini etkiliyor bu tür kremler.Önce tamamen vücudunun atmasını beklemelisin.Doktor benim boş geneliğime büyük ihtimal kromozomsal bozukluktan dedi yani o an ki sperm ya da yumurtadan kaynaklıymış belki de kaliteyi bozdu kremin etkisi.İnsan düşündükçe anlıyor kremleri vücudunun atmasını unutmasını bekle biraz daha Rabbim tez zamanda nasip etsin ama benden sana tavsiye azıcık daha bekle en azından 3 ay daha.Biz de çevre baskısından acele etmiştik

Bende bundan bahsettim yani çevre baskısı Bi yere kadar. Yaş problemi de yok acele etmek saçma. Tabiki bebek istemek normal ama zamanı yanlış bence şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…