• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinayı parmaklama ile kızlık bozulur mu

Salemxxx_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
1
0
1
22
Erkek arkadaşımla ilk deneyimimdi parmağını vajinamın içine soktu tırnağı giriş e takıldı bikac damla kan geldi gece de peceteyle silince pembe kan 2 3 damla vardı kızlık zarım bozulmuşmudur

Erkek arkadaşımla ilk deneyimimdi parmağını vajinamın içine soktu tırnağı giriş e takıldı bikac damla kan geldi gece de peceteyle silince pembe kan 2 3 damla vardı kızlık zarım bozulmuşmudur
Geçmiş olsun tatlım
Artık gelsin dislanmalar,ataerkil baskılar

Doktora sorun, buradan kesin bir şey söylenemez.

Göremedim çoğu kadında o dik duruşu
Hep bı orselenis
Hep bı müsaade ediş
Ister esiyle yasar ister erkek arkadasıyla. Bu tarz konular eskisi kadar onemli degil ama bir kesim icin cok onemli. Kadınlar kendini onemserse dik durusu sergileyebilse cok sey degisir aslında. Umarım yıllar sonra bu konular konusulmaz.

Parmaklamak ne ya Allah aşkına.Yapiosaniz adam gibi yapın sonra da kızlığım bozuldu mu.Bozulmasindan korkuosaniz napmaya parmaklatiosunuz yok fantaziyse bozulmasını neden dert ediosunuz.Naparsaniz yapın ya wala bıktım ben bu saçma boş sorulardan.Ayrica bozulmuştur tabiki

Back