- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
-
- Konu Sahibi Daisyellow
Evet güvenemiyorum yakıp geççek gibi oluyorum belki değişik gelebilir bu duygular sizi anlarım ama çok zor bişeyAparatı eşine verip denedin mi, güven duygunda sıkıntı vardır belki
Evet aşkom malesefVajinismus musun sen balım ya ?
Bence doğru düşünüyorsunuz; sizde bir problem yok. Orgazmın kaynağı klitoristir ancak vajinada da zevk noktaları var, bunlar tek başına orgazm olmanıza yetmese de yine zevk verir. Farklı pozisyonlar denemenizi öneririm. Ne kadar süredir evlisiniz bilmiyorum ama vajinal ilişkiden zevk almak bekarken öyle hayal edildiği gibi hemen olmuyor; zamanla daha zevkli bir hale geliyor diye düşünüyorum. Eğer önsevişmelerinizi iyiyse ve zevk alıyorsanız, klitoral olarak da olsa orgazm oluyorsanız önemli olan bu, zamanla siz alıştıkça ve yeni şeyler keşfettikçe daha iyi olacaktır.vajina yolundan. Iliski esnasnda orgazm oldum dienlerinde kilotorisne sürtünerek aslinda kilotoristen o buyuk zevke ulastklarini dusunuyorum... bende mi bir problem var
Klitorise hiç dokunmadan sadece vajinal orgazm olunur,zevkte alınır ilişki esnasında zevke odaklanın, zamanla oursunuzDuydum araştrdm g noktasi fakat keşfetmedim normal bir cinsel ilişkide girip cikarken ztn byle birsey varsa hissedilmezmi bilemiyorum. Kilotaral orgazm gbi buyuk bir zevkle orgazm olunurmu bilemiorum olan varsa desin yani illa bunun icin ugrasmak ozel biseymi yapmak lazm hani ztn on sevsme yogun bir hazla iliskiye giriorum ama kilotorisle uyararark orgazm oluorum yoksa hcbir sey hissetmyorum girip cikişlardan zevk yok. Bazen cok hafif bir huylanma cok nadir. Ama sonuc yok. Illa kilotoris yani ve kapaniş.
G noktası bulamayanlar kulübüne hoşgeldin canimmmDuydum araştrdm g noktasi fakat keşfetmedim normal bir cinsel ilişkide girip cikarken ztn byle birsey varsa hissedilmezmi bilemiyorum. Kilotaral orgazm gbi buyuk bir zevkle orgazm olunurmu bilemiorum olan varsa desin yani illa bunun icin ugrasmak ozel biseymi yapmak lazm hani ztn on sevsme yogun bir hazla iliskiye giriorum ama kilotorisle uyararark orgazm oluorum yoksa hcbir sey hissetmyorum girip cikişlardan zevk yok. Bazen cok hafif bir huylanma cok nadir. Ama sonuc yok. Illa kilotoris yani ve kapaniş
G noktası uyarılırken özel bir his yaşamıyorum ben ama o uyarıldıktan sonra penisin hareketini daha farklı hissediyorum, bu yğzden bulamadığınızı düşünüyor olabilirsiniz, hatta artık klitoral olmuyor gibi bir şey, mutlaka içeride o hissi yaşamam gerekiyor. Beden kodluyor kendini sanırım.G noktası bulamayanlar kulübüne hoşgeldin canimmm
Geçenlerde böyle bir yorumunu görmüştüm ve aklımda kaldı. Doğru anladıysam eğer icerdeyken sıktım, eşim ardından boşaldi.Onlarin da hoşuna gidiyor galiba, öyle anladım. Konusunu yapmadım yanında,ama anladım onda etkisi olduğunu.Penis içerideyken kegel egzersizi yapmaya çalış ama penis girerken gevşek bırak çıkarken sık kaslarını, kegel egzersizi ve cinsellik başlığında bilgi var
İçerideyken sıkıp, çıkana kadar sıkılı tutuyorsun. Erkeler için çok fark yaratıyormuş ama bizim için de öyle, büyük ihtimalle vajina kaslarının yönüyle ilgili bir durum, sürekli sıkılı tutunca benim için bir anlamı olmuyor ama bu şekilde yapınca bariz his farkı var, alışmak ve ritme uymak çok efor harcatıyor ama sonuç kadın için de kesinlikle başarılı. Klitoral orgazmı unutmama ramak kaldı. Ama bu şekilde orgazma ulaşmak için erkeğin süresi kesinlikle çok önemli, kısa sürede olmuyor, en azından benim içinGeçenlerde böyle bir yorumunu görmüştüm ve aklımda kaldı. Doğru anladıysam eğer icerdeyken sıktım, eşim ardından boşaldi.Onlarin da hoşuna gidiyor galiba, öyle anladım. Konusunu yapmadım yanında,ama anladım onda etkisi olduğunu.
Hissi anal bölgeyle karışacak kadar fark yaratabilirsin, gerisini sen düşün.Geçenlerde böyle bir yorumunu görmüştüm ve aklımda kaldı. Doğru anladıysam eğer icerdeyken sıktım, eşim ardından boşaldi.Onlarin da hoşuna gidiyor galiba, öyle anladım. Konusunu yapmadım yanında,ama anladım onda etkisi olduğunu.
Evet çok doğruG noktası uyarılırken özel bir his yaşamıyorum ben ama o uyarıldıktan sonra penisin hareketini daha farklı hissediyorum, bu yğzden bulamadığınızı düşünüyor olabilirsiniz, hatta artık klitoral olmuyor gibi bir şey, mutlaka içeride o hissi yaşamam gerekiyor. Beden kodluyor kendini sanırım.
Kadın orgazmı çok komplike bir şey, çok fazla teknik bilgi ve uygulama istiyor
Düşünüp anlamaya çalışacağım.Hissi anal bölgeyle karışacak kadar fark yaratabilirsin, gerisini sen düşün.