Vajinaya penisin girmesi bi bakın

Daisyellow

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
24
10
29
Kizlar şimdi şöyle bir sorum olucak vajinama penisin girmesinden zevk duygusunu hic hissetmiyorum et ete değiyor girip cikiyor bir baskı yada gıy gıy gidip geliyor sadece ve kilitoristen orgazm oluorum yogun bir ön sevişme istek haz ve elle uyaryorum kendimi ilişki oncesi veya ilişki esnasnda ve orgazm.. bitti. Mesala direk yapsa bile gidip gelior ben hcbrsey hssetmiyorum vajina yolundan. Iliski esnasnda orgazm oldum dienlerinde kilotorisne sürtünerek aslinda kilotoristen o buyuk zevke ulastklarini dusunuyorum... bende mi bir problem var yoksa penisin vajinasina girerken deli gibi zevk alyormu kadnlar. Anlamadmki evliyim ve bekarkende mast yapardm oraya girince cok buyuk bir zevk hissedecem diye sanirken hcbrfarki yokms. Cok nadir hafif bir huylanma sdece.. artk sevismeden buyuk bir zevk ve kilotrsten orgazm snrasi iliski olmasada olur benim icin ama eşimde boşalsn diye bekliorum... ve bitiyor. Benim icin.

Son düzenleme:
Hepsini okumadım ancak sanırım G noktanı keşfetmemişsin bu konuya yönelmeni öneririm

Duydum araştrdm g noktasi fakat keşfetmedim normal bir cinsel ilişkide girip cikarken ztn byle birsey varsa hissedilmezmi bilemiyorum. Kilotaral orgazm gbi buyuk bir zevkle orgazm olunurmu bilemiorum olan varsa desin yani illa bunun icin ugrasmak ozel biseymi yapmak lazm hani ztn on sevsme yogun bir hazla iliskiye giriorum ama kilotorisle uyararark orgazm oluorum yoksa hcbir sey hissetmyorum girip cikişlardan zevk yok. Bazen cok hafif bir huylanma cok nadir. Ama sonuc yok. Illa kilotoris yani ve kapaniş

Klitoristen daha yüksek bi haz hissediliyor. G point diye bu forumda açılmış bir konu var orada nasıl keşfedeceğiniz bilgisi verilmiş onu aratıp bir inceleyin isterseniz

Kilotral orgazmi tek başına da yapabilirsin dediğin gibi, penisin penetrasyonda zevk vermesi şu şekil ; kilotrisin asıl devamı vajinain iç kısmında giriş çıkışta vajinanun iç çeperine baskı yaparak zevk vermesi lazım, belirli kalınlıkta bir penis bunu yapar ayrıca suda olabilir kilotral ograzm alıştığınız için henüz penis ile zevki tam kavrayamayabikiyorsunuz, sonuç iyiyse amann

Gercekten yeterince buyuk ve kalin penis bazen hepsini aldgmda geri ittiriyorum kasıklarıma baskı yapyor. Ama dedigim gbi icinde bir doluluk hissediyorum sdce gıy gıy gidip gelme :) anlamiyorum. Ordan oyle yogun bir zevk alsam kilitoris i uyarip orgazm olmam ztn. Bazen kilotoristen orgazm olmadan denesem bisey hssedermym diyorum fakat sdce hafif bir huylanma oda cok nadir. Bu g nktasini arastrdmda cnsel birlesme yasyoruz iste adam bosalana kdr ne yapacazki yani baska yok şöyle yok böyle geriyorlar insani

İçeriden yeteri kadar uyarım sağlanmıyor demek ki, bu forumda g spot diye bir konu var onu bir oku, denemeye değer. Bende çok fark yarattı

Penis içerideyken kegel egzersizi yapmaya çalış ama penis girerken gevşek bırak çıkarken sık kaslarını, kegel egzersizi ve cinsellik başlığında bilgi var

İnşallah işine yararlar

Ay kız bir vajili olarak bunları duymak güzelll yeminle bak senin adına üzüldüm inşaAllah zevk alırsın ama hiç bişey hissetmemen nebilyiim çok güzel benim için ama iişte o da ileriki sorunlar demekki

Ay kız bir vajili olarak bunları duymak güzelll yeminle bak senin adına üzüldüm inşaAllah zevk alırsın ama hiç bişey hissetmemen nebilyiim çok güzel benim için ama iişte o da ileriki sorunlar demekki
Yavrum sen de her yerdesin, bu kadar muhabbeti duyup bizimle kahkaha atıp hala vajinismusla mücadele etmek de çok garip. Çözülmedi mi daha

Tedavi aldın mı,
Bizim geyiklerin senin bilinç altını temizlemiş olması lazımdı ya, üzüldüm bu kadar sıkıntıda olmana
Aslında temizledi bakma daha istekliyim şuan son 1haftadır sevişmeyi öğrendim diyebilirim ama o penis vajina birleşmesi olmuyor birtürlü. Tedavi için doktora gitmedim aparat yapabiliyorum ama penis yapamadımmm ☹☹ yıllık izne kadar olmazsa doktora gidicez mecbur

Ustte oldugun pozisyonlari denedin mi ?
Fazla masturbasyon yapmakda psikojikmen etkiler ona odakli oldugun için.

Aparatı eşine verip denedin mi, güven duygunda sıkıntı vardır belki

Vajinismus musun sen balım ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…