cinsel ilişki sırasında vajinadan gaz gibi hava çıkan oluyomu aranızda? bende normalde hiç olmamıştı fakat przrvfle ve baya uzun sürdü ilişki ondan kaynaklanıyo olablrmıçok utandım gerçekten
yok pozisyonla bi ilgisi yk her zamnki zaten şuan 5. ilişkye grmem cok yeniyiz bazı yerlerde vajinanın genişlemesinden dolayı olduğu yazılmış ama benmkı daha çok yeni hepmi oluyo bu ne yapmalı
ben bunu bir arkadaşımdan duymuştum zaten yanlız nişanlım sanırım gaz çıkardım faln sandı o tarz bi tepki verdi ben yapmadım bilerek falan demek zorunda kaldım.oda benden once devmlı bırlıktelik yaşamış hiçmi başına gelmemiş bilmiyorum :S nasıl bi tepki vermeliyimki anlamadım
peki boyuttan kastınız ne onuda açıklarsanız belki sorunun kaynağını anlıyablırım
Sorunun kaynağı hava sıkışması. Penis ince olursa, veya vajina geniş olursa ilişki sırasında vajinanızdaki hava dibe doğru sıkışıp kalmaz, penis vajinadan çıkınca da absürd bir ses eşliğinde dışarı fırlamaz. Olay bu. Bilimsel kanıt da istiyorsanız bir balonu şişirip kendi haline bırakın, havası inerken çıkardığı sesi dinleyin
teşekkür ederim yorumlar için gerçekten ama çok kötü hissettim kendimi bugün biliyorum insanın elinde olan bişe değil ama gel bide buna partnerine anlat..
ben bu bilginin tersini okumuştum bir doktorun kaleminden..
O ne şekilde açıklamıştı peki, merak ettim.
O ne şekilde açıklamıştı peki, merak ettim.
vajen normalden biraz daha geniş ise,giriş çıkış işlemi ve süresi boyunca içeriye hava dolacağından,olay bittikten hemen sora bu tarz bir ses eşliğinde içerde birikmesi muhtemel hava dışarı çıkacaktır şeklindeydi aşağı yukarı..
ama geniş olduğunu sanmıyorum baya bi zorlanıyoruz bırlıkte olurken