vajinaya hava girmesi

saolun ya yorumlar için peki siz yaşadığınzda napıyosunz bayanlar

işlem esnasında küçük çıkışlar oluyor ancak işlem bittikten sora
fiş çekildikten sonra en esaslısı oluyor sanırım poffff

işlem esnasında küçük çıkışlar oluyor ancak işlem bittikten sora
fiş çekildikten sonra en esaslısı oluyor sanırım poffff

İşte onu diyorum ya ben de. Sıkışma benzeri bir durum olmasa, hava da erkek organının ardından kendini "hurra" diye dışarı atmak zorunda kalmazdı

aynen öyle ve çok utanç verici

Değil. Hıçkırdığınızda, esnediğinizde, hapşırdığınızda utanıyor musunuz? Bu da en az onlar kadar fizyolojik bir olay.

İlk defa başınıza geldiği için siz de şaşırmış, utanmışsınız, bu normal, ama keşke erkek arkadaşınız buna çanak tutmasaymış. Ama artık sebebini biliyorsunuz. Gerekirse açıklarsınız.

İşte onu diyorum ya ben de. Sıkışma benzeri bir durum olmasa, hava da erkek organının ardından kendini "hurra" diye dışarı atmak zorunda kalmazdı

becede mantıklısı sizin dediğiniz gibi olması ihtimali..
ama ne diyebilirim,okumuştum bi zaman önce..

bana kalırsa bunun ebatla ilgisi olmadığı gibi,sadece bazı pozisyonda olabilme ihtimali çok yüksek :82:
şimdi fancye de soramıyorum ama :26:.........

Son düzenleme:
bu konuyla ilgili diğer topikde kızlar baya anlatmıştı hatta inciği cıncığı çıkmıştı

çoğu pozisyondan kaynaklandığını söylüyordu bende öyle düşünüyorum

bu konuyla ilgili diğer topikde kızlar baya anlatmıştı hatta inciği cıncığı çıkmıştı

çoğu pozisyondan kaynaklandığını söylüyordu bende öyle düşünüyorum

:86::86::86::86::86:

Ebatla ilişkisi olması olması çok düşük olasılık. Ben onu konu sahibi daha rahat anlasın diye anlatmıştım ama parmak kalınlığında bir erkek organı ile böyle yaşanmayacak olması da bir gerçek bir yerde

Ama dediğiniz gibi, bazı pozisyonlarda gerçekleşmesi daha kolaylaşıyor. Benim de aklıma gelen ilk olasılık o olmuştu ama konu sahibi her zamanki seyrindeyken yaşamış bunu, ben sormuştum.

of ne zor bu kadar dikkatli yazmaya çalışmak yahu

Son düzenleme:
fancy canım,bak bu durumu şöylece özetleyelim istersen;

hava basılıyor defalarca..
iş bittikten sonra da bi şekilde dolan hava var ya,o hava dışarı bir basınçla çıkıyor..

ve bu durum son derece normal...

üzülme ve sıkılma yani

ben anladım zaten hissediyo insan normalinden çok daha fazla bi basınç hissettm uamrm bida olmaz zaten korku oluştu sanki hep olcakmş gibi sürekli

canım olur arada sen kendini sıkma bu seferde o psikolojiyle bir daha birlikte olamazsın..
kadınlık zor zanaat gerçekten bendede kaşıntı var şu ara :97::97:

meg'cim teşkkür ederim 100 msj sayım daha dolmadığı için özelden yazamıyorum

cinsel ilişki sırasında vajinadan gaz gibi hava çıkan oluyomu aranızda? bende normalde hiç olmamıştı fakat przrvfle ve baya uzun sürdü ilişki ondan kaynaklanıyo olablrmı çok utandım gerçekten

bunda utanılacak bir şey yok benimki böyle seslerin çıktığını duyunca dahada keyfilenip daha hızlanıyor üzme kendini keyfine bak))))))))

Evet herkeste olabılıyor ozellıkle bazı pozısyonlarda utanaccak bır seyde yok karsınızdakı kısı zaten bunu anlayısla karsılayacaktır ve hıc ılgılenmeyecektır hatta benım bır kac kere sınırlerım bozulup gulme krızıne gırmıstım o sesler karsısında o durumda sırtustu yatıp karın bolgenızı dairesel hareketlerle ovun ve cıksın cunku agrı yapıyor o hava hemen gecıyor zaten keyfınızı hıc kacırmayın herkeste olan sesler bunlar...

daha yeniymiş arkadaş zamanla alışacak ama bu dönemde böyle şeyleri kafasına takıpta seksten soğumasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…