Peki vajina normalden geniş ise hava nasıl birikiyormuş? Hava sürkülasyonu yapacak derecede bir genişlik varsa, zaten hava girer çıkar girer çıkar, olayın sonunda ses çıkaracak şekilde bir hava boşalması söz konusu olamaz ki...
işlem esnasında küçük çıkışlar oluyor ancak işlem bittikten sora
fiş çekildikten sonra en esaslısı oluyor sanırım poffff
işlem esnasında küçük çıkışlar oluyor ancak işlem bittikten sora
fiş çekildikten sonra en esaslısı oluyor sanırım poffff
aynen öyle ve çok utanç verici
aynen öyle ve çok utanç verici
İşte onu diyorum ya ben de. Sıkışma benzeri bir durum olmasa, hava da erkek organının ardından kendini "hurra" diye dışarı atmak zorunda kalmazdı
bu konuyla ilgili diğer topikde kızlar baya anlatmıştı hatta inciği cıncığı çıkmıştı
çoğu pozisyondan kaynaklandığını söylüyordu bende öyle düşünüyorum
becede mantıklısı sizin dediğiniz gibi olması ihtimali..
ama ne diyebilirim,okumuştum bi zaman önce..
bana kalırsa bunun ebatla ilgisi olmadığı gibi,sadece bazı pozisyonda olabilme ihtimali çok yüksek :82:
şimdi fancye de soramıyorum ama :26:.........
meg'cim teşkkür ederim 100 msj sayım daha dolmadığı için özelden yazamıyorum
cinsel ilişki sırasında vajinadan gaz gibi hava çıkan oluyomu aranızda? bende normalde hiç olmamıştı fakat przrvfle ve baya uzun sürdü ilişki ondan kaynaklanıyo olablrmıçok utandım gerçekten
Evet herkeste olabılıyor ozellıkle bazı pozısyonlarda utanaccak bır seyde yok karsınızdakı kısı zaten bunu anlayısla karsılayacaktır ve hıc ılgılenmeyecektır hatta benım bır kac kere sınırlerım bozulup gulme krızıne gırmıstım o sesler karsısında o durumda sırtustu yatıp karın bolgenızı dairesel hareketlerle ovun ve cıksın cunku agrı yapıyor o hava hemen gecıyor zaten keyfınızı hıc kacırmayın herkeste olan sesler bunlar...