ah canım ya bende senle aynı durumdaydım.doktor doktor gezdik.ama benim zar kalın ve o üstündeki delik iç tarafa dönüktü.ameliyat dediler ama ben de korktum olmadım.bir de yok açılınca ne görürüz belli olmaz iç vajina ya da rahim yapışık da olabilir gibi saçmasapan şeyler demişlerdi.eşimden evlilikten kendimden nefret etmiş ağlamaktan helak olmuştum.burdaki konulardan parmak egzersizlerine falan baksan.eşin bu konuda yardımcı olabilir sana.ama işte sen vajina küçükmüş diyorsun.onu bilemem.bizim 3 ay sonra oldu.ama sadece oldu yani.normal bir ilişki halini alması 1 yıl sürdü inan.bir de canım ben bazen hala zorlanırım.zaten kızlık zarı duruyor dedi doktor.ilişkide problem yoksa sorun değil demişti.evet problem yok ama bir jinekolojik muayenede dayanamıyorum.ya da nadir de olsa arada acı oluyor ilişkide.o yüzden doktorların da söylediğini iyi düşün bence.ameliyatı olup kurtul işte.ben korktum ama çok sıkıntı çektim.eşim bu yüzden bana yaklaşmadı uzun zaman.kendimi sapık gibi hissediyorum sen acı çekince derdi.bir ara bunlar halloldu ama eşim benden ben ondan soğudum kardeş kardeş uyuduk haftlarca..eşim o kadar sabırlı davrandı ama o bile bir kaç kez isyan etti.çok şükür hepsini atlattık.her şey düzeldi ama 2 yıl oldu şimdi.en iyisi ameliyatını ol hiiiç uğraşma benim gibi canım