VAJİNAPLASTİ CERAHİ UYGULAMASI YAPTIRDIM DR TURGAY KARAKAYA

denizderen00000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2020
69
16
39
merhaba arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucu uygulamayı yaptıdım .uygulama diyorum çünki bu işlem için ameliyat demek insanı geriyor ve fazla abartı oluyor..lokal olarak yaptırdım bana göre genel daha fazla riski olan bir tercih..iğnleri biraz hissediyorsunuz ilk başta sonrasında hiçbir his yok tek gittim işlem sonrasıda beş dk bekledim metrobüse bindim ve geldim ,biraz yan oturmanız gerekiyor iç dikişlerin gerilmemesi için konuyu merak eden arkadaşlar varsa kafalarına takılan ne varsa cevaplarım

Merhabalar, böyle bir başlıkla karşılaştığım için çok mutlu oldum. Ciddi olarak düşündüğüm ve araştırdığım bir konu. Birçok sorum var.
  1. Vajinaplasti olarak geçen uygulama olarak tam olarak ne yaptırdınız? Estetik amaçlı bir operasyon muydu yoksa sağlıkla alakalı olan nedenlerden dolayı mı buna başvurdunuz?
  2. Uygulama süresi ne kadardı?
  3. Fiyat konusunda en azından genel bir bilgi verebilir misiniz?
  4. Uygulama öncesi ve sonrası yapılması gerekenler hakkında sizin özellikle paylaşmak istediğiniz bir şey var mı?
Şimdiden çok teşekkür ederim :)

Merhaba bende yaklaşık iki senedir araştırdığım ve kafamı kemiren bir konuydu
Sonuç için altı hafta sonra bu başlıkta paylaşırım
Şuan için hiçbir şikayetim yok

1.daraltma işlemi yapıldı
2.yaklaşık 35-40 dk
3özelden yazabilirim sonra reklam sanabilirler
4 öncesi için yapmanız gereken işlerinizi hallerin ki sonradan yorulmayın
Birkaç gün dinlenmek iyi geliyor
Sonrası için hijyen çok çok önemli
Ve oturma pozisyonları
Vajinaplasti (daraltma işlemi)
Rica ederim

Son düzenleme:
Gökte ararken yerde buldugum 😊 hele az daha detay ver ameliyat esnasinda nasil hissettin lokalde korku oldumu dr nasil davraniyor giris kismini degilde boydan boya daraltti dmi ? Ortalama kac dikisin varmis ? İyilestikten sonraki fark nasildi olumlu donus aldin mi aydinlat bizi 💖

merhaba arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucu uygulamayı yaptıdım .uygulama diyorum çünki bu işlem için ameliyat demek insanı geriyor ve fazla abartı oluyor..lokal olarak yaptırdım bana göre genel daha fazla riski olan bir tercih..iğnleri biraz hissediyorsunuz ilk başta sonrasında hiçbir his yok tek gittim işlem sonrasıda beş dk bekledim metrobüse bindim ve geldim ,biraz yan oturmanız gerekiyor iç dikişlerin gerilmemesi için konuyu merak eden arkadaşlar varsa kafalarına takılan ne varsa cevaplarım
Merhaba rica etsem bana biraz ameliyat sonrasi birliktelikde aci agri hissi ne zman son buluyor bununla ilgili bilgi veririmisiniz bende vajina daraltma ve ic dudak estetigi birarada oldum
Benim birliktelik aninda aci hissim oluyor giristede minik bir yirtik oluyor ve bir kac gunde geciyor fakat her birliktelikte tekrarliyor ne yapmaliyim bilemedim sureciniz nasil gecti kisada olsa bilgi verirmisiniz bana 🙏🏻

Merhaba bende yaklaşık iki senedir araştırdığım ve kafamı kemiren bir konuydu
Sonuç için altı hafta sonra bu başlıkta paylaşırım
Şuan için hiçbir şikayetim yok

1.daraltma işlemi yapıldı
2.yaklaşık 35-40 dk
3özelden yazabilirim sonra reklam sanabilirler
4 öncesi için yapmanız gereken işlerinizi hallerin ki sonradan yorulmayın
Birkaç gün dinlenmek iyi geliyor
Sonrası için hijyen çok çok önemli
Ve oturma pozisyonları
Vajinaplasti (daraltma işlemi)
Rica ederim
Merhaba rica etsem banada yazabilir misiniz doktorunuzu

Merhaba, bu operasyonu olalı nerdeyse iki yıl geçmiş memnun musunuz bende düşünüyorum ama çok kararsızım biraz da korkuyorum lokal olunca çok ağrı hisseder miyim diye

X