• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinanın üst tarafındaki düz alanda sertlik, şişlik ve ağrının nedeni nedir?

sakurasama

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2020
6
3
1
20
arkadaşlar vajinamın üst tarafında bir sertlik var. Hafif kızarık ve hafif şiş. Ama dokununca çok acıyor ve sızlıyor. 16 yaşındayım. Ciddi bir durum mudur? Bu arada vajinamda kıl yoğunluğu çok fazla. Bundan kaynaklanıyor olabilir mi? Ve vajina sağlığıma pek dikkat etmiyorum ama pişmanım :( lütfen bir çözüm sunun

arkadaşlar vajinamın üst tarafında bir sertlik var. Hafif kızarık ve hafif şiş. Ama dokununca çok acıyor ve sızlıyor. 16 yaşındayım. Ciddi bir durum mudur? Bu arada vajinamda kıl yoğunluğu çok fazla. Bundan kaynaklanıyor olabilir mi? Ve vajina sağlığıma pek dikkat etmiyorum ama pişmanım :KK43: lütfen bir çözüm sunun
Kıl dönmesi/batık olabilir mi? Nasıl bir şişlik? Komple düz alan mı şiş yoksa belli bir yer mi?

Belli bir yer hafif kızarık 1 cm kadar bir şişlik var ve sert. Çok baktım ama kıla dair bir şey göremedim içinde.

corona var ya ondan gidemiyorum işte. Önceden de olmuştu. Ara sıra tekrarlıyor. Sanırım iltihap gibi bir şey. Çünkü hiç kıl dönmesine benzemiyor.

Back