- 13 Kasım 2019
- 6.280
- 13.193
- 198
Sevgili arkadaşlar özellikle 35-40 yas üstü hanımlara sormak istiyorum. Ben hiç doğum yapmadım; 35 yaşımda ilk kez cinsel ilişkiye girdim, 42 yaşımda evlendim, o zamana kadar da çok seyrek ilişkim oldu hatta arada 3,5 yıl falan hiç olmadı. 4 yıldır evliyim. Eşimin cinsel organı biraz kalın ve onu hiç de nazik kullanmıyor. Bazı pozisyonlarda çok canım yanıyordu ama yakın zamana kadar hiç sesimi çıkarmadım. Ne var ki özellikle son 9 -10 aydır vajinamda bollaşma hissediyorum. Eşime defalarca sordum “normal, bir problem yok” dedi. Eskisi gibi değil diye doktora sordum “normal, artık aktif bir cinsel yaşamın var” dedi, üstüne de “normal bu senin yaşında bak ben de eskiden gözlük takmıyordum artık gözlük takıyorum, yaşlanıyoruz, ne kafana takıyorsun, keyfine bak bir sorun yok” dedi, kafam daha da karıştı. Şimdi bu yaşa bağlı bir şey mi yoksa ilişkideyken yaptığımız anormal pozisyonlar ve hareketlerden dolayı mi oldu yoksa bu gerçekten normal mi? Ama ben artık ilişkide zevk almıyorum. İstemiyor değilim ama cinsellikten soğudum. Ancak eşim istediğinde yapıyoruz ve o istemedi mi gerçekten seviniyorum zira her ilişkiye girdiğimizde feci asabım bozuluyor, çünkü hep eski haliyle kıyaslıyorum, öyle olsun istiyorum. Şimdi herkeste doğum yapmasa da aktif cinsel yaşama geçtikten sonra eskiye oranla böyle hissedilir bir genişleme mi oluyor yoksa bende mi anormallik var (yaşa ya da neye bağlı ise)? Benim için değerli olacak cevaplarınız ve deneyimleriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Son düzenleme: