- 7 Ağustos 2017
- 9.911
- 35.818
- 28
HshshshshhhsAllah yardım edecek merak etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HshshshshhhsAllah yardım edecek merak etme
Ya He He sensin tamam en güzel şey seninkiBen güldüm dedimmi utanmaz hem açmış şeyini çekiyo atıyo hemde milete çemkiriyo ha ayrıca evet kendiminkine baksam gülerim seninkine öğürdüm
Limon olayında ciddi misin karpuzumAynısından bende de ayıptır söylemesi hahshshsh pek travma olacagını sanmam ama limon süreydi iyiydi
denemedim ama koltuk altı kararmasına oluyormuş buna niye olmasınLimon olayında ciddi misin karpuzum
Ne münasebet canım seninki daha güzeldiYa He He sensin tamam en güzel şey seninki
Tamam süreyim sonra limonu sana vereyim mi çaya katarsınAynısından bende de ayıptır söylemesi hahshshsh pek travma olacagını sanmam ama limon süreydi iyiydi
Allah seni napmasın günahkar kadınTamam süreyim sonra limonu sana vereyim mi çaya katarsın
Ben gece gece senin şeyinin muhabbetinden sıkıldım. Çekip atman baştan yanlış hadi attin bari kıllar olmasaydı be bacım, illa atacaksan sadece orayı minnacık çekip atabilirdin, neyse buralar yaban eller oranı buranı atmaya gelmez sen özel bölgelerini sadece doktorla paylaş olurmu ? Hadi iyi geceler YazgülŞeyimi açmak mı pardon nasıl gördün şeyimi farkındaysan üst kısmını ayrım altı gözükmüyordu Bile sadece çamaşırı kesmeyi unuttuğum için öyle abarttınız ki
Tamam abla yapma muhabbetini defolup git o zamanBen gece gece senin şeyinin muhabbetinden sıkıldım. Çekip atman baştan yanlış hadi attin bari kıllar olmasaydı be bacım, illa atacaksan sadece orayı minnacık çekip atabilirdin, neyse buralar yaban eller oranı buranı atmaya gelmez sen özel bölgelerini sadece doktorla paylaş olurmu ? Hadi iyi geceler Yazgül
Senin susman lazım şeyini gözümüze sokan sensin bi sus be kadın ayy hem kıllı hem atarlıTamam abla yapma muhabbetini defolup git o zaman
Sensin kıllı ben yürüme engelliyim sürekli yapamıyorum banyo okeySenin susman lazım şeyini gözümüze sokan sensin bi sus be kadın ayy hem kıllı hem atarlı
Etme bacım nimetle \!/ oyun olmazTamam süreyim sonra limonu sana vereyim mi çaya katarsın