- 27 Ekim 2017
- 3.593
- 15.716
Olmuş, şükürler olsun ki.
Bakar mısınız olmuş mu zaten dişi seçmişim birde allahım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakar mısınız olmuş mu zaten dişi seçmişim birde allahım
Ay sus sus tövbe deÜye yavaş yavaş zirveye tırmanmış resmen. Kol germe fotolu, meme dikleştirme fotolu, şimdi de kuku da sivilce fotolu. Sırada anüste kıl dönmesi olmaz umarım
Yaa şoku atlatinca ilk aklima gelen soru bu olduOnu bunu geç de nasıl bu kadar az tüyün var.
Ne alaka tüyü mü sordum benYaa şoku atlatinca ilk aklima gelen soru bu oldu
Fotoya bakınca gözümüze giren şey sırma gibi kıllarınızdı napalım şuç bizde mi?Ne alaka tüyü mü sordum ben
Cekmissinya ablacım sormana ne gerek var ekrandan çıkacaktı neredeyseNe alaka tüyü mü sordum ben
Açta kendi şeyine GülCekmissinya ablacım sormana ne gerek var ekrandan çıkacaktı neredeyse
Ben güldüm dedimmi utanmaz hem açmış şeyini çekiyo atıyo hemde milete çemkiriyo ha ayrıca evet kendiminkine baksam gülerim seninkine öğürdümAçta kendi şeyine Gül
Yaz gülü beklerdim oysaAçta kendi şeyine Gül
Nedir anamHa buarada gelmişken söyleyim orası vajına degil. Çiş yapma yeride degilmiş bende yeni ögrendim
Genital bölgeNedir anam
Şeyimi açmak mı pardon nasıl gördün şeyimi farkındaysan üst kısmını ayrım altı gözükmüyordu Bile sadece çamaşırı kesmeyi unuttuğum için öyle abarttınız kiBen güldüm dedimmi utanmaz hem açmış şeyini çekiyo atıyo hemde milete çemkiriyo ha ayrıca evet kendiminkine baksam gülerim seninkine öğürdüm
Biz gördük sen cok şey kaybettin kardeşYazgül buraya gizli de olsa dayılar ve ergenler de giriyor. Onları geçtim insan nasıl cinsel organının resmini çeker atar , neyse ki ben görene kadar silmişsin Allah'tan
Bu tramvayı nasıl atlatacaksınız bakalımBiz gördük sen cok şey kaybettin kardeş
Ay daha meler yaaa şeyimi çekip atmadım tabiki gerçekten yuhYazgül buraya gizli de olsa dayılar ve ergenler de giriyor. Onları geçtim insan nasıl cinsel organının resmini çeker atar , neyse ki ben görene kadar silmişsin Allah'tan
Allah yardım edecek merak etmeBu tramvayı nasıl atlatacaksınız bakalım
Aynısından bende de ayıptır söylemesi hahshshsh pek travma olacagını sanmam ama limon süreydi iyiydiBu tramvayı nasıl atlatacaksınız bakalım