Vajinami kestim

Lualsahutug

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2022
4
6
35
Kızlar Bi sorum olacak ilk defa başıma geldi 14 yıllık evliyim birliktelik sırasında eşim parmağını soktu vajinama neyse bisi yoktu sonra birliktelik başlayınca Bi anda kan fişkirdi baya Bi kan oldu heryer çok geldi sonra Bi baktık vajina giriş yerinin üst kısmı yırtılmış baş parmak uzunluğunda birazda derin gibi sadece sizlama yapiyor doktora gitmeye gerek varmi utanıyorum gitmeye

Kızlar Bi sorum olacak ilk defa başıma geldi 14 yıllık evliyim birliktelik sırasında eşim parmağını soktu vajinama neyse bisi yoktu sonra birliktelik başlayınca Bi anda kan fişkirdi baya Bi kan oldu heryer çok geldi sonra Bi baktık vajina giriş yerinin üst kısmı yırtılmış baş parmak uzunluğunda birazda derin gibi sadece sizlama yapiyor doktora gitmeye gerek varmi utanıyorum gitmeye
Eşinizin tırnağı kesmiştir, çok hassas bir bölge orası hijyene önem vermemişsiniz bari dr.a gidin enfeksiyon kapmasın.

Mutlaka bı doktora gidin dikiş gerekebilir açık yara şeklinde dolasirsaniz enfeksiyon kapar sonuçta ıslak bir bölge beklemeden gidin daha büyük sorunlarla uğraşırsınız utanmayı gerektirecek bı durum yok sonuçta

Kendi kendine kapanmazmi yara sürekli peçete filan koysam kuru tutsam temiz tutsam eşim 18 günlüğüne izne geldim 8 günü adetli geçti şimdide bu hemen iyi olmazsa izin boşa gidecek izin bitecek
Sizin sağlığınızdan daha mı önemli adamın keyfi?

Kendi kendine kapanmazmi yara sürekli peçete filan koysam kuru tutsam temiz tutsam eşim 18 günlüğüne izne geldim 8 günü adetli geçti şimdide bu hemen iyi olmazsa izin boşa gidecek izin bitecek
İzne s...şmek için mi gelmiş?

14 yıllık evlilik bir de, bravo valla adama.

Bende tam bu adamin gozu niye bu kadar döndü diye düşünüyordum bu mesajinizla olayi anlamis oldum ,😂

Peçete fln kullanmayin enfeksiyona davetiye cikarırsınız. Ayrıca o, bu, şu demeden doktora gidin.

Normal dogum sebebiyle alt tarafta kesim vardı, enfeksiyon kapmaması için yaram iyilesene kadar temizligimi batikonla yapmiştim. Tuvaletten sonra batikonla temizleyip dogal pamuklu pedlerden kullanabilirsiniz. Doktorunuz size zaten ne yapmanız gerketigini soyleyecektir. Bahsettiginiz yırtılma nasıl bir yırtılma bilmiyorum ama vajinada oluşan yırtıklıklılar oyle kendi kendilerine kapanmiyor, dikiş gerektiriyor diye biliyorum.

X