Vajinamdan nefret ettim artık ya !!

Konu sahibi boooool su iç idrarının rengi berrak olana kadar yani günde 2 ltreye yakın o Zaman o sıkıntılar olmuyo ve o Zaman idrarında kokuda olmaz
İdrarımda koku ve yanma yok allahtan bol bol su içmeye calısıyorum ama içtiğim an tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum :(

Çok doğal ama bende günde 3 lt su içerim tuwaletten çıkamam gün boyu

Maalesef su içince bunları yaşamak normal ama suyu biraz daha ılıtıp içersen çok çabuk tuwaletin gelmez özellikle akşamları ılığa yakın iç gece rahat uyursun

Canım aynı şeyleri bende yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum. .yaz sıcağında bile tayt giydiriyor bu dert..millete hayret ediyorum bi saat çorapsiz gezsem hemen belli eder akıntı ağrı lavoba.. Sağlık sorunu mu bilmiyorum ama daha çok hassasiyet gibi geliyor bizde böyleyiz demekki o_O

Canım aynı şeyleri bende yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum. .yaz sıcağında bile tayt giydiriyor bu dert..millete hayret ediyorum bi saat çorapsiz gezsem hemen belli eder akıntı ağrı lavoba.. Sağlık sorunu mu bilmiyorum ama daha çok hassasiyet gibi geliyor bizde böyleyiz demekki o_O
Olabilir ben pek dikkat edemiyorum o yüzden olabilir gerçekten

aynı sıkayetler bende vardı
sebepsız akıntılar gecmek bılmıyor
megersem yumurtalık kistim varmıs 38 cm :D dogumda komple sag yumurtam alındı

bence bı kontrol ettırın ben mantar ıdrar yolu enfeksıyonu bıdı bıdı dıye bırsuru gereksız tedavı gormusum
bıkac doktora sorun 2 farklı hastanede tahlıl yaptırın

korkutmak ıcın soylemedım ama akıntı deyıp gecmemek gerekmıs

Testere dişli aslan pençesi çayı iç düzenli şekilde yapılamsı işe yarıyormuş.

Ben oldum olası öyleyim evlendim geçmedi şimdi daha beter oldu şimdi hamileyim yine aynı ama niye bu kadar abarttinki herkeste olabilir. vajinani sirkeli suyla yıkayabilirsin iltihap için maydonoz suyu yada lahana suyu içebilirsin

Cnm adenomyosis veya endometriosis olabilirsin tanısı cok zordur tedavisi de yok ben adenomyosis hastasiyim bazi gunler sancimi yatiatirmak icin morfin turevi ilaclar dahi kullandi doktorlar ve 20 li yaşlardan sonra ortaya cikar iyi bir doktora görün prof docent vs zaman kaybetme

Back