- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.716
- 798
Ben azıcık bayılıp gelicem görüşürüz![]()
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Ama gobegi yirtmaktansa perineyi yirtardim yinede
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben azıcık bayılıp gelicem görüşürüz![]()
İdrarımda koku ve yanma yok allahtan bol bol su içmeye calısıyorum ama içtiğim an tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorumKonu sahibi boooool su iç idrarının rengi berrak olana kadar yani günde 2 ltreye yakın o Zaman o sıkıntılar olmuyo ve o Zaman idrarında kokuda olmaz
İdrar sorunum da olduğu için öyle dedimbu arada o dediklerinizin sorumlusu vajina degil, rahminiz, o sikayet ettiginiz hersey ordan geliyor.
Bak bobrekten de kaynaklabilir....İdrar sorunum da olduğu için öyle dedim
Teşekkür ederim :)Allah sifa versin.
Sarı akıntı ve kasık Ağrı'sı yapar mı ki ? ben sanırım üşütüyorum sürekliBak bobrekten de kaynaklabilir....
Bi ara gece uykumdan uyanıp gidiyordum tuvalete gece 2 3 defaÇok doğal ama bende günde 3 lt su içerim tuwaletten çıkamam gün boyu
Bana senede 1 gun olurdu boyle o gun de oturur 6 litre su icerim gecer...Sarı akıntı ve kasık Ağrı'sı yapar mı ki ? ben sanırım üşütüyorum sürekli![]()
Teşekkür ederim onu da deniycem :)Çünkü sıcak su vücutta daha çok kalıyormuş
Olabilir ben pek dikkat edemiyorum o yüzden olabilir gerçektenCanım aynı şeyleri bende yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum. .yaz sıcağında bile tayt giydiriyor bu dert..millete hayret ediyorum bi saat çorapsiz gezsem hemen belli eder akıntı ağrı lavoba.. Sağlık sorunu mu bilmiyorum ama daha çok hassasiyet gibi geliyor bizde böyleyiz demekki![]()
Günden güne bebek isteğim azalıyor...İnsanların çocuk doğuracağı varsa da doğurmayacak bizim yüzümüzdenaffola bacılar
O hormonları düzenlemek için kullanılıyor canım yüksek fsh ta hamile kalamama durumunda filanTestere dişli aslan pençesi çayı iç düzenli şekilde yapılamsı işe yarıyormuş.