- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.114
- 598
Buna çok güldüm yaHele o perine bolgeni unut...anusten sonra hemen vajinaya ulasirsin :) mesafe acisindan yani....tabi kesi yapilacaksa
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Allah da sizi güldürsün
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buna çok güldüm yaHele o perine bolgeni unut...anusten sonra hemen vajinaya ulasirsin :) mesafe acisindan yani....tabi kesi yapilacaksa
Devamlı olduğu için bıkmış durumdayım sarı akıntı olduğu içinde endişeleniyorum fakat birşey çıkmıyor benimde yapabılceğim birşey yok çektiğim acı çok fazla. D.kontrol hapı bana iyi gelmedi maalesef miğde bulantısı, baş ağrısı gibi birçok yan etki gösterdi bende 1 ay kullanıp bırakmak zorunda kaldım.Pardonda bahsettiginiz hersey saglikli bir kadinda olanlar.
Adet sonrasi akintinizda yumurtlama doneminden kaynaklanir spermleri koruyarak yumurtaya ulastirmaktir gorevi saglikli okan budur.Doktorunuzda ilac vermis kullanmamissiniz ustelik idrarinizla vajinaninizin ne alakasi var.
İyi akşamlar kızlar, bıkmış durumdayım adet sancıları sol kasık agrısı, açık sarı akıntı. Gitmediğim doktor hastane kalmadı. Ultrason,kan testi, idrar testi yok hiç birşey yok !! Doktorum hem korunmak hemde adet sancıları için D.kontrol hapı önermişti ama kullanamadım onu daAgrıyla akıntıyla yasamaya calışıyordum ki şimdide sürekli tuvalete cıkıyorum su içsem anında tuvalete koşuyorum. Adetim 2 gün önce bitti 2 gündür sarı akıntı içinde hafif kırmızı akıntı geliyor. Artık bıktım kızlar nefret ettim artık düşünmekten hastaneye gitmekten ağrıdan,akıntıdan
( çaresi yokmu hep böylemi yaşıcam ben
ya çocuğum olmazsa diyede korkuyorum
![]()
Not: akıntım kokusuz, idrarımdada yanma yok, kasıntı yok.
Böyle olan varsa bana yardımcı olun lütfen duacınız olurum![]()
Dogumdan sonra gor sen ...normal yaparsan...
ani harekette gaz sesi bile cikariyor vajina hanfendi
yururken şlap şlap ses cikariyor..hele ilk gunlrri
AhahahAy gulme ktızıne grdım ya şlap şlapne ya hahahahah gercekten oylemııı bende hamıle kalmaya calısyrum :)
Şanslıymışsınız.AhahahBu konuyu okurken yorumlardan koptum Allah ta sizi güldürsün
ay bacım dur korkma hemen 3. Veleti doğurucam ama o ses bende çıkmıyordu
canım vajinam benim ❤
hiç utandırmadı beni
![]()
Vhalla oyle...Ay gulme ktızıne grdım ya şlap şlapne ya hahahahah gercekten oylemııı bende hamıle kalmaya calısyrum :)
Epizyotomi yaptilar mi???AhahahBu konuyu okurken yorumlardan koptum Allah ta sizi güldürsün
canım vajinam benim ❤
hiç utandırmadı beni
![]()
Duygularıma tercüman oldunuz Walla o değilde konuyu okurken bişeyler yemeseydim iyiydi hayır yiyorum o başlığı okuyup niye açıyorumÇok tiksinç bi başlık bulmuşsunuz.
Benimde devamli o yuzden gunluk pedler var sadece regl sonrasi yogunlasiyo sizi neden rahatsiz ediyo o kismi anlamadim.Sanci icinde birsey diyemem kisiden kisiye degisir.Devamlı olduğu için bıkmış durumdayım sarı akıntı olduğu içinde endişeleniyorum fakat birşey çıkmıyor benimde yapabılceğim birşey yok çektiğim acı çok fazla. D.kontrol hapı bana iyi gelmedi maalesef miğde bulantısı, baş ağrısı gibi birçok yan etki gösterdi bende 1 ay kullanıp bırakmak zorunda kaldım.
AhahahBu konuyu okurken yorumlardan koptum Allah ta sizi güldürsün
canım vajinam benim ❤
hiç utandırmadı beni
![]()
Vhalla oyle...oranin ortami nemlenince aynen boyle yapiyor :)
bir de ani harekette bildigin zoart sesi cikariyor sanirsin gaz
hava doluyor yani...yakinlarina diyemiyorsun ki bu ordan cikti diyekaliyorsun boyle
simdi biraz gecti ilk 1.5 ay fenaydi
en cok perineye uzuldum...gitti guzelim perine![]()
Yok kesi atılmadı ama atılmış kadar oldu tabi oğlan çıkarken kendi yırttıEpizyotomi yaptilar mi???perine yasiyor mu
![]()
Epizyotomi yaptilar mi???perine yasiyor mu
![]()
Yok kesi atılmadı ama atılmış kadar oldu tabi oğlan çıkarken kendi yırttı![]()
İnsanların çocuk doğuracağı varsa da doğurmayacak bizim yüzümüzdenBen azıcık bayılıp gelicem görüşürüz![]()
Sükrediyorum tabikide isyan etmiyorum. Beni bıktıran bi çözüm bulamamam devamlı acı çekmem ayrıca Öneriniz için teşekkür ederim soğan kürünü deniycem :)Konu sahibi arkadaşım arada soğan kürü uygulayın öneririm bide sıcak turun kendinizi ve bol su için olabiliyor kadınız sonuçta 1 ay adetimlz bile ağrılı olsa bir ay ağrısız oluyor vücuda iyi bakarsan iyi tepkiler verirAllah sağlık versin bu bişey değil insanlar nelerle savaşıyor şükür etmek gerek