Vajinamdan nefret ettim artık ya !!

:KK70::KK70::KK70: bende annene bayildim burçtaşım
Ama cidden vajinaya yazik oldu...:KK70:
simdi toplayayim estetik parasini

Zorlu geçti galiba bi de yeni doğum yaptıysan toplar illaki daha kendini, rahat 1 seneyi alır diyorlar...
Ayrıca şanslıyız ki artık vajina estetiği gayet ileri :))

Ya tebrik ederim bu arada, gerçekten tam bir cesaret ve fedakarlık işi.
Ben ufaktan yan çiziyorum ya sezaryene doğru, artık bakacağız.

Pardonda bahsettiginiz hersey saglikli bir kadinda olanlar.

Adet sonrasi akintinizda yumurtlama doneminden kaynaklanir spermleri koruyarak yumurtaya ulastirmaktir gorevi saglikli okan budur.Doktorunuzda ilac vermis kullanmamissiniz ustelik idrarinizla vajinaninizin ne alakasi var.
Devamlı olduğu için bıkmış durumdayım sarı akıntı olduğu içinde endişeleniyorum fakat birşey çıkmıyor benimde yapabılceğim birşey yok çektiğim acı çok fazla. D.kontrol hapı bana iyi gelmedi maalesef miğde bulantısı, baş ağrısı gibi birçok yan etki gösterdi bende 1 ay kullanıp bırakmak zorunda kaldım.

İyi akşamlar kızlar, bıkmış durumdayım adet sancıları sol kasık agrısı, açık sarı akıntı. Gitmediğim doktor hastane kalmadı. Ultrason,kan testi, idrar testi yok hiç birşey yok !! Doktorum hem korunmak hemde adet sancıları için D.kontrol hapı önermişti ama kullanamadım onu da :KK43: Agrıyla akıntıyla yasamaya calışıyordum ki şimdide sürekli tuvalete cıkıyorum su içsem anında tuvalete koşuyorum. Adetim 2 gün önce bitti 2 gündür sarı akıntı içinde hafif kırmızı akıntı geliyor. Artık bıktım kızlar nefret ettim artık düşünmekten hastaneye gitmekten ağrıdan,akıntıdan :KK43:( çaresi yokmu hep böylemi yaşıcam ben :KK43: ya çocuğum olmazsa diyede korkuyorum :KK43:
Not: akıntım kokusuz, idrarımdada yanma yok, kasıntı yok.
Böyle olan varsa bana yardımcı olun lütfen duacınız olurum :KK43:

bu arada o dediklerinizin sorumlusu vajina degil, rahminiz, o sikayet ettiginiz hersey ordan geliyor.

Ay gulme ktızıne grdım ya şlap şlapne ya hahahahah gercekten oylemııı bende hamıle kalmaya calısyrum :)
Ahahah :D Bu konuyu okurken yorumlardan koptum Allah ta sizi güldürsün :D ay bacım dur korkma hemen 3. Veleti doğurucam ama o ses bende çıkmıyordu :D canım vajinam benim ❤ :D hiç utandırmadı beni :D

Ahahah :KK70: Bu konuyu okurken yorumlardan koptum Allah ta sizi güldürsün :KK70: ay bacım dur korkma hemen 3. Veleti doğurucam ama o ses bende çıkmıyordu :KK70: canım vajinam benim ❤ :KK70: hiç utandırmadı beni :KK70:
Şanslıymışsınız. :-)

Benimki bağımsızlığını ilan etmişti nerde isterse orda seslenirdi insan içine çıkamazdım :D
Neyse geyiğe çevirmiyim :-)

Ay gulme ktızıne grdım ya şlap şlapne ya hahahahah gercekten oylemııı bende hamıle kalmaya calısyrum :)
Vhalla oyle...:oops: oranin ortami nemlenince aynen boyle yapiyor :)
bir de ani harekette bildigin zoart sesi cikariyor sanirsin gaz
hava doluyor yani...yakinlarina diyemiyorsun ki bu ordan cikti diye :D kaliyorsun boyle :D simdi biraz gecti ilk 1.5 ay fenaydi :D
en cok perineye uzuldum...gitti guzelim perine :D

Konu sahibi arkadaşım arada soğan kürü uygulayın öneririm bide sıcak turun kendinizi ve bol su için olabiliyor kadınız sonuçta 1 ay adetimlz bile ağrılı olsa bir ay ağrısız oluyor vücuda iyi bakarsan iyi tepkiler verir ;) Allah sağlık versin bu bişey değil insanlar nelerle savaşıyor şükür etmek gerek

Devamlı olduğu için bıkmış durumdayım sarı akıntı olduğu içinde endişeleniyorum fakat birşey çıkmıyor benimde yapabılceğim birşey yok çektiğim acı çok fazla. D.kontrol hapı bana iyi gelmedi maalesef miğde bulantısı, baş ağrısı gibi birçok yan etki gösterdi bende 1 ay kullanıp bırakmak zorunda kaldım.
Benimde devamli o yuzden gunluk pedler var sadece regl sonrasi yogunlasiyo sizi neden rahatsiz ediyo o kismi anlamadim.Sanci icinde birsey diyemem kisiden kisiye degisir.

Konu sahibi boooool su iç idrarının rengi berrak olana kadar yani günde 2 ltreye yakın o Zaman o sıkıntılar olmuyo ve o Zaman idrarında kokuda olmaz

Ahahah :KK70: Bu konuyu okurken yorumlardan koptum Allah ta sizi güldürsün :KK70: ay bacım dur korkma hemen 3. Veleti doğurucam ama o ses bende çıkmıyordu :KK70: canım vajinam benim ❤ :KK70: hiç utandırmadı beni :KK70:

Ay bunu dedıgın ıyı oldu kardes tırsmıştım :D demek kı kısıden kısıye degısıyrmus bu ıyı bakalım bende nasıl olck

Vhalla oyle...:oops: oranin ortami nemlenince aynen boyle yapiyor :)
bir de ani harekette bildigin zoart sesi cikariyor sanirsin gaz
hava doluyor yani...yakinlarina diyemiyorsun ki bu ordan cikti diye :KK70: kaliyorsun boyle :KK70: simdi biraz gecti ilk 1.5 ay fenaydi :KK70:
en cok perineye uzuldum...gitti guzelim perine :KK70:

Allah sıfa versın ne dıyım :D oyle bı anlatyrsun kı o anı yasattn gulmekten yaxamadım :D

Konu sahibi arkadaşım arada soğan kürü uygulayın öneririm bide sıcak turun kendinizi ve bol su için olabiliyor kadınız sonuçta 1 ay adetimlz bile ağrılı olsa bir ay ağrısız oluyor vücuda iyi bakarsan iyi tepkiler verir :KK66: Allah sağlık versin bu bişey değil insanlar nelerle savaşıyor şükür etmek gerek
Sükrediyorum tabikide isyan etmiyorum. Beni bıktıran bi çözüm bulamamam devamlı acı çekmem ayrıca Öneriniz için teşekkür ederim soğan kürünü deniycem :)

Back