Vajinamdan nefret ettim artık ya !!

Pinkcemre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2015
22
1
1
31
İyi akşamlar kızlar, bıkmış durumdayım adet sancıları sol kasık agrısı, açık sarı akıntı. Gitmediğim doktor hastane kalmadı. Ultrason,kan testi, idrar testi yok hiç birşey yok !! Doktorum hem korunmak hemde adet sancıları için D.kontrol hapı önermişti ama kullanamadım onu da :( Agrıyla akıntıyla yasamaya calışıyordum ki şimdide sürekli tuvalete cıkıyorum su içsem anında tuvalete koşuyorum. Adetim 2 gün önce bitti 2 gündür sarı akıntı içinde hafif kırmızı akıntı geliyor. Artık bıktım kızlar nefret ettim artık düşünmekten hastaneye gitmekten ağrıdan,akıntıdan :(( çaresi yokmu hep böylemi yaşıcam ben :( ya çocuğum olmazsa diyede korkuyorum :(
Not: akıntım kokusuz, idrarımdada yanma yok, kasıntı yok.
Böyle olan varsa bana yardımcı olun lütfen duacınız olurum :(

Ayaklarınızı mı üşüttünüz acaba? Sürekli bir şey mi bu?

Sürekli malesef, herşeyden nem kapıyorum ama aylarca üşütme sürermi ki

Bilmem ki hiç belli olmaz. Bulunduğunuz yerin hava şartlarına, evinizin zemin döşemesine, çorap - terlik giyip giymemenize göre değişir yani. Kontrollerde bir şey çıkmamasına rağmen, sürekli idrara çıkıyorum diyorsunuz. Bu üşüme belirtisi.

Bi deneyin ayaklarınızı sıcacık tutmayı.

Senin o dediğin bende de var. Napalim ölelim mi ?.
Derdini anlamaya çalışıyorum ama sen hastanede yatanları görmedin galiba. Biraz şükredelim. Buna şükür.
Tutan elimiz kolumuz ayağımız var. Gören gözümüz duyan kulağımız var. Oysa ki neler var. . .

eskiler ayagini sicak tut basini serin diye bosuna dememisler.
muhakkak corap yada terlik giy.
ben terliksiz dolassam hemen karnim siser kasiklarimda agri baslar, akinti herkeste var zaten. gunluk ped kullan tertemiz.
adet sancisida bircok kiside var ne yazikki, majezik ic gecer. dogumdan sonra iyice azaliyor bence.

Ayaklardan üşütüyor olabilirsiniz. Annem sürekli terlik giymem konusunda ısrar eder ayağımda görmediğinde kızar. Gençliğinde oda öyleymiş şimdi sıkıntısını çekiyor arada.

Hele o perine bolgeni unut...anusten sonra hemen vajinaya ulasirsin :) mesafe acisindan yani....tabi kesi yapilacaksa

Bi kova hatunu, başka bir kova hatununa bunu yapmamalı, gözünü seveyim anlatma :KK70: :KK70:
Anneanneme de geçenlerde "Sen beş tane doğurmuş kadınsın, azcık moral ver korkumu yeneyim" filan dedimdi, kadın direkt "Aah aah ne günlerdi... Teyzeni doğururken bayılmışım" dediydi. Ona döndü :)))

Bi kova hatunu, başka bir kova hatununa bunu yapmamalı, gözünü seveyim anlatma :KK70: :KK70:
Anneanneme de geçenlerde "Sen beş tane doğurmuş kadınsın, azcık moral ver korkumu yeneyim" filan dedimdi, kadın direkt "Aah aah ne günlerdi... Teyzeni doğururken bayılmışım" dediydi. Ona döndü :)))
:D:D:D bende annene bayildim burçtaşım
Ama cidden vajinaya yazik oldu...:D
simdi toplayayim estetik parasini

Aklıma hemen bol su içmediğin geldi , içmiyorsan eger günde iki üç litre içmen gerek ,doğum kontrol hapını sakın içme, olmadı bitgisel ürünler kullan , aktarlarda çok güzel bitgiler var onlar için araştır derim.

Pardonda bahsettiginiz hersey saglikli bir kadinda olanlar.

Adet sonrasi akintinizda yumurtlama doneminden kaynaklanir spermleri koruyarak yumurtaya ulastirmaktir gorevi saglikli okan budur.Doktorunuzda ilac vermis kullanmamissiniz ustelik idrarinizla vajinaninizin ne alakasi var.

Senin o dediğin bende de var. Napalim ölelim mi ?.
Derdini anlamaya çalışıyorum ama sen hastanede yatanları görmedin galiba. Biraz şükredelim. Buna şükür.
Tutan elimiz kolumuz ayağımız var. Gören gözümüz duyan kulağımız var. Oysa ki neler var. . .
Çok haklısınız tabikide şükretiyorum herşey için ama beni bıktıran bi cevabı olmaması sürekli olması ve hayatımı etkilemesi maalesef

Back