Gebeliğe Hazırlık Vajinamdan gelen şey

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nurrhanm

Evvela sabır...
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
612
266
103
Kizlaaaar öncelikle iyi akşamlar, evet kimse doktor değil ama başına gelmiş bi insandan bilgi almakta şimdilik yeterli olur diye düşünüyorum o yüzden bu konuyu açtım, ben klomen tedavisi görüyorum ve bu ikinci ayımdı ama resmi tatil araya girdiği için kontrole gidemedim ve bu yüzden yumurtlama tarihini kaçırdım, doktor 3. Klomen tedavisi için adet olunca gel dedi ama 10 gün gecikip adet olmayınca doktora sormadan direk tarlusal alıp kullandım. Tarlusal biteli bugün 3. Gün ama sabah afedersiniz kendimi silerken vajinadan böyle kalıplı sümük gibi ama su gibi değil belli bi kalıbı var sertte değil azda olsa uzuyor böyle parca geldi sildim yine geldi daha gelmedi ama az önce kontrol ettim çok küçük yine gelmiş, bu ne başına gelen yada yaşayan varmı yardımcı olursanız sevinirim

Adetiniz gecikince gebelik testi yaptırmadınız mı? Nasıl emin olup söktürücü kullandınız ki anlamadım

Kalıp gibi olmasi tuhaf tarlusal doktora sormadan alınmaz bi gebelik testi filan yap istersen

Adetiniz gecikince gebelik testi yaptırmadınız mı? Nasıl emin olup söktürücü kullandınız ki anlamadım
Günleri degerlendirmedim ve acikcasi 2.5 sene olunca ümidim kalmadı yine yoktur diye test yapmadım bu arada pkoluyum

Keşke tarlusal kullanmadan önce gebelik testi yapsaydınız. Muhtemelen adet olacaksınız öncesinde akıntı olmuştur diye düşünüyorum

Keşke tarlusal kullanmadan önce gebelik testi yapsaydınız. Muhtemelen adet olacaksınız öncesinde akıntı olmuştur diye düşünüyorum
Yani ilk defa böyle bir şey yaşıyorum evet normalde akintim olur ama bu çok farklı o yüzden kafam karıştı

Bazen dönemsel olarak olabiliyor bahsettiğiniz şey akıntının katılaşmış şekilde gelmesi pıhtı gibi

Mantardan kaynaklı daha kalıp şeklinde olabilir akıntın ama bence de keşke bir gebelik testi yapsaydın bazen birden fazla kez yumurtlama olabilir

Keske once test yapsaydin tarlusal kullanmadan takipe gitmediysen yumurtanin olustu gunu bilemedin belkide gunu diye tahmin ettigin gunler degil de gunu degil diye dusundugun gunler oldu yumurtlama. Test yinede yap. Gelen akinti yumurta aki katiliginda onun rengine benzer bseyse uzayan yapiskan yapisi varsa bu yumurtlama akintisi diye biliyorum ben

Mantardan kaynaklı daha kalıp şeklinde olabilir akıntın ama bence de keşke bir gebelik testi yapsaydın bazen birden fazla kez yumurtlama olabilir
Mantar değil canım kokusuz ve kaşıntım yok, gebelik olduğunu sanmıyorum ama tarlusal rağmen 10 gün içerisinde adet olmazsam test yapicam

Emin olamadım bu tuhaf slime gibi

Kızlar bugün tarlusal biteli 5. Gün halâ adet olmadım ama o gelen akıntı sabah tekrar geldi ve beyaz şeffaf uzayan bir akıntıydı sizce yeniden mı yumurtladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…