Günleri degerlendirmedim ve acikcasi 2.5 sene olunca ümidim kalmadı yine yoktur diye test yapmadım bu arada pkoluyumAdetiniz gecikince gebelik testi yaptırmadınız mı? Nasıl emin olup söktürücü kullandınız ki anlamadım
Canım igrençleşiyorum kusuruma bakma ama böyle slime gibi jelimsi sıvı değil beyaz ve krem arasıKalıp gibi olmasi tuhaf tarlusal doktora sormadan alınmaz bi gebelik testi filan yap istersen
Yani ilk defa böyle bir şey yaşıyorum evet normalde akintim olur ama bu çok farklı o yüzden kafam karıştıKeşke tarlusal kullanmadan önce gebelik testi yapsaydınız. Muhtemelen adet olacaksınız öncesinde akıntı olmuştur diye düşünüyorum
Inşallah canımBazen dönemsel olarak olabiliyor bahsettiğiniz şey akıntının katılaşmış şekilde gelmesi pıhtı gibi
Mantar değil canım kokusuz ve kaşıntım yok, gebelik olduğunu sanmıyorum ama tarlusal rağmen 10 gün içerisinde adet olmazsam test yapicamMantardan kaynaklı daha kalıp şeklinde olabilir akıntın ama bence de keşke bir gebelik testi yapsaydın bazen birden fazla kez yumurtlama olabilir
Hayırlısı olsun canım hakkındaMantar değil canım kokusuz ve kaşıntım yok, gebelik olduğunu sanmıyorum ama tarlusal rağmen 10 gün içerisinde adet olmazsam test yapicam
Emin olamadım bu tuhaf slime gibiKeske once test yapsaydin tarlusal kullanmadan takipe gitmediysen yumurtanin olustu gunu bilemedin belkide gunu diye tahmin ettigin gunler degil de gunu degil diye dusundugun gunler oldu yumurtlama. Test yinede yap. Gelen akinti yumurta akli katiliginda onun rengine benzer bseyde uzayan yapiskan yapisi varsa bu yumurtlama skntisi diye biliyorum ben
Allah razı olsun canımHayırlısı olsun canım hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?