vajinamda tuhaf şeyle oluyor!

gizemmgizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2017
9
0
86
bayanlar merhaba ben uzun yıllardır her türlü sorunum icin bu siteye sık sık ugruyordum fakat ilk kez burada bulamadıgım bir konu icin üye olmak istedim.
27 yasındayım 3 bucuk senelik ilişkim var ve 1 senedir ilişkiye giriyoruz ilk zamanlar bir sıkıntım yoktu fakat 6 7 aydır mantar oldugunu düsündügüm vajinamda kaşıntı ve akıntılı bi rahatsızlık geçirdim fakat hastaneye gitmeye cekindim sonra bu kaşıntılar dönem dönem tekrarlıyor fakat yanı sıra ilişkiye girerken de acı oluyor lütfen yardım edin illaki bir kaçı ya da hepsi sizin de başınıza gelmiştir erkek arkadaşımdan mı bir hastalık kaptım acaba yoksa ufak bir rahatsızlık mı??

Son düzenleme:
DOKTORA MUTLAKA GÖRÜN !
Seni endişelendirmek istemem ancak buradan yanıt bulamazsın , o vajinanın dudaklarına yakın yerlerde olan şeyler polip ya da siğil olabilir diyorum ya doktora muayene olman şart..

Sigil olabilir ve partnerinden bulasmis olmasi yuksek ihtimal
Kondom sart

Sigil olabilir ve partnerinden bulasmis olmasi yuksek ihtimal
Kondom sart
DOKTORA MUTLAKA GÖRÜN !
Seni endişelendirmek istemem ancak buradan yanıt bulamazsın , o vajinanın dudaklarına yakın yerlerde olan şeyler polip ya da siğil olabilir diyorum ya doktora muayene olman şart..
siğil değil görüntü olarak bir sey yok dokununca anlaşılıyor alt kısımdaki sertlik üst kısımdaki de top şeklinde ama dokunmayınca görüntüde bir sey yok iki gündür de inanılmaz bi kaşıntı ve idrar yaparken cok büyük bi acı var

Canım naptın aynı dertten müzdaribim

mazhar osmanda kadın doguma gittim antibakteriyel bi merhem ve antivürs gibi bi merhemle onun hap seklindeki ilacını verdi iki üc günde gecti canım
Ya bende gittim hatta solüsyon verdi ama bi halta yaramadı, özelden yazar mısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…