- 17 Temmuz 2022
- 68
- 18
- 25
- Konu Sahibi manik_depresif99
herkese iyi günler dilerim öncelikle. Birkaç aydır vajinamdaki akıntının yeşilimsi renk olduğunu fark ediyorum. üstelik başlarda daha kötü kokuluydu. idrarda da yeşille sarı arası bir renk gözlemledim. aynı koku onda da mevcut. şu an birkaç ay öncesine göre daha azalmış durumda. çünkü bunları fark edince hem bol su tüketmeye özen gösterdim hem de daha da titiz davrandım vücudum için. fakat ben bu durumun nedenini bilmiyorum. mart ayında antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım. ondan olduğunu düşünmüştüm. hatta iki adet dönemi ortasında kanama meydana gelmişti. bu kanama sonraki adet dönemimin ortasında da oldu. ben bunları hep antibiyotiğe bağlayarak düşünmemeye çalışmıştım. sonra bir ay önce video denk geldi orada klamidya enfeksiyonundan bahsediyordu. neredeyse tüm belirtileri taşıdığımı fark ettim. sevgilime de bahsettim. maalesef ki birkaç kez korunmadan ilişki yaşamıştık. hatta bir tanesinde adetimin sonuydu ( bunu aslında ikimiz de istemiyorduk ama dayanamamıştık) her neyse... ben evli olmadığım için hastaneye gitmek istemiyorum. çünkü çekiniyorum. zaten böyle şeylerden çok çekinirim. doktora bu şikayetimi nasıl anlatırım bilmiyorum. kısacası gitmemek için elimden geleni yaparım. bunların yanında bende hastalık hastalığı da var. en ufak şeylerde internetten bakıp kanser tanısı koyuyorum bazen. yani boş yere doktora gitmiş olmak istemiyorum. size sorum bunu yaşayanlarınız varsa tecrübelerinizi bana anlatabilir misiniz?