P pkzado Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2011 4 0 86 Tekirdağ 4 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pkzado #1 2-3 gündür vajinamın iç kısımlarında bir acıma, zonglama hissediiyorum. bacaklarımı hareket ettirirken canım çok yanıyor. bu nedir?
2-3 gündür vajinamın iç kısımlarında bir acıma, zonglama hissediiyorum. bacaklarımı hareket ettirirken canım çok yanıyor. bu nedir?
zingozama think twice act wise Kayıtlı Üye 4 Kasım 2011 88 6 48 37 9 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pkzado #2 Aynı durumu bende yaşıyorum mikrop olabileceğini düşündüm vajinal temizlik mendilleri falan kullanıyorum sık sık. Ama bende kaşıntıda var vajinal mantar olabilir diye düşündüm inşallah ciddi bir şey değildir seninde. Allah şifa versin
Aynı durumu bende yaşıyorum mikrop olabileceğini düşündüm vajinal temizlik mendilleri falan kullanıyorum sık sık. Ama bende kaşıntıda var vajinal mantar olabilir diye düşündüm inşallah ciddi bir şey değildir seninde. Allah şifa versin
Tubyy-90 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Mart 2016 133 49 48 34 18 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi pkzado #3 Aynısını bende yaşıyorum ve aşırı akıntı kızım ve mantarım var baş edemiyorum artık