- 17 Haziran 2023
- 10
- 0
- 1
- 21
- Konu Sahibi Baharss943
-
Doktora gitmem çokta kolay bir seçenek değil benim için ve doktoruma tam güvenemiyorum yaşadığım yerde sadece o hastane varDoktora gidin
Niye güvenemiyorsunuz? Buradakilerin fikirlerinden daha güvenilirdir herhalde.doktoruma tam güvenemiyorum
Yok ilaç tavsiyesi istemedim zaten benzer bi durum yaşayıpta ne olduğunu bilen var mı diye sordumVajinanıza her bulduğunuzu sürmeyin ve doktora gidin biz buradan ne anlayalım da ilaç tavsiyesi verelim
Verdiği krem beni yaktığı için muhtemelenNiye güvenemiyorsunuz? Buradakilerin fikirlerinden daha güvenilirdir herhalde.
Bende onu anlayamadım nöyle bir kremi oraya sürmem için veren birine 2. Kez muayene olmak içimi rahatlatmayacak maalesefDermovate kortizonlu bir egzama kremi, vajinaya sürmeniz bir reaksiyona sebep olmustur. burda kimse size yardim edemez. Muayene olduktan sonra doktorun uygun gördüğü tedaviyi uygulamaniz lazim.
Başka bir doktora muayene olun. Kafanıza göre bir şeyler uygulayıp iyice içinden çıkılmaz hale getirmeyin sorunu.Verdiği krem beni yaktığı için muhtemelen
Bartholin kisti diye birsey duymustumBende onu anlayamadım nöyle bir kremi oraya sürmem için veren birine 2. Kez muayene olmak içimi rahatlatmayacak maalesef
Burdan kimsenin bir faydası olmaz aile hekimine ebeler oluyor kadın doğum doktoruna yani tıbbi muayene
TwşekkürlerBartholin kisti diye birsey duymustum
Operasyon gerektirebilir
Ihmal etmeyin devlet hast degil de ozel hast gidin bi muayene olun
Doktora guvenin
Ihmale gelmez
Başka doktor yok o yüzden sordum zaten şu an bir şey yapmayıyorum doktor olsaydı bende giderdim. Çok ıssız bir yerde oturuyorumBaşka bir doktora muayene olun. Kafanıza göre bir şeyler uygulayıp iyice içinden çıkılmaz hale getirmeyin sorunu.
En yakın doktor neredeyse oraya gidin demek istedim. Herkesin evine yakın hastane mi var sanki? İnsanlar gerektiğinde şehir dışına gidiyor tedavi için.Başka doktor yok o yüzden sordum zaten şu an bir şey yapmayıyorum doktor olsaydı bende giderdim. Çok ıssız bir yerde oturuyorum
Tamam da arkadaşlar ben kendi sağlığımı nede düşünmeyeyim söylemediğim bir sebebim var gidemiyorum sadece fikri olan var mı diye sordum herkes neden bu kadar sinirli anlamadım yaniEn yakın doktor neredeyse oraya gidin demek istedim. Herkesin evine yakın hastane mi var sanki? İnsanlar gerektiğinde şehir dışına gidiyor tedavi için.
Sinirli olduğumu nereden çıkardınız yahu?Tamam da arkadaşlar ben kendi sağlığımı nede düşünmeyeyim söylemediğim bir sebebim var gidemiyorum sadece fikri olan var mı diye sordum herkes neden bu kadar sinirli anlamadım yani
Sinirli olduğumu nereden çıkardınız yahu?♀ Ciddiye alın, doktora gidin diyorum sadece. Ordan burdan duyduklarıyla iyileşmek için vajinasına sarımsak sokup o dev sonsuzlukta kaybeden bir üye vardı. Nasıl çıkaracağım diye soruyordu. Buradan öğreneceğiniz doğal yöntem ya da ilaç isimleriyle olmaz o iş. Herkesin ayağına gelmiyor doktor. Nerede varsa gidin muayene olun diyoruz.
Bende sadece doktora gitmeyi bende biliyorum ve fırsatım olsa gideceğim sadece benzer bir şeyle karşılaşan var mı diye sordum kimseden tavsiye istemedim. Soruma doktora gidin diye cevap almam anlamsız geldi. Zaten düzenli muayeneye giden biriyim. Acil bir yaşan var mı diye iç rahatlatma sorusuydu sadece.Sinirli olduğumu nereden çıkardınız yahu?♀ Ciddiye alın, doktora gidin diyorum sadece. Ordan burdan duyduklarıyla iyileşmek için vajinasına sarımsak sokup o dev sonsuzlukta kaybeden bir üye vardı. Nasıl çıkaracağım diye soruyordu. Buradan öğreneceğiniz doğal yöntem ya da ilaç isimleriyle olmaz o iş. Herkesin ayağına gelmiyor doktor. Nerede varsa gidin muayene olun diyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?