merhabalar, bende de olmustu bir kac yil once, ama disaridaydi otururken falan hissediyordum, bartolin kistiymis, benimki bir anda cok sisti kendimi ameliyathanede buldum. ama cok siradan bir olaymis bir zarari yok yani, ama zamaninda mudahale ile kendi kendine patlamasi onleniyormus cok sanci yapabilirmis, yani doktora gitmenizi oneririm, korkulacak bir sey yok. onun disinda ne olabilecegini bilemiyorum
tesekkurler fakat benımkı bartolın kıstı degıl benım vajınamın ust tarfı vary sert derısı alttaraf degıl sıstı ama regl olunca elımle kontrol ettım baya ınmıs ama yınede ıhmal etmme laızm bırde pek kımsede olmuyo anlsılan bu daha kotu yapıyo durumu :SSdogal degıl ben gıdebılırsem yazcam
bende aynı durumdayım kasıntı ve akıntıda var.doktora gittim.önemli bisey değil dedi smear temiz çıktı,fitil verdi.ama şikayetlerim devam ediyor hala..tekrar doktora gidicem.
KIZLAR SELAM ben bu sorunu evliligimin 2.ayında karsılaştım ilaç ilac gecmedi sonra operasyon oldum 3 dikişlik korkmayı dikiş dediysem hemen ayaga kalkıp evime gittim işlerimi yaptımm. sorunutanımlarsam sol bölgemde şişlik tam vajina girişinin ordan böle sanki kaskatı tekrarladı benimkisi agrım sızım olmadı şimdi de olamdıgı için erteliyorum cünkü 875 tl verdim bu oppersyona en iyi doktora gittim ama tekrar eder dedi şimdi bu aralar gitmem lazım allahtanözel sigortam devreye girdi ilkinde olmadıgı için verdim. ilişkiden sonra şişiyor sabahına iniyor ama sag tarafa göre cok farklıay bilmiyorum en son çözüm ordaki bezi tamamenalınmasımışş o zamanda ıslanma cok olmucak sorun yani asadan yukarı insanın psikolojiside bozuluyor takmamyım diorum olmuyor ama napayım. bdaha gidersem opersayon bide ben doktordan korkuyorumm masaya yatıoruz ya ölüm ölümmmm allah hepimize sifa versin.