Konu biraz eski ama bilgilendirmekte fayda var.
Bir psikolog olarak, Türkiye'deki çiftlerimizin seksi yaşamada ki bilgisizliği ve bilinçsizliği gerçekten üzücü olduğunu düşünüyorum. Eğer fizyolojik bir problem yok ise, vajinadaki kuruluk, psikolojik temellere veya yanlış ilişki girişimlerine dayanabilir. Bir ilişki öncesinde yaşanması gerek belli bir hazırlık süresi vardır. Bu hem vucudun ilişkiye hazırlanması hemde kişilerin psikolojikman olaya konsantre olmalarını sağlamaktadır. Karşınızdaki kişinin hareketlerinden, kokusundan, vucudundan ne derece etkilendiğinizi, cinsellik konusunda ne kadar rahat davranabildiğinizi kendinizi tartarak oto kontrolunuzu sağlamanız gerekir. İlişki öncesi sarfedilen kelimeler bile özenle seçilmeli ve birbirinizi yüceltecek, karşınızdaki kişinin özel hissetmesini sağlayacak gerekli iletişimi kurmanız gerekmektedir. Bunun için güvendiğiniz bir psikologtan cift terapisi almanız daha sağlıklı olacaktır. Daha sonrasında zaten vajinal kuruluk zaman içinde kaybolacaktır.
Eğer fizyolojik bir problem veya tahrik sürecinde bir gecikme var ise, konuyla ilgili olarak bir jinekologdan yardım almanız gerekmektedir. Konuyla ilgili olarak geçen haftalarda bir jinekolog arkadaşımı ziyarete gelen bir ilaç temsilcinin ürününden haberdar oldum. Ben denemedim hastalarımada önermedim fakat jinekolog arkadaşım hastalarından aldığı geri dönüşlerin memnun edici olduğunu belirtti. Ürünle ilgili bir iki ufak araştırma yaptım. Bunuda sizinle paylaşmak istiyorum. Ürün WET markalı bir ürün Türkiye'ye kondomix.com getirtiyormuş fakat bahsi geçen ürün kondomix.com'da satılmıyor. Acaba kaçak bir ürünmü diyerek biraz işkillenip firma ile iletişime geçtim, çünkü eğer bu firma ürünü getirtiyorsa neden ürünü saklama ihtiyacı duyuyorlar... Firmadan gelen cevabı aynen paylaşıyorum;
İyi günler Hande hanım,
Öncelikli olarak ürünümüze gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. WET markası farklı sektörlerde farklı amaçlarda kullanılan bir çok ürün çeşidine sahiptir. Bu sektörler, kozmetik alanından medikal kullanıma kadar farklılıklar göstermektedir. Kondomix.com olarak hem sitenin amacına uygun, hemde marka kalitesini düşürmemek amaçlı sitemize uygun belli WET ürünlerini listelemekteyiz. WET Türkiye distribütörü olarak diğer ürünleri sektörüne uygun mağazalarda, eczanalerde veya yakın zaman içerisinde açılacak olan WET Türkiye internet sitesinden edinebilirsiniz.
Aradığınız WET Together Ultimate ürünü için temsilci ekibimiz istanbul içerisinde belli plot bölgelerde hem değerli doktorlarımız hemde eczacılarımız ile iletişim içinde çalışmaktadır. Şu anda plot bölgelerimiz İstanbul şehrinde Kozyatağı ve Acıbadem semtleridir. Eğer plot bölgemiz dışındaki bir bölgeden ürün temin etmek istiyorsanız ürünün tedariğini size biz sağlayabiliriz. Fakat en doğru adım, bulunduğunuz bölgedeki eczanenizi bu konuda bilgilendirmek ve bize ulaşmasını sağlamak olacaktır.
Tekrardan göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz
Saygılarımızla
Kondomix.com
Ürün jinekolog arkadaşımın anlattığından anladığım kadarıyla, bir kayganlaştırıcı değil. İstek arttırıcı ve doğal şekilde kuruluğu gideriyor. Erkek ve kadın için farklı uygulama şekline sahip. Tam konuya hakim değilim fakat cinsel organlarda belli bölgelere sürülüyor sadece... Kullanımla ilgili olarak üründen haberdar olan bir jinekologdan yardım almak daha doğru olacaktır. Ben burada yanlış bir yönlendirme yapmış olmak istemiyorum.
Mutlu günler diliyorum...