• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinam cok kuru. kayganlastırıcı olmadan iliskiye giremiyorum.

Ön sevişmeyi uzatmak, bence de en mantıklısı. Hatta piyasa da bunun için çok güzel klitoral masaj yapan ürünler var. denene bilir :) Ben o amaçla kullanmasam da çok başarılı ürünler var.

aynı sorun bende de vardı.Ben kayganlaştırıcı kullanmadan ilişkiye giremiyordum zaten hiç.annem hemşire olduğu için hastanelerde hastalara kullandıkları su bazlı kayganlaştırıcı bir jel verdi bana.Şırınga gibi kabı var.ben çok az bir miktar kullanıyordum.Şu an 2 aylık hamileyim.Hiçbir sorun yaratmadı bende.Hamileliği düşündükten sonra hemen de hamile kaldım zaten.

Merhabalar bende aynı sorunu yaşıyordum 1 yıl su bazlı kayganlaştırıcı kullandım bu süre içinde çocuk istedik 9 ay denedik tutmadı doktora gidip nedenini araştırmak istedim sıkıntı çıkmadı kayganlaştırıcı kullanıyor musunuz dedi evet dedik kesinlikle yasakladı döllenmeyi hem geciktiriyor olsa bile bozuyormuş bıraktık ertesi ay hamile kaldım kuruluğum devam ediyordu canım acıyordu nasılsa çocuk tuttu bişey olmaz dedik o akşam düşük yaptım tutunma aşamasındaymış ve jel tutunmasına engel oluyormuş biz böyle acı şekilde öğrendik sizinde başınıza gelmesin arkadaşlar

Back