- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.768
Sen de direnenler kervanındasın yani, kaç yıllık evlisin çalışıyor musun çocuk var mıOnca zaman geçmiş hicbirimizin derdinde 1 gram eksilme olmamis herhalde.
Ben de aynıyım. Bıktım her seyden. Zerre kadar tahammül duyamiyorum hayata karşı ona karşı.
Basarisiz denemeleri yüzünden nur topu gibi bir isteksizligimiz de olustu. Şeklini şemalini bile unutuyorum bazen. Ayda 2 3 kere görüyorum maksimum.
Dakikasinda bitiyor. 2.'yi düşünmek zaten yok. Ben mal gibi kaliyorum yatakta. Ne suslenesim geliyor ne bir hazirlik yapasım...
Arzulanmadığımı hissettikçe de özgüvenimi kaybediyorum. Mutsuzluğum arşa çıkmış durumda.
Bütün bu esnada da ev işleri sorumluluğu var bir yanda. Her bakimdan evin ve eşin hizmetçisi gibiyim. Alip başımı gidesim var.
Bu derdi kimseye anlatamiyor da insan. Içim içimi yiyor. Gençliğim, en guzel yaşlarım boyle yok olup gidiyor.
Arzulanmayacak kadin miyim diye soruyorum kendime. Değilim, gecmis iliskilerimde ooo hatirlamak bile istemiyorum. Dokunsanız aglayacak durumdayim. Bunlari yazarken bile burnum sızlıyor.
Bu kadar üzülüyorsan çekme bunu yazık sana, suçlu sen değilsin ki, o