Vajinal topları bir süredir denemek istiyorum ama önce bunu deneyimleyen birilerinden öğrenmek istedim, Aynı zamanda kegel egzersizi de yapmış oluyor musuz. Faydasını gören var mı? Hergun ne kadar kullanmak gerekiyor? Konuya ilginiz için şimdiden teşekkürler..
Ben denedim, topların cinsel haz verdiği falan yok ama kasları güçlendirmek için iyi bir yöntem. Ayakta kullanmak çok zor onu içinizde tutmaya çalışırken yürüdüğünüzde yürüyüşünüz bozuluyor, egzersizlere yatarak ya da oturarak başlamak en doğrusu. Günde 2 ya da 3 defa 10luk turlarla başlayıp yavaş yavaş sayıyı arttırmanız uygun olabilir
Merhaba hanımlar :) Sorum başlıktaki gibi, vajinal top kullanan var mı acaba aramızda? Açıkcası ben almayı düşünüyorum ama plastik görünenler çok sağlıklı gelmedi, çünkü plastik ürünler içerisinde flalatlar veya pvc gibi endokrin bozucu malzemeler olabiliyormuş. Üreme sistemi hassastır malum...
Ben denedim, topların cinsel haz verdiği falan yok ama kasları güçlendirmek için iyi bir yöntem. Ayakta kullanmak çok zor onu içinizde tutmaya çalışırken yürüdüğünüzde yürüyüşünüz bozuluyor, egzersizlere yatarak ya da oturarak başlamak en doğrusu. Günde 2 ya da 3 defa 10luk turlarla başlayıp yavaş yavaş sayıyı arttırmanız uygun olabilirp