Vajinal Yırtık

abattoirblues

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
3
0
32
Merhaba,
Yaklaşık 1buçuk sene önce genital bölgemde çıkan siğiller sebebiyle doktora muayene oldum ve Hpv olduğumu öğrendim. Siğillerim koter işlemi ile yakıldı. Tam perine denen bölgede bulunuyolardı. Vajinanın iç kısmından başlayıp aşağı kadar gidiyordu. Sonrasında her cinsel ilişki deneyiminde o bölgemde sıyrık oluşmaya başladı. Defalarca muayene oldum. Vajinan dar, kuruluğun var, kendini kasıyorsun vb şeyler söylendi. Bepanthol, Madecassol gibi kremler önerdiler. Hiçbir işe yaramadı. En son görüştüğüm hekim bir östrojen kremi önerdi onu da kullandım, çok umutluydum fakat o da bir işe yaramadı. Psikolojik olarak da etkilendim ve evet gerçekten kendimi çok kasıyorum fakat bu sebeple her defasında aynı yerde aynı problem yaşanır mı bilmiyorum ama bu durum beni çok yıpratıyor. O sıyrık 3-5 günde iyileşiyor ama ilk günü çok kaşınıyor ve canımı yakıyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Çok teşekkür ederimm. Peki bu lazer işleminin ne kadar sürdüğüne ve iyileşmesi için ne kadar süre gerektiğine dair bir bilgin var mı? İşimden dolayı soruyorum çünkü en yakın zamanda kurtulmak istiyorum artık

Merhaba öncelikle şifa diliyorum size Acaba kanamanız oluyor mu bahsettiğiniz durumda?

Çook teşekkür ederim Hayır vajinal bir kanamam olmuyor. Sadece orada bir sıyrık oluşuyor böyle sanki oradaki derim çok inceymiş gibi öyle bir şey. Sadece oradaki derim soyuluyor yırtılıyor
sanirim bendede genital siğil var makat ve vajina arasinda daha doğrusu nasil bir yol izlediniz nereye gittiniz ilk.tedaviniz nasildi açıkçası korkuyorum.simdi bide lazer epilasyona basladim zarari olurmu diye endişe ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…