• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal vulva da batma

Pembeyuvam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
1.554
787
73
29
Kızlaaar merhaba
Benim şöyle bir sorum olucak ben vajinismus gibi bir problemi yeni yendim ve ilşkiden bir gün sonra vulva daki sol dudakta batma var çok rahatsız edici hareketlerimi kısıtlıyor bu problemi yaşayan oldu mu ?
lütfen cevap verebilir misiniz 🙏🏻

Tahriş gibi mi acaba. Jel filan kullanmış mıydınız?

Evet kullandım tahriş gibi değil aslında içten geliyor 😐
Ya o da tahriş bence. Sanki bıçak kesiği gibi bir his olmuştu benim de kısa bir dönem sol tarafta içte. Yani sanki dikey 10 cm gibi bir çizik var hissediyodum. Tam anlatabildim mi bilmiyorum tabi. 😁 Bir süre yapmayınca geçmişti. 🤗

Artık vajinada yanma, batma deyince aklıma ilk olarak Vulvar vestibülit sendromu geliyor. Bu rahatsızlıktan muzdarip biri olarak 😒 bu rahatsızlığı bir araştır derim. Ben ilişkiden sonra oturamıyordum bile.

Ya o da tahriş bence. Sanki bıçak kesiği gibi bir his olmuştu benim de kısa bir dönem sol tarafta içte. Yani sanki dikey 10 cm gibi bir çizik var hissediyodum. Tam anlatabildim mi bilmiyorum tabi. 😁 Bir süre yapmayınca geçmişti. 🤗
Evet evet öyle hemen hemen 😀

Artık vajinada yanma, batma deyince aklıma ilk olarak Vulvar vestibülit sendromu geliyor. Bu rahatsızlıktan muzdarip biri olarak 😒 bu rahatsızlığı bir araştır derim. Ben ilişkiden sonra oturamıyordum bile.
Yok ben oturuyorum ama yeni olduğundan sanırım vajinam alışmaya mı çalışıyor anlamadım Bugün yok mesela 💜

Back
X