Reglimden sonra 5 gün klomen kullandım sonra 12 Eylül tarihinde çatlatma iğnesi vuruldum. 13-15 eylül değerlendirildi.
24 eylül reglim den 1 gün önce, erken gebelik testi ile silik çizgi gördüm. Akşam 21:30 gibi Beta verdik 12 çıktı. 4 gün sonra sabah 10:30 gibi tekrar verdik 26 çıktı. 2 gün sonra vajinal ultrasonda göründü bebek gibi oldu. Yaklaşık 3 haftalık dendi. Farklı hastanede beta vermemiz istendi. 13 çıktı. Doktorum biyokimyasal gebelik olduğunu söyledi. Sizce de öyle midir?
Merhaba, sizinle aynı dönem aynı şeyleri kullanmışız. 4 eylül benim sat, femara kullandım 14 eylül çatlatma oldum. 29 eylülde erken gebelik testi silik çizgi gördüm kan testi verdim pozitif çıktı. En son 8 ekimde betahcg yaptırdım 1248çıktı ama ultasonda gözükmedi kese, doktor vajinal bakmadı gerek yok bekleyelim dedi. Yarın gideceğiz inşallah bu defa gözükür
Sizin bu hcg değerleriyle ve bu kadar kısa sürede kesenin gözükmesi ve hatta bebeğin görünür gibi olmasına şaşırdım. Kese 4000hcg üzerinde olunca kese gözükürmüş çünkü.
2 ekimde yazmışsınız üzerinden 10 gün geçmiş hatta ne yaptınız bilmiyorum her şey yolundadır umarım. Gelişmeleriniz nelerdir?