Vajinal ultrason ve cinsiyet

Konsantreniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
1.466
501
123
30
kızlar çok kafama takıldı. Dün doktora gittim. 13 +1 dim. Cinsiyetini çok merak ettim minnoşumun başka şehirde olduğum için kendi doktoruma gidemedim. Normal ultrasonda kız dedi bacaklarını kapamamıştı zaten çok . Emin olmak için vajinal baktı. Kesin kız dedi. Erkeğe benzetemedim dedi. Vajinal ultrasonda lak diye popişini gördüm. Ama içime bi şüphe girdi. Vajinal ultrasona bakılan cinsiyet kesin olur mu? Hiç böyle baktıranınız var mı?

Ben de aynı haftada vajinal muayeneyle öğrendim.bağdaş kurduğu için üstten göremedi ve net erkek dedi.değişme,yanılma payını sordum yok dedi.yanılma şansı düşük yani

Kızlar başka kimse yokmu bebeğinin cinsiyetni vajinal ultrasonla öğrenen?

Bende 13. haftada vajinal öğrendim. Direkt olarak popo bölümünden görülüyor cinsiyeti ve karından ultrasona göre çok daha güvenilir aksine. Hem görüntü de karından ultrasona kıyasla çok daha net. Bence evham yapma doktor kesin dediyse kesindir.

Bende 13. haftada vajinal öğrendim. Direkt olarak popo bölümünden görülüyor cinsiyeti ve karından ultrasona göre çok daha güvenilir aksine. Hem görüntü de karından ultrasona kıyasla çok daha net. Bence evham yapma doktor kesin dediyse kesindir.
Ay teşekkür ederm canım. İlk defa gittiğim bi doktor sanırım ondan evhamlandım. :)

benimde alttan baktı erkek dedi kesin 12+6 da öğrendik cinsiyetini ve kesin değilse söylemeyin dedim o da kesindedi.. alttan daha net çıktığı için kesindir bencede

Benimde 12+2 de vajinal baktı ama gözükmedi cnsyeti secde pozisyonunda duruodu dönmedide haylaz :KK46:15 gün oldu yarın yne gidicem inş gösterir aslında haftaya çağırdı ama dayanamıorum:-)

benimde alttan baktı erkek dedi kesin 12+6 da öğrendik cinsiyetini ve kesin değilse söylemeyin dedim o da kesindedi.. alttan daha net çıktığı için kesindir bencede
Ay çok sevindim. Allah kucağında da göstersin bebişini. Ay kızlar Allah hepinizden razı olsun içim rahatlıyor siz yazdıkça.

Evet
kızlar çok kafama takıldı. Dün doktora gittim. 13 +1 dim. Cinsiyetini çok merak ettim minnoşumun başka şehirde olduğum için kendi doktoruma gidemedim. Normal ultrasonda kız dedi bacaklarını kapamamıştı zaten çok . Emin olmak için vajinal baktı. Kesin kız dedi. Erkeğe benzetemedim dedi. Vajinal ultrasonda lak diye popişini gördüm. Ama içime bi şüphe girdi. Vajinal ultrasona bakılan cinsiyet kesin olur mu? Hiç böyle baktıranınız var mı?
Evet benimde öyle belli olmuştu canım.

Vajinal ultrasonda daha önce takip ediliyor sanki gelişmeler kesindir bence
Ben de öğrenebilir miyim 2 hafta sonra randevum var doktora :) heyecanlandım :)

Vajinal ultrasonda daha önce takip ediliyor sanki gelişmeler kesindir bence
Ben de öğrenebilir miyim 2 hafta sonra randevum var doktora :) heyecanlandım :)
Galba öyle oluyor :) kendi doktorum 16. Hafta gel demişti ama başka bir doktor vajinalle gördü 13. Hafta da :) inşallah öğrenirsin

Back
X