- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 30
- Konu Sahibi Konsantreniz
-
Teşekkür ederim canım :)Ben de aynı haftada vajinal muayeneyle öğrendim.bağdaş kurduğu için üstten göremedi ve net erkek dedi.değişme,yanılma payını sordum yok dedi.yanılma şansı düşük yani
Kızlar başka kimse yokmu bebeğinin cinsiyetni vajinal ultrasonla öğrenen?
Ay teşekkür ederm canım. İlk defa gittiğim bi doktor sanırım ondan evhamlandım. :)Bende 13. haftada vajinal öğrendim. Direkt olarak popo bölümünden görülüyor cinsiyeti ve karından ultrasona göre çok daha güvenilir aksine. Hem görüntü de karından ultrasona kıyasla çok daha net. Bence evham yapma doktor kesin dediyse kesindir.
Ay çok sevindim. Allah kucağında da göstersin bebişini. Ay kızlar Allah hepinizden razı olsun içim rahatlıyor siz yazdıkça.benimde alttan baktı erkek dedi kesin 12+6 da öğrendik cinsiyetini ve kesin değilse söylemeyin dedim o da kesindedi.. alttan daha net çıktığı için kesindir bencede
Hhaha :) inşallah gösterir hayatım. Allah gönlünce versin.Benimde 12+2 de vajinal baktı ama gözükmedi cnsyeti secde pozisyonunda duruodu dönmedide haylaz15 gün oldu yarın yne gidicem inş gösterir aslında haftaya çağırdı ama dayanamıorum
Evet benimde öyle belli olmuştu canım.kızlar çok kafama takıldı. Dün doktora gittim. 13 +1 dim. Cinsiyetini çok merak ettim minnoşumun başka şehirde olduğum için kendi doktoruma gidemedim. Normal ultrasonda kız dedi bacaklarını kapamamıştı zaten çok . Emin olmak için vajinal baktı. Kesin kız dedi. Erkeğe benzetemedim dedi. Vajinal ultrasonda lak diye popişini gördüm. Ama içime bi şüphe girdi. Vajinal ultrasona bakılan cinsiyet kesin olur mu? Hiç böyle baktıranınız var mı?
Amin cnm inşHhaha :) inşallah gösterir hayatım. Allah gönlünce versin.
Çok sağol haayatımmmmEvet
Evet benimde öyle belli olmuştu canım.
Galba öyle oluyor :) kendi doktorum 16. Hafta gel demişti ama başka bir doktor vajinalle gördü 13. Hafta da :) inşallah öğrenirsinVajinal ultrasonda daha önce takip ediliyor sanki gelişmeler kesindir bence
Ben de öğrenebilir miyim 2 hafta sonra randevum var doktora :) heyecanlandım :)
Rica ederim tatlımÇok sağol haayatımmmm
Canım merhaba yıllar yılllar önce böyle bir konu açmışsın son durumu merak ettim açıkcasıKızlar hepinize çom teşekkür ederm gerçekten çok mutlu oldum yazdıkça siz. İçim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?