- 14 Nisan 2017
- 431
- 550
- 53
- Konu Sahibi Mucizem2017
-
Benim de olmustu hafif 5+4 te muayene olmustm ama gerisi gelmedi bir iki damla 8. Haftaya kadar muayene olmama karari aldim. Canim yogun degilse skinti yok ama bayaa geliyosa doktora git en iyisiSelam..6+3 günlük hamileyim..Özeldeki doktoruma yarın randevum olmasına rağmen bebeğimin kalp atışını çok merak ettiğimden bugün üniversite hastanesine gidip vajinal ultrasonla muayene oldum..Keseyide aynı yerde baktırmıştım ve hiçbir sorun olmamıştı..Ama bu sefer baya yoğun kahverengi akıntım oldu anında..Kalp atışını duyduğum için tam mutluluğumu yaşayacakken böyle bişey olunca inanılmaz canım sıkıldı, sevincim kursağımsa kaldı(( Bu şekilde sorun yaşayan varmı? Mecbur olmadıkca birdaha asla alttan muayene olmam (( Umarım bebeğime bişey olmamıştır dua edin arkadaşlar.. (
Çok teşekkürler yorumun için..Progestan kullanıyorum ve istirahat ediyorum şuan..Yarın özeldeki doktoruma randevum var..Umarım güzel haberler alırım..Bebekle ilgili olmasa bile acaba rahimağzında yara veya başka birşeymi var diyede kafama takılmaya başladı..Yarın doktoruma soracağım hepsini umarım her anlamda herşey yolundadır..Allahım bebişlerimizin ve bizim sağlıklarımızı korusun inşallah canım..Senin kanamanda ultrason sonrasımı olmuştu yoksa durduk yeremi?Benim de olmustu hafif 5+4 te muayene olmustm ama gerisi gelmedi bir iki damla 8. Haftaya kadar muayene olmama karari aldim. Canim yogun degilse skinti yok ama bayaa geliyosa doktora git en iyisi
Benim de muayeneden sonra oldu eve geldim baktim bikac damla kahverengi gerisi gelmedi cok sukur.ama muayene sirasinda canim yanmisti zaten bekliycem artk baktirmiycam dedim.ben bi skinti oldugunu sanmiyorum canim belki tahris falan olmustur stres yapma haberlerini bekliyorumÇok teşekkürler yorumun için..Progestan kullanıyorum ve istirahat ediyorum şuan..Yarın özeldeki doktoruma randevum var..Umarım güzel haberler alırım..Bebekle ilgili olmasa bile acaba rahimağzında yara veya başka birşeymi var diyede kafama takılmaya başladı..Yarın doktoruma soracağım hepsini umarım her anlamda herşey yolundadır..Allahım bebişlerimizin ve bizim sağlıklarımızı korusun inşallah canım..Senin kanamanda ultrason sonrasımı olmuştu yoksa durduk yeremi?
Ama tüm doktorlar ve sitelerde vajinal muayenenin hiçbir sakıncası olmadığı yazıyorHamilerlerin alttan muayene olmasi sakincali lutfen bir daha izin vermeyin
Bende bilmiordum ama bi dokrtorum dedi sakincali ozellikle ilk aylarda die benim dis gebelik olmasinda korkmustuk bakmislardi kanamam olmustu ama saglik sorununuz yoksa baktirmayinAma tüm doktorlar ve sitelerde vajinal muayenenin hiçbir sakıncası olmadığı yazıyorDoktorlaradamı güvenemeyeceğiz onlar bu işin içinde sakıncalıysa niye bizleri riske atıyorlar anlamış değilim (
Çok geçmiş olsun..Şuan herşey yolundadır inşallah?Bende bilmiordum ama bi dokrtorum dedi sakincali ozellikle ilk aylarda die benim dis gebelik olmasinda korkmustuk bakmislardi kanamam olmustu ama saglik sorununuz yoksa baktirmayin
Yok canm masallah dogdu bile bizim kiz ben yasadiklarimi soyluyorumÇok geçmiş olsun..Şuan herşey yolundadır inşallah?
Yok canm masallah dogdu bile bizim kiz ben yasadiklarimi soyluyorumrabbim insallah senide kurtarir saglikli bi evladin olur
Rca ederm cnm ❤❤❤Ne güzel,Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ozaman..Amin inşallah çok teşekkürler canım:)
Şimdi özeldeki doktorumdan çıktım canım..Bebiş iyi çok şükür..kalbimiz pıt pıt atıyor:) Ama plesanta ve bebek arası kanama gördü o yüzden full istirahate devamRca ederm cnm ❤❤❤
Bazı riskli hamileliklerde ilişki bile yasaklanabiliyor..Ultrasondan kaynaklanmasa bile o ana denk gelmesi rahatsız etti beni..Özeldeki doktorumda ondan olmamıştır dedi ama denk gelmesi beni huzursuz etti açıkcası o yüzden canım..hamilelikte cinsel ilişki serbest olduğuna göre vajinal ultrason niye sakıncalı olsun ki?
ben ilk hamileliğimde kalp atışları için bakılmıştı bir sorun yaşamamıştım doktor herhangi bir sakıncası olmadığını söylemişti.
Bazı riskli hamileliklerde ilişki bile yasaklanabiliyor..Ultrasondan kaynaklanmasa bile o ana denk gelmesi rahatsız etti beni..Özeldeki doktorumda ondan olmamıştır dedi ama denk gelmesi beni huzursuz etti açıkcası o yüzden canım..
Amin canım inşallah..Allah hepimizin meleklerini korusun..içini ferah tut arkadaşım. bir şey olmaz inşallah , doktoruna güven. allahtan hayırlısı hepimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?