Vajinal ultrason sonrası lekelenme:(

Mucizem2017

Mucizeyi bekleyiş
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
431
550
53
Selam..6+3 günlük hamileyim..Özeldeki doktoruma yarın randevum olmasına rağmen bebeğimin kalp atışını çok merak ettiğimden bugün üniversite hastanesine gidip vajinal ultrasonla muayene oldum..Keseyide aynı yerde baktırmıştım ve hiçbir sorun olmamıştı..Ama bu sefer baya yoğun kahverengi akıntım oldu anında..Kalp atışını duyduğum için tam mutluluğumu yaşayacakken böyle bişey olunca inanılmaz canım sıkıldı, sevincim kursağımsa kaldı(( Bu şekilde sorun yaşayan varmı? Mecbur olmadıkca birdaha asla alttan muayene olmam(( Umarım bebeğime bişey olmamıştır dua edin arkadaşlar..(

Benim de olmustu hafif 5+4 te muayene olmustm ama gerisi gelmedi bir iki damla 8. Haftaya kadar muayene olmama karari aldim. Canim yogun degilse skinti yok ama bayaa geliyosa doktora git en iyisi

Benim de olmustu hafif 5+4 te muayene olmustm ama gerisi gelmedi bir iki damla 8. Haftaya kadar muayene olmama karari aldim. Canim yogun degilse skinti yok ama bayaa geliyosa doktora git en iyisi
Çok teşekkürler yorumun için..Progestan kullanıyorum ve istirahat ediyorum şuan..Yarın özeldeki doktoruma randevum var..Umarım güzel haberler alırım..Bebekle ilgili olmasa bile acaba rahimağzında yara veya başka birşeymi var diyede kafama takılmaya başladı..Yarın doktoruma soracağım hepsini umarım her anlamda herşey yolundadır..Allahım bebişlerimizin ve bizim sağlıklarımızı korusun inşallah canım..Senin kanamanda ultrason sonrasımı olmuştu yoksa durduk yeremi?

Benim de muayeneden sonra oldu eve geldim baktim bikac damla kahverengi gerisi gelmedi cok sukur.ama muayene sirasinda canim yanmisti zaten bekliycem artk baktirmiycam dedim.ben bi skinti oldugunu sanmiyorum canim belki tahris falan olmustur stres yapma haberlerini bekliyorum

Hamilerlerin alttan muayene olmasi sakincali lutfen bir daha izin vermeyin
Ama tüm doktorlar ve sitelerde vajinal muayenenin hiçbir sakıncası olmadığı yazıyor Doktorlaradamı güvenemeyeceğiz onlar bu işin içinde sakıncalıysa niye bizleri riske atıyorlar anlamış değilim(

Bende bilmiordum ama bi dokrtorum dedi sakincali ozellikle ilk aylarda die benim dis gebelik olmasinda korkmustuk bakmislardi kanamam olmustu ama saglik sorununuz yoksa baktirmayin

hamilelikte cinsel ilişki serbest olduğuna göre vajinal ultrason niye sakıncalı olsun ki?
ben ilk hamileliğimde kalp atışları için bakılmıştı bir sorun yaşamamıştım doktor herhangi bir sakıncası olmadığını söylemişti.

Bazı riskli hamileliklerde ilişki bile yasaklanabiliyor..Ultrasondan kaynaklanmasa bile o ana denk gelmesi rahatsız etti beni..Özeldeki doktorumda ondan olmamıştır dedi ama denk gelmesi beni huzursuz etti açıkcası o yüzden canım..

içini ferah tut arkadaşım. bir şey olmaz inşallah , doktoruna güven. allahtan hayırlısı hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…