- 20 Mart 2008
- 140.473
- 210.268
- 60
-
- Konu Sahibi Namutenahii
İlerisi için yapmak lazım aslında.Aynen öyle arada yapmak lazım
Bir bu kegel birde squata başlayacaktım dur bakalim üşenmezsem
Şu an dövme ruj yapiyorum bi kurusun gidip bi 10 squat çakayımİlerisi için yapmak lazım aslında.
Uçları delik ama duruşta çok sıkıntı olmadı arası biraz uzun olmuş galiba onu kısaltacağım sadece. Deneyeyim duruma göre kısaltmasını yapacağım, ince işlerde video izledim üç hareket yapılıyormuş bunlarla, daha ayrıntılı araştırma yapmak lazım. Videolara bakmaya başladım şimdiToplarin ortası delik mi nsl gecirdin lastiği?
Dövme rujne ki,çok zorlama kendini sakın:))Şu an dövme ruj yapiyorum bi kurusun gidip bi 10 squat çakayımkendi tükürüğüme zor sahip çıkıyorum su an
Bizi de bilgilendir süreçte puf noktalari öğrenirsen hatta kegel topigi mi kursak ya ...Uçları delik ama duruşta çok sıkıntı olmadı arası biraz uzun olmuş galiba onu kısaltacağım sadece. Deneyeyim duruma göre kısaltmasını yapacağım, ince işlerde video izledim üç hareket yapılıyormuş bunlarla, daha ayrıntılı araştırma yapmak lazım. Videolara bakmaya başladım şimdi
Oyle cok ruj ruj degil renklendiriyor sadece 1 2 gün kalıcı kimilerine göre 6 7 saat ama keşke turuncu alsaydım diyorum,bu aldığım baya dudak rengime yakın cıktıDövme rujne ki,çok zorlama kendini sakın:))
Getirmedi mi noel babaAy benim konu. Birisi alıp kullansın bilgi versin. Sonra hep beraber alalım
Dediğin şey ruj demi öyle anladım .Oyle cok ruj ruj degil renklendiriyor sadece 1 2 gün kalıcı kimilerine göre 6 7 saat ama keşke turuncu alsaydım diyorum,bu aldığım baya dudak rengime yakın cıktı
Şu an hastayım ama 3 4 güne ben kullanmaya başlıyorum.Ay benim konu. Birisi alıp kullansın bilgi versin. Sonra hep beraber alalım
Gördüğüm kadarıyla temel nokta pelvik kaslarıyla ağırlığı taşıyabilmek, önce yatarak başlayın diyor, topu içeride sıkıp bırakacaksın günde 3 defa 10 kasılmalık egzersiz, sonra oturarak, son olarak da ayakta, asıl zor olan ayaktayken tutmak çünkü toplar ağır, orjinali metal değil de taşmış sanırım ama öyle bir üretim göremedim, benimkiler camBizi de bilgilendir süreçte puf noktalari öğrenirsen hatta kegel topigi mi kursak ya ...
Yazık bana ya. Yat, kat istemedim kiGetirmedi mi noel baba
Dediğin şey ruj demi öyle anladım .
Kız sana helal olsunŞu an hastayım ama 3 4 güne ben kullanmaya başlıyorum.
Sur cik değil aslinda baya puf noktasi var ya aslında uğraşılmaz da seven uğraşırÇok değişik bişeymiş buda,sür çıkar yani,alıntı olmadıKova hatunu nedense.
Kız sana helal olsun. Nasıl yaptın? Ne topu kullandın? İp olarak hangi ipi kullandın. Nasıl yapılır diye video çek YouTube'a at dolara dolar demezsin valla
Sur cik değil aslinda baya puf noktasi var ya aslında uğraşılmaz da seven uğraşır
Tam bir ruj etkisi vermiyor aslında silinmiş ruj etkisi veriyor...gratiste bilmiyorum valla trendyolcuyum benEvde eski tip top şeklinde avize taşları vardı bir de siyah lastiğim vardı taşları lastiğe görsellerdeki gibi diktimdışarıda kalacak kısma da küçük bir taş diktim. Fotoğraf yükleyemiyorum telefondan yoksa atardım fotoğraf.
Taşların ölçüsü topların ölçüsüne çok yakın zaten, ağırlıpı da iyi,bence oldu ama deneyince göreceğim.Hastayken gözüm kesmedi denemeyi.
Çok cazipmiş ya ruj sürmeyi hiç sevmiyırum bu bir kaç gün götürür sanki, nereden buluyoruz bunu gratislerde falan var mı
Kova hatunu kız bu senin incili don ile aynı vazifeyi görmüyor mu :)
Valla konu sahibi al incili donu gün boyu giy.
Aynı iş gibi geldi bilemedim
Benim taşlarda delik vardı, takı malzemesi satan dükkanlardan taş ya da cam boncuk bakılabilir, maliyeti nasıl olur bilemem ama en azından plastik ya da metal olmayan bir şey bulunurKızlar benim de aklıma fotoğrafçılıkta kullanılan cam küreler geldi, çapı 30 mm olan denenebilir belki ama gramajları hakkında bilgim yok, alıp hassas tartı ile tartabilirimama ipi nasıl sabitleyeceğiz, buna bi çözüm bulmak gerekiyor