• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Vajinal sülük tedavisiyle hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mimozam0642

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
13
28
38
43
Arkadaşlar 39 yaşındayım. Eşimde ve bende soru yok. 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz ama olmuyor. 2 kez aşılama oldum. Doktor tüp bebek deneyelim dedi. Öncesinde duydum ki Vajinal sülük tedavisi varmış. Bugün istanbulda yaptırdım. İnternetten çok araştırsım. Faydasını görüp hemen hamile kala çok oluyormuş. Aranızda yaptıran ve faydasını gören var mı?

Yaptırmadım ama yaptıran duydum, yengem hamile kalmak için değil rahimdeki bir tür rahatsızlık için yaptırmıştı geçmişti bu sayede. Bir tanıdığımda sülükten sonra hamile kalmıştı. Ama dikkatli olmak gerekiyor, işinin ehli güvenilir bir yer olması lazım ve çok kanama riskine karşı beslenmeyle önlem almak lazım

Bugün yaptırdım. İnanılmaz kanamam var. Bugün çok kanamam olacakmış sonra azalacakmış. Kanamam çok olunca korktum tabiiki

Geçmiş olsun canım Rabbim şifasını versin inşallah. Sülükler kendiliğinde düşüyor diyorlar öyle mi oldu sende de? Bir de ağrı sızı yaşadın mı? Sülük hangi bölgeye yapılsa çok kanama oluyor ama vajinaya tampon yapılamadığı için daha çok akıyor sanırım

Geçmiş olsun canım Rabbim şifasını versin inşallah. Sülükler kendiliğinde düşüyor diyorlar öyle mi oldu sende de? Bir de ağrı sızı yaşadın mı? Sülük hangi bölgeye yapılsa çok kanama oluyor ama vajinaya tampon yapılamadığı için daha çok akıyor sanırım
Teşekkür ederim.inşallah şifasını bulurum

.

Eklentiler

• Screenshot_2020-02-22-22-34-32.png
    Screenshot_2020-02-22-22-34-32.png
    254,3 KB · Görüntüleme: 889
İyi akşamlar kızlar öncelikle örnek olarak kendimden bahsetmek isterim 5 yıllık evliyim çocuğum yok çikolata kist i yüzden laparoskopik ameliyat oldum iki yumurtalık dan da kist aldırdım ameliyat da iki tüp um kapalı denildi açılamaz raporu ile tüp bebek e yönlendirildim ilk tedavim de hamile kaldım ancak kalbi durdu kürtaj oldum
Maddi imkanların olmadığı için tekrar tüp bebek yapamadım
Alternatif tıp yönlendim hacamat sülük yaptırdım tüp bebek yaptırdığım sırada çikolata kist i tekrar nüksetti bende onların kaybolması ve tüp ler açılması için seanslar a başladım
Vajinal sülük ve hacamat yaptırdım ve maşallah kaç yıldır bir daha kist çıkmadı ben vajinal sülük yaptırırken aşama aşama doktor a gittim ve her yaptırdığım da ultrason a girdim doktor bile şaşırdı ve tamamen yok oldu çok şükür
Ardından güzel haberi aldım ve açılamaz denilen iki tüp de açıldı çok şükür
Ve hamdolsun hiç bir hastalık da kapmadım arkadaşın dediği gibi gerçekten güvenilir yerlerde yapılırsa şifa ama tabiki güvenilmez yerlerde hastalık kaparsınız
Konu sahibi inşallah şifa olur senin için😉

İyi akşamlar kızlar öncelikle örnek olarak kendimden bahsetmek isterim 5 yıllık evliyim çocuğum yok çikolata kist i yüzden laparoskopik ameliyat oldum iki yumurtalık dan da kist aldırdım ameliyat da iki tüp um kapalı denildi açılamaz raporu ile tüp bebek e yönlendirildim ilk tedavim de hamile kaldım ancak kalbi durdu kürtaj oldum
Alternatif tıp yönlendim hacamat sülük yaptırdım tüp bebek yaptırdığım sırada çikolata kist i tekrar nüksetti bende onların kaybolması ve tüp ler açılması için seanslar a başladım
Vajinal sülük ve hacamat yaptırdım ve maşallah kaç yıldır bir daha kist çıkmadı ben vajinal sülük yaptırırken aşama aşama doktor a gittim ve her yaptırdığım da ultrason a girdim doktor bile şaşırdı ve tamamen yok oldu çok şükür
Ve hamdolsun hiç bir hastalık da kapmadım arkadaşın dediği gibi gerçekten güvenilir yerlerde yapılırsa şifa ama tabiki güvenilmez yerlerde hastalık kaparsınız
Allah razı olsun. Adına çok sevindim. İnşallah şifa olur bana da. İnşallah güzel haberler veririm size.

Canım hangi şehirde nerde yaptırdın öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa ben de düşünüyorum çikolata kistim var

Back