Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

aydınlattığın için tşk ederim tekrar ,nasıl bulaştı nerden bulaştı bilmiorum ilk kez duyduğum gorduğum bişey inşallah çabuk geçer bir daha olmaz benimde 5-6 aydır var çoğalınca doktora gittim geçer sandım geçmeyince gittim..akıntı gibi bişey olmuo hatta ağrı sızı yok nasıl bulaşıo anlamadım

arka sayfalarda kimdi biri yazdı ama benimde kafama takıldı.ama
ben yinede bi olabilirlik ihtimali var diye düşünüyorum.bu ara dr a giden olursa sorsunda emin olalımvereliniortak

önemli değil cnım. genelde yetişkinlere cinsel ilişkiyle bulaşıyo diyorlar ama havuz ortak havlu giysi vb. kullanımlarda da bulaşabiliyormuş.küçük çocuklarda bile görülüyormuş.bana da muhtemelen havuzdan bulaştı çünkü cinsel bir yaşantım olmadı.bende hafif bir ağrı oluyodu arada.psikolojimi çok bozdu bu hastalık sende kaç tane var?

ıyıde bız burda ne desek bosss ılk doktorun gormesı lazımmmm ama herpes olamazzzz ucuk yaneee ucuk bole sıvılceye benzıo we batıooo acıooo sıgılde mınık mınık bole bırıkmıs bısı kımınde dagınık ne dımmmm hemen doktora gıt belkıde derı hastalıdır bılmıorm yaneeee a
ayrıcaa sıgıl olan bırı cocuk dogramaz dıl sadece normal dogum yapamaz hepsı o sezeryanla alınır cocuk o yaneee ınsanların soledı selere kulak asma korkma hemen doktora gıt belkı baska bısı hem asıda ol boleceeeee

laelaelaelaelae
rengını eskı halıne getırmek ıcın elma kabuu sur ıse yarıooo bılgınız olsn

cok sewındım yaaaaa bende bu ay 3 asımı bı olsaydım cok ıyı olcakkkk bı turlu ısten ızın alamıyorm ınanırmısın yaaaa doktor bana korkma dedı 15 20 gun aksatman cok onemlı dıl dedı ama genede korkuo ınsannnnn bı ara gelıo amannn dıorm bı ara gelıoo oo masaya yatmak ıstemıormmmmm korkuyormmm o yusden kendıme cok ıyı beslenm seklı uyguluyorm ole yaaa

Mrb arkadaşlar uzun zamandır siteyi takip ediyorum verdiğiniz bilgiler için teşkkürler.benimde bikini bölgemde bir tane siğil çıkmıştı çok şükür geçti.fakat şu aralar aklıma takılan başka bişey var.nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum idrar deliğinin hemen altında vajina nın üst bölümünde bakınca ve dokununca bikaç parçaya ayrılıyo gibi minik minik.buda beni korkuttu yapısımı böle yoksa başka bişimi var yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

ya demın bende ona baktım kulak copule sırke suruommmm bende ole dedım herlade yapısı boleee ben hepp sırke suruom artık bı sure sende sur benımde vajınaın ıcı bole sankı ole senın dedın gbı ısık tutunca goruom

herhalde yapısı bu şekilde bikaç gündür kafamı kurcaladı zaten ayrıca çıkmış bi parça yok sadece ufak ufak ayrılmış et parçaları var bikaç tane.elinle değince belirginleşiyor sonra normal hale dönüyor.ne zor bu işler ya o zaman hel-incim yapısı böle sanırım.sirke sürünce noldu oraya süremedim korkudan

ben doktora sormustum bı kre nıe bole dıe kendım ıcın soylıyorm bne tabı kızlık zarı bozulunca bole dagılır dedı normal et dedı ama ıcını bole ne bılım deyıısık gelıyor bana genedeee

hamamdan yada havuzdan tahmin ediyorum bende. hassasım şu ara bundan dolayı bebek için uğraşırken bide bu çıktı.20 tane felan var.sabah akşam krem suruorum inşallah faydası olur.goruntusu sinirlerimi bozuo

hamamdan yada havuzdan tahmin ediyorum bende. hassasım şu ara bundan dolayı bebek için uğraşırken bide bu çıktı.20 tane felan var.sabah akşam krem suruorum inşallah faydası olur.goruntusu sinirlerimi bozuo

sırke surrr daha sonra kremını sur sanırım aldara kullanıyorsunnn dur dıe tahmın etmekteyım..... bıde kendıne ıyı bak wıtamın al hamılelık sonrasındaaa eyer hamıleysen bıtımınde asını ol

ayrıca wucutta hpv sıgıl olusumu son 5 we 9 ay once yerlesırrrr bı anda pöttt dıe olmuyorrr

nse gecmıs olsn gultun kendıne ıyı bak sırke we kremını ıhmal etme asını ol hamılıek sonrasında hamıleyken ası olunmuyorr cunku her 6 ayda bır smear yaptır byby

neyse ki senin sadece kasık bölgende var şükret bence benim bütün vücuduma yayılmıştı birde dondurma işlemi her zaman ilk uygulandığında geçecek diye bir kaide yokmuş yani benimkiler 2.ci seferde geçtiler inş bir daha çıkmazlar inş sende kısa sürede atlatırsın :) birde eğer hamileysen molluscumlar varsa normal doğum yapılmıyomış

ölsün mikroplarrrrr kızlar randövim pazartesiye sarktı bende ankaraya gidiorum bugünnnnnn. pazartesi smear testide olacak, ilişki yasakmı oluo testen önceeeee madamcımmm:)

biraz geç kaldım ama
ağdacı kızbile şikayet ediyor ilişkiye girip ağdaya gidenden.

yasak olduğunu duymadım ama usulen olmasa iyi olur bence.

canım dr gittinmi
yoksa hemen git.öyle 20 siğile krem zor fayda eder.
biran önce git iyibir doktora.hatta dışındaysa önce bir cildiyeciye git.
madem bebek düşünüyorsun biran önce tedavi ol.
ayrıca hemen eşini sıkı bir kontrol et nevar neyok.oda (görünürde bişey yoksabile!!!!) dr a gitsin ve tedaviye birlikte başlayın.geçmişolsun a.s.

bakalım hayırlısı 2hafta sonra gel dedi zaten geçmezse bidaha yapar soğuk gazı olmadı başka yere ozele felan giderim napim.inşallah kurtuluruz canım bir daha çıkmaz.hamile değilim ama gebeliğe engel değil dedi doktor doğumu bilmiorum tabi olabilir.sen devlet hastanesinemi gittin?

merhaba arkadaşlar
siğillere elma sirkesi ile tedavi uygulayan arkadaşlar varmı?

uygula dırek sırke surebılyosan sur ama ben sırke we su suruyorum..... ılık suyla yıkaaaaa sonaaa sırkeee ((((( bende sıgııler gectı ama ne lur olmaz dıe her banyodan sona suruyrm sırkele bole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…