bende kabuk bağlamadı renk koyulaşması oldu.kasık bölgemdekilerde hiç iz kalmadı ama göğüs kısmımda iz kaldı( 1,5 ay sürdü işin kötü yanı ben 2 yıldır molcuscumlarla yaşıyomuşum çok geç farkeetim ama çok şükür 2 tane minicik kaldı onları da dün dondurttum şimdi geçmelerini bekliyorumbilmiyorumkismile yanlız çok bulaşıcı çok dikkat et vitamin takviye al bağışıklığını güçlendir
Helincim, siğillerde anaçlık babaçlık olma ihtimali bana biraz garip geldi :) hayır güldüm bide :) yoktur öyle bişi yahu. Olsaydı hiç olmazsa bir doktor söylerdi bunu :)
Ben burdayım sizi takip ediyorum hergün girdiğimde siteye bakıyorum. Okuyorum bütün yazdıklarınızı.
Bana gelince çok şükür aylardır nüksetmedi. Üstelik rejimde yapıyorum. Hemen hemen 5 kilo verdim. Ama çok dikkat ediyorum. Her besinden alıyorum. Spor yapıyorum elimden geldiğince. Vücut direncimi düşürmemeye çalışıyorum. Çok şükür gayet iyiyim. Önümüzdeki ay smear testim var. Ondan sonrada kolposkopi yaptıracağım tekrar. 1 sene doldu ilk doktor maceramdan bu yana çünki. Virüsü vücudumdan attım mı atmadım mı bilmiyorum, zaten bunun için test yaptırmayacağım şuan. İster inaktif çıksın ister aktif. Ben kontrollerimi aksatmıyorum, kendime dikkat ediyorum. Aşımıda oldum. Kafama takmıyorum anlayacğınız çok fazla. Siğil çıkarsa ne yaparım derseniz, önce sirke ile halletmeye çalışırım, geçmezse gider yine krio yaptırırım. Allah beterinden saklasın. Hepinizi çok öpüyorum kalın sağlıcakla...
önemli değil cnım. genelde yetişkinlere cinsel ilişkiyle bulaşıyo diyorlar ama havuz ortak havlu giysi vb. kullanımlarda da bulaşabiliyormuş.küçük çocuklarda bile görülüyormuş.bana da muhtemelen havuzdan bulaştı çünkü cinsel bir yaşantım olmadı.bende hafif bir ağrı oluyodu arada.psikolojimi çok bozdu bu hastalıkaydınlattığın için tşk ederim tekrar ,nasıl bulaştı nerden bulaştı bilmiorum ilk kez duyduğum gorduğum bişey inşallah çabuk geçer bir daha olmaz benimde 5-6 aydır var çoğalınca doktora gittim geçer sandım geçmeyince gittim..akıntı gibi bişey olmuo hatta ağrı sızı yok nasıl bulaşıo anlamadım
kizlar bende bayadir genital bögemde nokta nokta biseyler ciktti bilmiyorum nedir? önceleri azdi fazla yokttu, ama simdi costular sigilmi, yoksa herpes mi bi bileniniz varmir? agri, sizi hic bisey yok, bisey hissetmiyorum ama oldukca rahatsiz oluyorum göruntuden...Burdaki yorumlarinizi, okudum kendimi o kadar kötu hissettim ki anlatamam, kanser olma ihtimali varmi, bazi arkadaslar diyor cocuk doguramazmis sigilden dolayi? Dogrumudur sizceCADIARZU
ben yurtdisinda yasiyorum burda da gitmek istemiyorum doktora bakireyim o yuzden korkuyorum:1no2:
burdaki doktorlara pek guvenmiyorum, cunku bisey yok diyip geri eve gönderiyorlarklava:
Istanbulda iyi doktor varmi, hangi doktora gitmeliyim bu konuda yardimci, olursaniz cok mutlu olacamopuyorumnanaktan
bende kabuk bağlamadı renk koyulaşması oldu.kasık bölgemdekilerde hiç iz kalmadı ama göğüs kısmımda iz kaldı( 1,5 ay sürdü işin kötü yanı ben 2 yıldır molcuscumlarla yaşıyomuşum çok geç farkeetim ama çok şükür 2 tane minicik kaldı onları da dün dondurttum şimdi geçmelerini bekliyorumbilmiyorumkismile yanlız çok bulaşıcı çok dikkat et vitamin takviye al bağışıklığını güçlendir
Helincim, siğillerde anaçlık babaçlık olma ihtimali bana biraz garip geldi :) hayır güldüm bide :) yoktur öyle bişi yahu. Olsaydı hiç olmazsa bir doktor söylerdi bunu :)
Ben burdayım sizi takip ediyorum hergün girdiğimde siteye bakıyorum. Okuyorum bütün yazdıklarınızı.
Bana gelince çok şükür aylardır nüksetmedi. Üstelik rejimde yapıyorum. Hemen hemen 5 kilo verdim. Ama çok dikkat ediyorum. Her besinden alıyorum. Spor yapıyorum elimden geldiğince. Vücut direncimi düşürmemeye çalışıyorum. Çok şükür gayet iyiyim. Önümüzdeki ay smear testim var. Ondan sonrada kolposkopi yaptıracağım tekrar. 1 sene doldu ilk doktor maceramdan bu yana çünki. Virüsü vücudumdan attım mı atmadım mı bilmiyorum, zaten bunun için test yaptırmayacağım şuan. İster inaktif çıksın ister aktif. Ben kontrollerimi aksatmıyorum, kendime dikkat ediyorum. Aşımıda oldum. Kafama takmıyorum anlayacğınız çok fazla. Siğil çıkarsa ne yaparım derseniz, önce sirke ile halletmeye çalışırım, geçmezse gider yine krio yaptırırım. Allah beterinden saklasın. Hepinizi çok öpüyorum kalın sağlıcakla...
Mrb arkadaşlar uzun zamandır siteyi takip ediyorum verdiğiniz bilgiler için teşkkürler.benimde bikini bölgemde bir tane siğil çıkmıştı çok şükür geçti.fakat şu aralar aklıma takılan başka bişey var.nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum idrar deliğinin hemen altında vajina nın üst bölümünde bakınca ve dokununca bikaç parçaya ayrılıyo gibi minik minik.buda beni korkuttu yapısımı böle yoksa başka bişimi var yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
herhalde yapısı bu şekilde bikaç gündür kafamı kurcaladı zaten ayrıca çıkmış bi parça yok sadece ufak ufak ayrılmış et parçaları var bikaç tane.elinle değince belirginleşiyor sonra normal hale dönüyor.ne zor bu işler ya o zaman hel-incim yapısı böle sanırım.sirke sürünce noldu oraya süremedim korkudan
hamamdan yada havuzdan tahmin ediyorum bende. hassasım şu ara bundan dolayı bebek için uğraşırken bide bu çıktı.20 tane felan var.sabah akşam krem suruorum inşallah faydası olur.goruntusu sinirlerimi bozuoönemli değil cnım. genelde yetişkinlere cinsel ilişkiyle bulaşıyo diyorlar ama havuz ortak havlu giysi vb. kullanımlarda da bulaşabiliyormuş.küçük çocuklarda bile görülüyormuş.bana da muhtemelen havuzdan bulaştı çünkü cinsel bir yaşantım olmadı.bende hafif bir ağrı oluyodu arada.psikolojimi çok bozdu bu hastalıksende kaç tane var?
hamamdan yada havuzdan tahmin ediyorum bende. hassasım şu ara bundan dolayı bebek için uğraşırken bide bu çıktı.20 tane felan var.sabah akşam krem suruorum inşallah faydası olur.goruntusu sinirlerimi bozuo
neyse ki senin sadece kasık bölgende var şükret bence benim bütün vücuduma yayılmıştıhamamdan yada havuzdan tahmin ediyorum bende. hassasım şu ara bundan dolayı bebek için uğraşırken bide bu çıktı.20 tane felan var.sabah akşam krem suruorum inşallah faydası olur.goruntusu sinirlerimi bozuo
ölsün mikroplarrrrr kızlar randövim pazartesiye sarktı bende ankaraya gidiorum bugünnnnnn. pazartesi smear testide olacak, ilişki yasakmı oluo testen önceeeee madamcımmm:)
hamamdan yada havuzdan tahmin ediyorum bende. hassasım şu ara bundan dolayı bebek için uğraşırken bide bu çıktı.20 tane felan var.sabah akşam krem suruorum inşallah faydası olur.goruntusu sinirlerimi bozuo
neyse ki senin sadece kasık bölgende var şükret bence benim bütün vücuduma yayılmıştıbirde dondurma işlemi her zaman ilk uygulandığında geçecek diye bir kaide yokmuş yani benimkiler 2.ci seferde geçtiler inş bir daha çıkmazlar inş sende kısa sürede atlatırsın :) birde eğer hamileysen molluscumlar varsa normal doğum yapılmıyomış
ölsün mikroplarrrrr kızlar randövim pazartesiye sarktı bende ankaraya gidiorum bugünnnnnn. pazartesi smear testide olacak, ilişki yasakmı oluo testen önceeeee madamcımmm:)[/QUOTE
bıldım kadarı ıle daha yenı koter olmadın mı masall ılestımı yaraların daaaaa eyer ılıkıye gırceksenız mutlaka korunun smaer testı oncesı doktorlar sey sabun ws o tıp seylerle yıkayıpta gelmeyın dıe saf su dusunu mu alıon yıkıyonmu belden asya artık ole yapıon doktora gıdıon testını yaptırıon ole oleuor
canım yaralarım iileşti 1 ay doldu zaten koter olalı, yeni siğillerim bile çıktı walla.artık öyle doğal karşılıorumki, sanırım iileşmeyeceğim ve sürekli koter olacağım gibi gelio artık. yakılan bölgede 3 tane büyük 3 tanede küçük siğil çıktı. doktor randövim bugündü,doktor ameliyat olmuş çarşambaya sarkıttlar.moralim çok düzgündü kendimede ii bakıodum ama yine de çıktı işte bıktımmmm asıl şimdi moralimm bozuk(
merhaba arkadaşlar
siğillere elma sirkesi ile tedavi uygulayan arkadaşlar varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?