arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
yok be var tedavisi ama ben derim kis akın yaktırma canın felaket acıyor...ben 6 ay savaştım bununla.sevgilim askerdeyken onunla olduktan sonra bana gecti bişekilde ondan kaptım.siğiller genellikle çoğul ilişkiden kaynaklanıuor moralini bozmak istemem ama(( neyse...siğillerle ilgili bi ilaç var nasıra sürülen bir asit gibi benzer bir ilaç var hergece ondan sürüceksin ama hemen ardından bepantene kren sürüceksin canın cok yanıcak ama sonra onlar pıtır pıtır düşüo.yancak acıcak kaşıncak 5 dk bir acısı var sonra kuruo onlar komik bir görüntü oluo kökten cözüm.sakın yaktırma ben yaktırdım biraz leke kaldı ve tekrarladı.cok gecmiş olsun bende şimdi bi tane bile yok izde kalmadı ....opuyorumnanaktan